2022/10/22

Kvantum tantra alkímiája légzésgyakorlat

 Kvantum tantra alkímiája légzésgyakorlat



A gyakorlat megkönnyítése céljából készítettem egy hanganyagot Innen letölthető, vagy meghallgatható:
 
Írott változat:
 

Képzeld el, amint elmerülsz szívcsakrád középpontjában és minden egyes lélegzettel egyre mélyebbre és mélyebbre jutsz, egyenesen a Szent Kamra magjába.

Tovább mész, még mélyebbre, amíg meg nem érinted az Arany Szívcsakra birodalmát.

Mikor elérsz erre a pontra, azt szeretném, ha belépnél ebbe a térbe és éreznéd, hogy milyen az Arany Szívcsakrában lenni.

Vedd észre, mit érez a tested, ez önmagában is egy Szent Világ, olyan, aminek nem sokan vannak tudatában, amíg emberi formában tartózkodnak. Ez a Mester Alkimista birodalma, és itt őrzik Arany Fonalad gyökerét.

Fordítsd figyelmed a fizikai testedre. Kérdezd meg fizikai testedet, hogy hol van az Arany Fonál gyökere, és mint egy varázsvessző, a tested, elvezet a gyökérhez. Bízz a testedben. Kövesd, amíg meg nem találod a gyökér helyét. (szünet) Most, hogy megtaláltad, ülj le közvetlenül annak tetejére, ahol a gyökér van. Végy egy mély lélegzetet, lehúzva a levegőt egészen a gyökércsakrádba és amint kilélegzel, húzd a gyökér energiáját fel a gyökércsakrádba, fel a gerinceden, egyenesen a szívcsakrádba. Vegyél még egy mély lélegzetet és lélegezz le egészen a gyökércsakrádba, lépj kapcsolatba a gyökérrel, húzd fel a szívcsakrádba és lazíts.

Lélegezz mélyen, egyenesen a gyökérközpontodba, Arany Fonalad gyökerébe, kilégzéskor pedig hozd fel ezt az energiát a gerinceden keresztül a szívedbe, és lazíts. Még egy mély lélegzet az Arany Fonálba, kilégzésnél felhúzod a gerinceden keresztül a szívedbe, és lazíts.

Lélegezz gyökércsakrádba, az Arany Fonálba, ezúttal szilárdan húzd fel a gerincedbe, majd azon keresztül a szívcsakrádba és terjeszd ki ezt az energiát a kozmoszba, ahol megtalálhatja az útját a Kozmikus Atyához, és újrakapcsolódhat hozzá. Lélegezz mélyen az Arany Fonálba, húzd fel energiáját a gerinceden és terjeszd ki Kozmikus Atyánkhoz. Folytasd ezt a légzési ciklust, amíg azt nem mondom, hogy hagyd abba.

(Körülbelül 1 perc)

És lazíts. Továbbra is maradj tudatában annak, hogy hogyan lélegzel.
Lélegzeted visszahozza a tested az életbe, oxigénnel látja el tested, felkavar mindent, ami pang benne, és újra életre kelti.
 
Minden nap gyakorold a mély légzést egészen le a gyökércsakrádba, lépj kapcsolatba Arany Szívcsakrád Arany Fonalával, és vidd az energiát fel a szívcsakrádba, kiterjesztve Kozmikus Atyánkhoz. Minden alkalommal, mikor megismétled ezt a légzési mintát, megerősíted az Arany Fonálon keresztüli kapcsolatod. Ez automatikusa felerősíti az Ezüst Fonálon keresztüli kapcsolatod Kozmikus Anyánkkal. A lélegzés kiterjeszti az energiát központi idegrendszeredbe, ez pótlólagos fénnyel táplálja tested összes csakráját, ami önmagában is kiterjeszti tudatosságod, érzékenységed és szuper-érzékelésed.
Gyakoroljátok ezt a feladatot minden nap hét percig, 14 napon keresztül. Aztán gyakoroljátok 14 percig huszonegy napon keresztül, és biztosíthatlak benneteket afelől, hogy a huszonegy napos ciklus végére, ez a fajta tizennégy perces légzés előhozza belőletek a bennetek rejlő szuper-érzékelést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések