2022/11/07

Kryon - Az Isteni Férfiasság és Isteni Nőiesség

Kryon - Az Isteni Férfiasság és Isteni Nőiesség



Kryon ~ Channelled through David Brown
2007, január, 27 : Wynberg, Cape Town
Fordító: Korpos Magdi

Köszöntelek, kedveseim, Kryon vagyok, a Mágneses Szolgálattól.

Nagyméretű változások történnek, amikor minden elkezd a helyére kerülni. A gyógyulások nagyrészt megtörténtek. Megtanultátok önmagatokat meggyógyítani. Ismeritek az eljárást. A rossz, mely gyógyulási folyamatotokat lelassította és amely teljesen összekötött titeket sebeitekkel, most felszabadul. Az egyetlen válasz a Szeretet, az egyetlen út, a szeretet.

Még egyszer, egy teljesen, minden szempontból Új világba léptek... a szeretet, az öröm, a bőség, kreativitás és szabadság, ugyanakkor az extázis világába, mely energiáitok egyike lesz majd: nem a boldogság, hanem extázis. Van köztük egy különbség: az extázis egy proaktív[Előrelátóan cselekvő; felelősségteljes, önmagáért felelősséget vállaló; automatikusan végbemenő; kérés nélkül lezajló.] energia, míg a boldogság földeletlen. Az extázis földeltséggel érkezik. A boldogság, egy földeletlen állapot, amint számos keleti filozófus tanítja és nem ott van ahol ti meg szeretnétek tapasztalni a világot, hanem más síkokon; életeteket itt a Földön kell megtapasztalni, máskülönben nem lehet számításba venni. Ti nem vagytok jelen, ha a boldogság állapotában vagytok. Amikor a jelenben vagytok, egy olyan térben léteztek, ahol döntéseket tudtok hozni és választotok, megértitek a dolgokat és képesek vagytok fizikailag megnyilvánítani azokat. Amikor testeteken kívül vagytok, az univerzum más részei körül játszva, számtalan dolog történhet testeitekkel, amiket nem szeretnétek, ha megtörténnének.

Tehát, egy nagy energiaváltozás jön, mely sokkal stabilabb, sokkal érezhetőbb a jelenben és a jelenben való tartózkodás képessége. Minél inkább a jelenben vagytok és minél jobban e bolygón nyilvánultok meg, annál inkább meg fogjátok kapni azt amit, szeretnétek. És ez egy nagyon-nagyon különböző energiaként érkezik: egy érzésként, hogy tudjátok, mikor blokkol az, amit akartok; testetekben vagytok és érzitek mi blokkolja az energia áramlást. Ellenben, amikor testeteken kívül vagytok, nem igazán érzitek mi az, ami blokkolja annak energiáját, amit kívántok.

Tehát, csukjátok be szemeiteket és hatoljatok be testetek belsejébe és érezzétek testeteket, tapadjatok talpaitokkal a földhöz és engedjétek, hogy lábaitokkal összekapcsolódjatok a Föld Anyával. Hagyjátok, hogy gyökereitek mélyen, mélyen behatoljanak a Föld Anyába és minél gyakrabban művelitek vagy műveltétek ezt a dolgot, annál biztonságosabban és nyugodtabban fogjátok érezni magatokat a Föld Anyán. Engedélyezzétek összekapcsolódásotokat az Égi Atyával, koronacsakrátokon át. Engedjétek, hogy a Föld Anya és az Ég Atya energiái fuzionáljanak testeitekben; testeitek tudják, hogyan kell megtenni ezt és bárhol is éreznétek ellenállást, engedjétek mozgásba lendülni ezeket az energiákat, hogy feloldják ezt az ellenállást.

Ugyanakkor tudatosítsátok az isteni nőiességet, mivel Nyugaton, Istent férfinak tekintik és mi tudjuk, hogy az Új korban, Isten egy egész, vagyis ugyan annyira nő, mint férfi. Azonban a kereszténység tanításai szerint, amit gyermekkorotokban sajátítottatok el, Isten egy hosszú szakállú öreg, aki egy felhőn vagy egy csillagon ül. Ezért, belső gyermeketeket újra kell nevelni most; e gyermeknek tudnia kell azt, hogy Isten annyira nő, mint férfi, és arra van szükségetek, hogy e két Isteni energia fuzionáljon testeitek belsejében, megteremtve az életerőt belsőtökben. Amikor e két energia egyesülni fog, azzal az energiával fogtok rendelkezni, mellyel megteremthetitek az általatok választott valóságot, megadhatjátok magatoknak azokat az ajándékokat, melyeket kívántok. Képesek lesztek majd életet adni álmaitoknak. Csupán az isteni férfiassággal vagy csupán az isteni nőiességgel dolgozva, nem engedélyezhettek igazi és erős teremtést magatoknak; rá kell nevelnetek ezt a belső gyermeket arra, hogy Istennek két energiája van.

Engedélyezzétek magatoknak a behatolást önmagatok belsejébe és találjátok meg azt a gyermeket, aki azt hiszi, hogy Isten egy közönséges, hosszú szakállú ember, aki egy felhőn vagy egy csillagon ül. Engedélyezzétek, ennek a gyermeknek, hogy megtapasztalja az igazi isteni nőiességet és az igazi isteni férfiasságot és egyszerűen csak legyetek vele és engedjétek, hogy megértse a különbséget... és engedélyezzétek, hogy ez az energia átáramoljon a gyermeken és meg fogtok lepődni azon, amint megváltozik az életetek attól a pillanattól kezdve, amikor egyre inkább elfogadjátok a nőiességet és tudatosítjátok azt, hogy életetek bizonyos területén hiányzott az isteni nőiesség, bár felnőttként tudatában vagytok annak, hogy Isten ugyanannyira férfias, mint nőies. Egy nő számára, az isteni nőiesség felismerése egy újabb lépés az erős női létezésben, az asszonyi lét öröme; egy férfi számára saját női lelkének, az isteni nőiességnek elfogadását jelenti. Így, pszichikumotok közel fele újra energizálódik és egyensúlyba kerül.

Az igazi teremtésnek mindig szüksége van, mint a férfi mint a női energiára és akkor amikor összeolvasztjátok a férfiast és a nőiest az Istenséggel, elkezditek megmozgatni az energiákat bensőtökben és nagyon-nagyon gyorsan kezdetek meggyógyulni; behozzátok az igazi, feltétel nélküli szeretetet az életekbe, azt együttérzés és a szexualitás közötti szeretetet, mely lehetővé teszi számotokra azt, hogy tiszták, makulátlanok maradjatok. Engedélyezni fogja számotokra, hogy Isteni módotokon járjatok el, egyre inkább belépve saját igazságotokba. Meglepő teremtést tesz számotokra lehetővé. Egy teljesen Új Világba fog elvinni titeket, egy fantasztikusan új észleléssel. Senki nem mondhat nektek nemet sem azt, hogy álmodoztok. Amint erősen körvonalazódik bennetek belső Atyátok energiája, mely a három felső csakrát foglalja el, valamint belső anyátok, mely a testetek alapján lévő alsó három csakrát foglalja el, a szívetek belsejében lévő belső gyermek jobban fuzionál belső atyátokkal és anyátokkal, nagyobb biztonságot és több energiát teremtve önkifejezéséhez és ahhoz, hogy úgy élje az életet, ahogyan valóban kívánja, melyről álmodik és amit ti magatok is megálmodtatok gyermeketeknek.

Tehát, engedélyezzétek ennek a két energiának, az isteni nőiesnek és az isteni férfiasnak, hogy folyamatosan fuzionáljanak bennetek és kiáradjanak a gyermek ama vetületeire, ahol ő nem érti annak eszméjét, hogy létezik férfi Isten és női Isten. Engedjétek, hogy ez újra felébressze a belső gyermeket és engedjétek meg magatoknak, hogy belépjetek igazságotokba, a tiszta igazságotokba. Figyeljétek meg testetek ama részeit, ahol nem engedélyeztétek az isteni nőiességet vagy férfiasságot ... Engedjétek, hogy ezek az energiák eme részek felé, ezekre a helyekre irányuljanak... Hagyjátok, hogy a szeretet egyre mélyebbre és mélyebbre hatoljon, hogy megnyissa az utat szívetek felé, ahol tudjátok, hogy csupán egyetlen személy – férfi vagy nő - létezik a világon, akit ti igazán mélyen szeretni tudtok - iker lángotokról van szó. Ő fogja visszahozni, szívetek ama részét, amit életetekben valamikor eldobtatok. Természetesen arról van szó, amikor először összetört a szívetek. A fájdalom annyira emésztő, annyira nehéz volt, hogy úgy döntöttetek, eldobjátok szívetek azon részét vagy talán elrejtettétek valahol, talán a sivatagban vagy egy folyó mélyére és csupán ti ismeritek ama titkos helyet, ahová eldobtátok szíveteket azon a napon, amikor először összetört.

Most, ideje visszatérnetek az időben, hogy felfedezzétek azt a napot, amikor szívetek összetört. Engedjétek, hogy az Isteni férfiasság és nőiesség elfoglalja ezt a teret.... és Kryon is elfoglalja ezt a teret... Most eme helységet elárasztja az isteni jelenlét, az angyali partokról és spirituális vezetőitek részéről, akik elkísérnek titeket oly módon, hogy visszatérhessetek az időben és emlékezzetek arra, hová rejtettétek el szíveteket, szívetek azon részét, mely képes szeretni a másik félt, azt a másik különleges személyt, akivel találkozni a Földre jöttetek. Lehetséges, hogy máris kapcsolatban álltok ezzel a személlyel, talán már évek óta együtt vagytok vele anélkül, hogy helyén lett volna szívetek eme része, mely valóban varázslatra képes.

Tehát, engedélyezzétek magatoknak, hogy visszatérjetek az időben és emlékezzetek arra az időre, amikor szívetek leges legelőször tört össze... és lássátok hová tettétek, szívetek ezen speciális részét. Amikor fiatalok voltatok, nem rendelkeztetek a megfelelő energiával vagy bölcsességgel ahhoz, hogy megőrizzetek egy ilyen romantikus kapcsolatot a szívetekben vagy az életetekben és amikor először éreztétek meg a kedvestől való elválás kínjait, ez nagyon-nagyon fájdalmas volt. Ezért, érezzétek szíveteket visszatérni, engedélyezzétek szívetek megnyílását és érezzétek amint ez a szeretet szétárad szívetekben, érezzétek amint ez az extatikus szeretet eléri szívetek mélyét és engedjétek áramlani a szeretetet, hogy energiával töltsön fel titeket és engedélyezzétek, hogy a megbocsátás bejöjjön szívetekbe, az életetekbe, számotokra és az egész folyamatban részt vevő másik személy számára.

Ezért, engedjétek, hogy a szeretet energiája szétáradjon szívetekben és hagyjátok, hogy szívetek azon része, mely az iker lángotokkal való kapcsolatotokra hivatott megnyíljon, visszatérjen és megnyíljon akár egy szépséges hibiszkusz virág.

Készüljetek fel befogadására, félelem nélkül ... Ahol félelem van, csupán engedélyezzétek, hogy bejöjjön az igazi szeretettől való félelem testeitekbe, mivel ez a félelem ma fel fog szabadulni. Nagyon sok félelem létezik a szeretet körül, szívetek körül, mely készen áll arra, hogy ismét összetörjön. Hagyjátok a félelmet ... Legyetek a félelemmel ... Engedjétek eljönni és elmenni őt; hagyjátok megjönni és távozni. Ez a félelem valóságot teremt az összetört szív körül... Engedjétek a félelmet eljönni és elmenni ... Engedjétek a félelmet eljönni és elmenni olyan mennyiségben, melyet ki tudtok bírni. A félelem felszabadul ...

Lassan, lassan, lassan felszabadul a félelem.

Ti, mindannyian, egy spirituális céllal vagytok itt ezen a bolygón és akkor fogjátok megtudni ezt a dolgot, amikor igazán fogjátok szeretni partnereteket - akkor minden sokkal nyugodtabban és könnyebben fog megtörténni. Akkor, amikor közületek ketten dolgoznak és haladnak ugyanabban az irányban, ugyanazzal az álommal, sokkal nagyobb erővel haladtok előre. Amikor olyas valakivel haladtok együtt, aki ugyanazt az álmot álmodja, sokkal könnyebb. Az élet sokkal könnyebb. Természetesen sokat lehetne beszélni ezekről a kapcsolatokról, ám ez is szintén egy álom. Belépni egy kapcsolatba, egy sokkal mélyebb, egyre mélyebb utazást jelent bensőtökben... ahol egy olyan kapcsolatot teremtetek, mely szintén belül dolgozik, értetek, ezért egyre mélyebben kapcsolódhattok partneretekhez, megtudva a tiszta igazságot létezésetekről, pontosan megértve életetek célját... Egyre mélyebbre fog vinni titeket az igazságban és az integritásban... abba az egység állapotba, melyben egy meg egy az kettő, nem pedig egy fél meg fél az egy negyedet tesz ki. Óriási különbség van a negyed vagy a kettő létezése között, ám ez összetört szívvel nem valósítható meg. Nektek, vissza kell hívnotok szívetek ezen részét; legyetek szívetek ezen részével és engedjétek, hogy megtudja - tulajdonképpen biztonságban van: csupán engedélyeznie kell, hogy pontosan olyan legyen, amilyennek lennie kell.

A te szíved egyetlen számodra és a partnered szíve egyetlen az ő számára... Tudni fogod ezt, abban a pillanatban amikor a megfelelő személlyel találkozol majd... A két szív, mind egy kirakós játék két darabja, annyira erősen illik össze... Bármilyen probléma is adódna köztetek, képesek lesztek majd könnyedén megoldani azt. Nemcsak megoldjátok, hanem egyre közelebb fogtok kerülni egymáshoz, egyre nagyobb lesz a bizalmatok és pontosan azok lesztek, akik lenni hivatottak vagytok, engedve, hogy kiáradjon a szeretet, kiáradjon erre a bolygóra; egy mély, jelentős, intenzív, felelős szeretet... egy szeretet, mely szívedből és partnered szívéből árad ki. Ezt a művet jöttetek megvalósítani és ezért dolgoztatok olyan sokat.

Engedjétek szíveteket lélegezni és éljetek, szeressetek, érezve a földön való élet érzelmét és örömét. Ez, a szívetekben kiáradó szeretet, összekapcsolódik szexualitásotokkal és az extázisnak olyan partjaira fog elvinni titeket, amilyenről még soha nem halottak ezelőtt ezen a bolygón, csupán az álmokban létezett.

Létezik egy közeledő Új energia, mely nem ellenőrizhető, ám mindezek ellenére mégis egy energia. Egy energia, melyre vágynak és amit akarnak a politikusok majd. A vallások elkezdenek összeomlani, látván mi történik a lakosság egy bizonyos részével.

Azok, akik elvégezték munkájukat, vezetőkké válnak az Új Energiában. A papok és politikusok, akik nem végezték el kötelességüket, meg fognak semmisülni, mivel egy új hatalom tengely létezik a Földön és egy új létezési mód fog létezni ezen a bolygón. Egyetlen hatalom vagy erő sem létezik ezen a földön, mely megakadályozhatná az elkövetkező eseményeket. Egy Isteni döntés az, hogy kiáradjon ez az energia. Ez, a szabadság és az extázis energiája, tiszta szeretet energia lesz. Sem a szexualitást sem az együttérzést nem fogjátok keresni: a tiszta szeretet közép útjára fogtok lépni. Képesek lesztek beteljesíteni az Isteni akaratot, anélkül, hogy megzavarnának titeket a gondolatok vagy emóciók. Gyorsan beléptek hatalmatokba és nyakon ragadjátok az életet, meg fogjátok rázni, hogy kihulljanak belőle a szárazságok, a por és mindazok a dolgok, melyek visszatartottak titeket, majd feltétel nélkül beléptek egy Új Igazságba, a ti tiszta igazságotokba.

Egészségi állapototok elkezd megjavulni és testeitek teljesen energizáltak lesznek, fényetek erősen láthatóvá válik majd, és ezt fogják kérdezni: ki, hogyan és miért? Hogyan lehet ennek a személynek ilyen nagy fénye és ilyen sok energiája? Példátok ragályossá válik és létezési módotok másokat is a fény, egy új tudat- és megértési- állapot felé fog vezetni. Egy szavak felett álló tudati és megértési állapotba. Ebben a pillanatban nincs olyan nyelv a földön, mely világosan kifejezhetné azt ami történni fog a következő években, azokkal akik művüket beteljesítették. A szeretet és a fény be fogja tölteni szíveiteket és elkezdtek megtapasztalni egy teljesen új világot, és még egyszer, egy teljesen új észlelést. Senki sem mondhatja többé azt nektek: Nem, ti csak álmodoztok. Ti és az álmotok szinte egyidejűleg fogtok létezni. Az anyagi világ e földön hanyatlásba fog kerülni és amikor ez megtörténik, ti könnyedén képesek lesztek bentről, egy valóságot teremteni magatoknak. A gyárban vagy egy irodában töltött elmúlt napok, lassan de biztosan, egyre inkább el fognak távolodni tőletek. A pénz sokkal könnyebben és stressz nélkül fog hozzátok jönni; egyszerűen csak meg fog történni, egyrészt azért, mert ti, a szeretetben vagytok. A szeretet ki fog áradni rátok és energizálni fogja az életet és anyagi világotokat és több mint elégedettek lesztek majd ezen a bolygón. A megelégedettség egy másodrangú érzelem lesz, amit a következő években megtapasztaltok majd.

Mi, folyamatosan kijelentettük azt, hogy a szeretet a válasz, de: mi a szeretet és honnan jön? Létezik e bolygón valaki, aki fejét felemelve ezt mondhatja: ez a személy, tiszta szeretet; az a személy úgy tud szeretni, ahogyan én szeretném, hogy megtegye? Erre a kérdésre, magatoknak kell választ adnotok. Azt mondom nektek, hogy pillanatnyilag nagyon kevés az ilyen személy és egy ilyen energia birtoklása szinte lehetetlen, ám a földi sík, megérik, növekszik. Eléggé felelőssé váltok arra, hogy megőrizzetek egy ennyire erős energiát, mivel végtelen bátorságot és személyes erőt igényel az, hogy képesek legyetek egy ilyen valóságba belépni.

Fokozatosan a szeretet, a bátorság és a személyes erő el fognak jönni hozzátok, a szeretet megismerésének és bölcsességének mértékében meg fogjátok tudni, hogyan őrizzétek meg ezt az energiát és amit ez elhoz. Szeretteim, mi nemcsak azért hozzuk el Kryon eme tanításait, hogy fejlesszük a földi síkot, hanem azon Univerzum fejlesztéséért is, melyhez a földi sík tartozik és ahol sok, sok élet forma létezik... Ez egy olyan projekt, mely nem fog kudarcot vallani! Mi azért vagyunk itt, hogy elhozzuk nektek ezt a megismerést, ezt a bölcsességet és megértést a ti javatokra, nemcsak a földnek, hanem az Univerzumnak és a távoli galaxisoknak a hasznára.

A földi sík azért létezik, hogy segítsen egy más energiának, egy teljesen más energiának vibrálni és ti vagytok azok, akik vezetnek ezen az úton. Ti vagytok azok, akik lehetővé teszitek a belépést, ebbe az Új Világba. Ti, beléptek saját valóságotokba. Ezért engedjétek, hogy a szeretet kiáradjon szíveitekben. Ti mindannyian úgy nőttetek fel, mint egy virág: amikor végül a növény megnő, látjátok az összehúzódott bimbót... és egyesek közületek készen állnak arra, hogy engedélyezzék ennek az összezáródott bimbónak a kinyílását, hogy az egész világ láthassa annak igazságát, akik ti valójában vagytok, amivé munkátok következtében váltatok.

Ti mindannyian sok, sok speciális ajándékot, számos új ismeretet és bölcsességet fogtok a földi síkra hozni. Földi szinten minden át alakul és tovább fejlődik. Gnosztotok segítségével, egy új világba léptetek önmagatokat megértve és amikor önmagatokat megértitek, az életeteket vezető megismeréssé váltok, mely megismerés a bizalom terében tart titeket, ahol tudjátok hogyan dolgozik a bennetek lévő Isten. Így hát, engedélyezzétek az Isteni Nőiségnek és Férfiasságnak a felerősödését és egyre erősebb kiáradását. Eközben, engedélyezzétek, hogy ez az energia kiáradjon az Atya Isten koronacsakráján keresztül és az Anya Isten gyökércsakráján keresztül. Ég és Föld között lebegve érzitek majd magatokat, miközben stabilitást és biztonságot éreztek itt, a Földön. Talán különösnek fog tűnni számotokra, hogy ezt mondjuk: "Ég és Föld közötti lebegés" , miután kijelentjük a stabilitást, de így van ez: Létezni fog egy energia kiáradás a Földből és egy energia kiáradás az Égi Atyától, mely földelve és lebegve tart titeket egy időben.

Ti sok, sok vetületeitek vagytok...Nemcsak egy fizikai entitás vagytok, hanem egy fény lény valamint egy emocionális lény is egyben. Mindezek az energiák, egyre átlátszóbbak lesznek és az ezek az energiák között lévő fátyol felemelkedik és képesek lesztek meglátni azt, hogy kik vagytok ti valójában. Az igazság az, hogy ti, ennek az Univerzumnak mágikus entitásai vagytok. Amikor ennek a virágnak a bimbója ki fog nyílni és szirmait a nap felé fordítja, elkezditek megvalósítani azt, hogy ti pontosan az ellentétei vagytok annak, amit magatokról hittetek. Meg fogjátok tudni azt, hogy ennek az univerzumnak a mágikus lényei vagytok.

Haladjatok jól és Isten megáldjon titeket! Kryon, most visszavonul. Köszönöm nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések