2022/11/07

Kryon - Az Energetikai Gyógyítás Konfigurációs Sebessége

AZ ENERGETIKAI GYÓGYÍTÁS KONFIGURÁCIÓS SEBESSÉGE



Kryon ~ Channelled through David Brown
2006, december, 5 : Marina da Gama, Cape Town
Fordító:  Magdi Korpos

Köszöntelek, kedveseim. Kryon Vagyok, a Magnetikus Szolgálattól.

Nagyszerű veletek lennem ma. Ma, speciálisabb a légkör. E kisebb csoport, Kryonnal dolgozott egymás után sok-sok életen keresztül. Sok szeretet, de sok-sok karma is van köztetek. Bár nem vagytok közelebbi kapcsolatban egymással ebben az életetekben, mindenki aki jelen van, bizonyos kapcsolati viszonyban volt a többiekkel, tulajdonképpen az összes itt jelenlévővel és ezért egy mély megértés, egy titkos megosztott megértés van köztetek. Ti mind, egy különleges küldetésben vesztek részt, e bolygó megváltoztatásában és valami különlegessé való átalakításában, nem mintha nem volna máris nagyon különleges, ám valami sokkal speciálisabbá fogjátok átalakítani, a szeretet helyévé, egy olyan hellyé, ahol a szeretet az egyetlen válasz. Ez volt mindig az igazság a Föld bolygón, vagyis annak ténye, hogy a szeretet mindent legyőz és minden problémára a megoldást jelenti. Talán kissé felfújtnak és könnyűnek tűnik, azonban valóban a szeretet a válassz minden problémára. Egy probléma megjelenése, a fény hiányát jelöli; egy probléma lehet egy félreértés vagy egy ellenőrzés alól felszabaduló emóció[érzelem], egy nem működő kapcsolat.

Problémák, problémák, problémák! Számtalan probléma létezik, de mindezeket magatokban teremtitek. Egy illető probléma, nem annyira egy probléma, mint egy válasz, melynek meg kell történnie. Ez valami belső dolog, ahol az energia nem áramlik szabadon bizonyos vetületeitekben és ez meg fog változni már ettől a pillanattól kezdve. Kryon szeretete által, készen álltok arra, hogy egy végtelen mennyiségű karmát szabadítsatok fel. Azért kívánjuk ezt a dolgot, mivel egy fontos munkát valósítottatok meg önmagatokkal. Megérdemlitek mindannyian ezt a kis jutalmat az új évben, egy kis szándékosan felgyorsult gyógyulást, mely új tudat szintre, egy új létezési állapotba, a szeretetből származó egyre intenzívebb, kreatív állapotba visz titeket. Mindannyian hűségesen szolgáltátok Kryont a múltban, nem erre az életre utalok, hanem sok-sok elmúlt életeitekre. Hosszú időt töltötteket Lemúriában és Atlantiszban és más univerzumokban szintén.

Bárhol is dolgozott Kryon, szellemetek részt vett a tudat kiterjedésének folyamatában. Mindannyian egy olyan térben vagytok, ahol tudjátok, hogy a szeretetről van szó, - a gyorsított gyógyulásról - erre utal Kryon minden tanítása, a David Brown által közvetített. Ily módon sikeresen élhetitek életeteket itt a bolygón, ily módon hozhassátok be a szeretet, a szabadság, az extázis és az öröm tudatosságát. E médium által hozzátok eljuttatott tanításoknak pontosan ez a hivatásuk, és ha rendszeresen követitek őket, ez nagyon-nagyon gyorsan meg fog történni.

Ma véghez viszünk egy folyamatot, mely standard jelleget ölt az emberek gyógyításáért e földön, tudatossá és éberré fogja tenni őket, lehetővé teszi a szeretet behatolását szíveikbe, átalakítva őket e világ alap polgáraivá - akik vállalják saját erejüket, fenntartják saját életterüket, és érezni tudják a hazugságokat, mielőtt kiejtenék őket és akik igazságban, az abszolút igazságban élik életüket. Ezek hoztak titeket Kryonhoz, - ennek a munkának, ennek a tudatosságnak, ennek a megértésnek és ennek szeretetébe. Az összes ilyen dolog hiányába és e dolgok tudatosításába. Mindannyian hordozzátok bensőtökben a megismerést, ám feltevődik annak problémája, hogy felszínre hozzátok a testekben és életetekben ezt a mindentudást és majd elültessétek ezt, a saját életetek mindennapjaiban. Nincsenek Kryon által megkövetelt szigorú szabályok arról, hogyan kellene élnetek életeteket, kivéve annak szükségét, hogy elsajátítsátok saját élettapasztalatotokat, hogy bölcsességre tegyetek szert. Nem ülhettek egész életetekben várakozó állapotban, mert így nem nyerhettek bölcsességet. Az egyetlen bölcsesség, melyet a saját életetek megfigyelőjeként a várakozó álláspont nyújthat, az éppen maga a várakozó állapot! Egyetlen tapasztalat sem halmozódik fel elmétekben pusztán azáltal, hogy kérdéseket tesztek fel, mérlegelitek a dolgokat, gondolkodtok - semmi fizikai nincs ezekben a jellemzőkben.

Kedveseink, oly sok szeretet létezik ezen a világon, ebből a szeretetből bármit megteremthettek önmagatoknak, amit csak kívántok anélkül, hogy kénytelenek lennétek életetek végéig egy gyárban vagy egy számítógép fölé hajolva vagy bármilyen más módon dolgozni. Lassan, de biztosan, a manifesztáció művészete elkezd kiterjedni és itt, e Földön, e dolog tömegesen fognak megtörténni. Mindannyian el fogjátok sajátítani a manifesztáció művészetét az elkövetkező években, ami egy nagyon-nagyon rövid időtartamot jelent. Folyamatosan dolgoztam azért, hogy teljes mértékben megértsem, mi történt ezen a Földön és pontosan megértsem, hogyan nyilvánulnak meg az energiák, és azt, hogy mi az emberi energia igazi konfigurációja. Az emberi energia reális konfigurációja virtuálisan nem létezik, ezen a bolygón. Azt mondhatni, szinte nem létezik olyan lény, aki saját erejének teljében élné saját életét és még ha így is élnek, ők nem boldogok, mivel gyakran, véget nem érő működési zavarok jelentkeznek. Még akik ismerik is a bőség gazdagságát, még ők sem értékelik igazán azt.

Azért vagyunk itt, hogy egy olyan folyamatot nyújtsunk számotokra, mely által egy időben, szeretetet és bőséget teremthettek magatoknak. Birtokolhattok egy viszonylag kellemes bőség állapotot és élhettek abszolút bőségben. Lehet szeretet a szívetekben és pénz a zsebetekben. Nem szó szerint pénzről van szó, hanem arról, amit igazán kívántok magatoknak az életben.

Mindenetek meglehet amit csak kívántok, mivel ezek már hozzátok tartoznak. A probléma az, hogy még nem sikerült nektek kiterjednetek olyan lénnyé, mely támogathatja vágyaitokat és álmaitokat és ezen a bolygón minden, közvetlenül azt az univerzumot tükrözi, melyben éltek. Következésképpen, a Nap az atya, a Föld az anya és a Hold, a gyermek. A Nap Atya tartja a Föld Anyát pályáján, megértés van kettőjük között.

Mint a Föld Anya, mint a Nap Atya, saját tapasztalattal rendelkeznek. Ez a tapasztalat, a tudatról, a megértésről, a kölcsönös kapcsolódásról, az Egységről szól. Bár a nap és a föld, két különálló tárgyak, az Univerzum összefüggésében mégis egyek, bár bizonyos meghatározott határokon belül, saját önkifejezési szabadsággal rendelkeznek. Ugyanez történik a férfiakkal és nőkkel is ezen a földön, azonban az emberi lények energia mezeje sokkal kiegyensúlyozatlanabb. Rendkívül nehéz olyan embereket találni, akik elégséges módon át tudják alakítani önmagukat ahhoz, hogy újra visszanyerhessék az igazi emberi lényre jellemző tudatot és konfigurációt. És mi több, e dolgot tudatosan kell megvalósítanunk. Még akkor is, ha rendelkeztek ezzel az energia konfigurációval, nem vagytok tudatában annak, hogyan értétek el ezt, és ha ehhez a tudathoz egy öntudatlan öngyógyító folyamat által jutottatok, a tudatosságot illetően - öntudatlanok maradtok.

Ezen a bolygón, a tudatnak, létezik egy megállapított rangsorolása és egy meghatározott propagandája: a vallási meggyőződések. Vallásaitok rangsoroláson alapulnak és így tesz minden vallás. Ez, azt jelenti, hogy egyesek többet tudnak másoknál, ami azt jelenti, hogy nem terjesztik e tudást eléggé a tömegek körében és e bolygó nagy problémája, a tömegek öntudatlansága. Ők egy jellegzetes saját tudatossággal rendelkeznek: egy nagyon öntudatlan tudattal. Még, a vagyonos családok is öntudatlanokká váltak, bár a történelem folyamán volt valahol egy fenséges atyai figura őseik soraiban, - és rendkívül gondosan használjuk az "atyai figura" kifejezést, mivel családjukban létezett egy férfi, aki nagyon tudatossá vált vallási vagy spirituális meggyőződéseiben és e tudat nagy erőt és gazdagságot hozott a családjának.

Az ilyen mértékben konfigurálódott energia által, egyre tudatosabbá váltok és egyre könnyebbé válik számotokra, hogy naponta ezt tegyétek és szeressétek e tudat állapotot; de létezik egy tudat színt, amit inkább nem érnétek el, melyben képtelenek vagytok helyt állni életetek kihívásaiban vagy konfliktusaiban. Kryon, éppen az ilyen típusú emberekhez kíván szólni, hogy tudatosságot hozzon az öntudatlanságba, oly módon, hogy e Föld, egyre közelebb kerülhessen az egyensúlyhoz. Minden pusztító klíma jelenség, az üvegházhatás és bármi, ami ezen a földön történik, az emberi tudat, direkt tükröződése és semmit sem lehet tenni a bolygó ezen egyensúlytalanságaival addig, amíg nem ébrednek tudatukra az öntudatlan emberek.

A tudatosság a gyermekek nevelésével kezdődik és vannak bizonyos dolgok, melyeket meg kell tanítani a gyermekeknek az iskolában.
Elsősorban a TISZTELETET:
önmaguk tiszteletét, mások tiszteletet és, mindenki tiszteletét, mivel egy napon ők lesznek azok, akik örökül fogják hagyni a bolygót az utánuk következő nemzedéknek. Ezt a bolygót a gondjaitokra bízták és semmilyen tiszteletet nem mutatnak a bolygó iránt, az ezután születő nemzedéknek.
A második dolog, A SZERETET:
A szeretet mindenkié, ingyen kapjátok és mindenki feltétel nélkül szeretve van.
A harmadik, AZ ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS:
Mindenki össze van kapcsolódva az Anya Földdel és az Ég Atyával, - abszolút mindenki rendelkezik ezzel a kapcsolattal.
A negyedik elem, A KAPCSOLATOK:
Egy gyermeket meg kell tanítani, hogyan alakítson ki, megfelelő módon, kapcsolatot a többiekkel.
A következő lépés az, hogy METAFIZIKÁT kell tanítanunk a gyermekeknek. Ha megértik a metafizikát, megvalósítják majd annak tényét, hogy saját életüket, az önmagukkal való kapcsolatra alapozhatják. Amilyen saját énünkhöz való viszonyuk, olyan lesz majd a viszonyuk másokhoz is és a teremtés, a kapcsolatok által nyilvánul meg. Az igazi örömet, csupán más emberi lényekkel való viszonyban lehet kifejezni. Amikor igazán elkezditek megérteni a metafizikát, rájöttök majd arra, hogy minden ami kívül történik, bennetek is megtörténik.

Ha a gyermekeknek már zsenge korukban megtanítanák ezeket a dolgokat, nem léteznének többé a Földön most aktuális problémák. A földi sík komoly problémákkal küszködik: felborult klíma szabványok és sok más traumás tapasztalatok is megjelenhetnek a földön, nagy szenvedést okozva az emberiségnek. A szenvedés egyetlen oka az öntudatlanság, abszolút semmilyen szükség nincsen szenvedésre, senkinek az életében.
Ugyancsak a metafizikához tartozik az a tény, hogy mi választjuk meg a szüleinket. Szüleink alakítottak minket, ők biztosították számunkra a karmánk feldolgozásához szükséges tapasztalatokat. Akad itt egy kis probléma, mely ide kapcsolódik, a karma állandóan, szinte a végtelenségig ismétlődik. Senki nem hozhatja fel mindig ezt az indokot a bolygón lévő gyermekekkel való visszaélés eseteinél, mivel a visszaélés még több visszaélést-, a trauma - még több traumát és a düh, még több dühöt teremt. Ha helyesen értik meg a metafizikát és tesznek egy lépést előre az egyéni felelősség vállalás irányában, akkor e bolygó, a jelenleginél erősen különböző hellyé fog válni.

Az Egyesült Államok lakossága már bebizonyította, hogy nincs többé szüksége George Bush és Szaddam Husszein energiáira, de sok más hasonló, a békés, harmonikus és szerető életnek nem kedvező energiák is vannak még. Létezik egy bizonyos tudatállapot, melyről megkezdhetitek saját világotok megteremtését. Egy szeretettel, örömmel és szabadsággal teli világot - olyan tudatállapot, melyben teljes harmóniában lehettek a belső atyával, anyával és gyermekkel, melyben az Ég és a Föld között lépkedhettek, olyan Isteni emberi lényekként, aki szilárdan le van földelve. A Szellem végtelen sok szeretettel támogatja ezt - itt nemcsak a Föld bolygó problémái vesznek részt a játékban, hanem a Földről kisugárzó problémák is más univerzumok felé, az itt megtapasztalt egyensúlytalanságok és diszharmóniák következményeként.

A Szellem azért van itt, hogy tanítson titeket és megmutassa nektek az utat, egy új igazság, egy új létezési állapot felé, melyben a földi, fizikai síkon megélt tapasztalat nem igényel megkínzott vagy sebzett gyermekeket. E tudás itt volt, hogy hozzáférhessetek, nemcsak az utóbbi 2000 évben, Kedveseim, hanem már Lemúria és Atlantisz idejében is. Ma egy különböző technológiával rendelkezünk. Van internetünk és tömeg média, mely mindenhol a Földön, naponta vibrációkat bocsát ki, lehetővé téve, hogy az emberek informálódjanak a valóságról. Sajnos, jelen pillanatban nagyon sok ember félre van tájékoztatva. A TV képernyőhöz ragadt bábukhoz hasonlatosak, azonban nem mindegyik tv programnak van negatív kisugárzása. Ha az emberek igazán ismernék a metafizika igazságait, semmilyen probléma nem volna többé ezen a Földön, hanem szeretet, Krisztusi tudat és még sok, sok más egyéb lenne. A fizikai sík, egy útkereszteződéshez érkezett. Tulajdonképpen választanotok kell abban a tekintetben, hogy milyen utat választotok és merre fogtok menni. Az evolúció mindig nyitott és hozzáférhető út volt az emberiség számára. Az emberi szellem evolúciója. Minden emberi lénynek döntést kell hoznia a föld sorsáról, melyen él, valamint a saját tudata által elért szintről. Vajon engedélyezni fogják számára, hogy elérje a tudatos állapotot? A tömeg média nagyfokú szerepet játszik ebben és semmi, de semmi nem véletlenszerű. Az igazság, egy nagyon kitérő energia ezen a bolygón és vannak olyanok, akik azt mondják, hogy tudni szeretnék az igazságot, ám az igazságot elkerülik, kicsúszik ujjaik közül, kisiklik lábaik alól, átnéz vállaik fölött és szemükbe nevet. Ha a nevelési rendszer megfelelő módon meg fog változni a bolygón a következő években, egy nagyszerű létezésre számíthattok, sokkal jobbra, mint amilyent egy nemzetközi társaság nyújthat alkalmazottainak, függetlenül az általa keltett csillogás vagy grandiózus mánia látszatától. Mindenetek meglehet, mivel mindannyian, ennek az Univerzumnak fenséges lényei, nagyszerű teremtői vagytok.

Amint újra meg újra elismétlem nektek, ti folyamatosan a gyermekkor tapasztalatából teremtetek és számos új gyógyítási módszer fog hamarosan a piacon megjelenni. Bármilyen utat is választotok magatoknak az öngyógyításra, lényeges, hogy tudatos módszert válasszatok. Sikerülnie kell nektek, hogy az életetek alapján lévő kövek, mélyen behatoljanak a földbe és a megfelelő helyen állapodjanak meg. Egy emberi lénynél, az élet legfontosabb alapkövei, a belső atya hatásai a koronacsakrára, a harmadikszemre és a torokcsakrára. A belső anya hatása kiterjed a napfonatra, a szexcsakrára és a gyökércsakrára. Ez a legfontosabb tudat szint, amit egy személynek el kell érnie élete folyamán. Amikor a belső energia felölti ezen formát és helyreáll a harmónia az anya és atya között, minden magától fog zajlani. A gyermek szeretve érzi magát, megbékéltnek és védettnek érzi magát, lassan de biztosan képes felépítenie saját alapzatát és egy olyan világot teremt önmaga és a közösség számára, mely értékes, megbecsült, ezáltal a kollektív teremtési cselekvés ütközési hatása a földre óriási lenne.

Kedveseim - az energia, az energia. Minden energia egy potenciállal rendelkezik. Korlátolt gondolkodásotok csökkenti potenciálotokat, ezért olyan diszfunkcionálisak a családok, a gyermekek soha nem teljesen elégedettek, örökké ki vannak téve a bizonytalanságnak és hiányzik a védelmük. Úgy mennek ki a világba, hogy bizonytalan és zavaros valóságokat teremtenek.

Például, ha a belső anya elfoglalta a három felső csakrát és az apa hiányzott életetekből, saját életetekbe, pontosan ilyen típusú partnert fogtok behozni. A fej zónájában lévő anya energia, képtelen lesz összekapcsolódni az Égi Atyával és nem tudja bevonzani azokat a bölcsességi és megértési szinteket, melyeket egy atyai energia bevonzhatott volna. Ugyanígy, egy apa, nem lesz képes úgy gondozni és szeretni egy gyermeket, mint egy anya, vagyis anyagi módon, ez lehetetlen, irrealista és ellentmond a természetnek. Bizonyos dolgok a Földön, pontosan olyanok amilyennek hivatva vannak, és ez a szempont egyike ezeknek.

Engedjétek magatoknak, hogy becsukjátok szemeiteket, hatoljatok be belsőtökbe és kapcsolódjatok össze talpaitokkal a Föld Anyával. Szenteljetek időt arra, hogy megfigyeljétek testeiteket és bármilyen más érzet jelentkezne - mit éreztek tulajdonképpen? Figyeljétek az észleléseket és valósítsátok meg, hogy nincs jelentőségük. Annyi számít csupán, hogy megtudtátok azt, hogy az érzetek teremtik valóságotokat és milyen belső érzet teremti meg az életben azt a valóságot, amit magatoknak kívántok. Ezért, bármilyen érzet is jelentkezne, engedjétek bejönni, vegyétek tudomásul és szabadítsátok fel azt.... egyszerűen, szabadítsátok fel azt, majd engedélyezzétek a következő érzet megjelenését, tudatosítsátok, majd szabadítsátok fel azt. Legyetek érzelmeitekkel, önmagatokkal kapcsolatban. Igazán kapcsolódjatok össze Énetekkel. Ez a ti életetek. Ez az a lény, akik ti vagytok. Ez, a ti élettapasztalatotok.

Ha haragot vagy szomorúságot, fájdalmat vagy dühöt éreztek, akkor újra fogjátok teremteni ezeket életetekben, egészen addig, amíg teljesen feloldódik ez az érzelem. Minden emócióban[érzelem] a belső gyermek érintett, abszolút minden alkalommal. Egy valami módon fájdalommal telt gyermek, olyan aki bizonytalannak, terrorizáltnak vagy dühösnek érzi magát, akit élete folyamán valamikor megsebeztek és ezért vésődtek bele ezek az érzelmek. Egy ilyen gyermek, mindig másoknak ad át saját energiájából. Vetítsétek ki tehát saját életetek filmjét a képernyőre; a fájdalmat, a sebeket, a dühöt, terrort és a lista folytatódik...
Figyeljétek meg az érzelmeket testetekben és engedjétek szabadon megjönni és elmenni azokat - hagyjátok, hogy jöjjenek, majd távozzanak.

Egy nehéz témát választottam, melynek felvetését nagyon sok ember elkerüli, mivel számukra a gyakorlatba ültetés, saját személyes erejük újra értékelését jelentené. Ha úgy végzitek, ahogy illik, akkor a körülöttetek élők, egyre erősebbé fognak válni. Ez óriási nyereség lenne és kilépés a bűvös körből. A valóságotok meg fog változni. Figyeljétek testeiteket és figyeljétek meg hol van a belső anyátok és engedjétek leereszkedni őt az alsó három csakrába.... most figyeljétek meg hol található belső atyátok és engedjétek, hogy felemelkedjen a felső három csakrába. Itt, ebben az energiában, valószínűleg elég könnyen megtehetitek ezt, ám azok, akik valószínűleg e honlapon olvassák ezt, talán egy kis plusz erőfeszítést kell tenniük belső szüleik lokalizálására, ebben a konfigurációban. Hogy kissé megkönnyítsük, az atya felemelkedését a fej zónájába, azt fogjuk elképzelni, hogy berakjuk őt egy mágikus léggömbbe és hadd helyezzünk mellé még két külső mágikus ballont is. Engedjétek, hogy Merlin, a mágus, mágikus porral szórja be a belső atyát.

Ezután hagyjátok elmenni az atya mellől a belső megbolondult és terrorizált gyermeket és hadd lépjen be az egyik üres mágikus ballonba. Merlin, gondoskodni fog a rémült gyermekekről. Most, ugyanezt a dolgot fogjuk tenni azokért a gyermekekért, akiket korai szexuális tapasztalatok értek. Engedjétek, hogy Merlin beszórja mágikus porával a léggömböt és hagyjátok, belépni a másik üres léggömbbe a korai szexuális tapasztalatnak kitett gyermekeket.... Gyertek, küldjük oda hozzájuk Krisztust és Szűz Máriát, gyógyítsa meg atyátokat a gyermekkor minden sebeiből. Engedjétek egyszerűen megtörténni ezt. Bízzátok a gondjaikra, nektek semmit nem kell tennetek, hagyjátok rájuk ezt. Sokkal könnyebb lesz számotokra most, miután ezek a megőrjített vagy terrorizált gyermekek kiléptek az atya testéből és ugyanez érvényes azokra is, akik korai szexuális tapasztalatnak voltak kitéve. Annál könnyebb lesz számotokra az atyával dolgozni és kiterjeszteni tudatát.

Az öntudatlanság a sebzettségből származik, túlsebzett ahhoz, hogy kommunikálhasson, túl dühös ahhoz, hogy kommunikálhasson. Sebzett a szexualitásában és nem képes férfiasnak és férfinak lenni, a szó jó értelmében. Engedjétek, hogy ez a támogató energia szabadon áramoljon a testben, úgy ahogy a nap öleli a holdat, mert testetek ismeri ezt az érzést. Talán feltettétek magatoknak a kérdést... miért... miért... eddig miért nem történt meg ez? Egyszerűen, hagyjátok megtörténni... Bármi is állna ezen titeket átfogó energia útjában, engedjétek feloldódni és felszabadulni... Hagyjátok, hogy ez az atyai energia kiáradjon bennetek és összekapcsolódjon a Föld Anyával... Most adjátok atyátoknak a tiszteletet, az önmegbecsülés, a nő iránti tisztelet és mások tiszteletének ajándékát....

Minden fényes vibráció és energia és ezek a kommunikációnak és tiszteletnek hozott ajándékok, új energiákat nyitnak meg, új létezési módok felé. Olyan ez, mintha megnyitnátok egy vízcsapot, nyissátok meg a kommunikáció és a tisztelet csapjait. Most engedjétek meg magatoknak, hogy feltegyétek a szeretet lemezét. Adjátok apátoknak a szeretet ajándékát, hogy képes legyen szeretni önmagát, a feleségét és a gyermekeit és mindenki mást ezen a bolygón... Amint megkapjátok ezeket az energiákat, elkezditek saját energiáitokat kiterjeszteni, hogy mindezekhez alkalmazkodjanak és egyre inkább lehetővé téve számotokra, hogy azzá a lénnyé váljatok, akik lenni hivatva vagytok.

Most, engedjétek meg atyátoknak, hogy összekapcsolódjon a Föld Anyával és az Ég Atyával. Nézzétek meg, összekapcsolódott-e már. Engedélyezzétek a szent férfiasságnak és a szent atyai energiának, hogy kiáradjon atyátokra a koronacsakrán keresztül majd hagyjátok a szent nőiségnek és a szent anyai energiának kiáradását a gyökércsakrátokon keresztül. Tested pontosan tudja hogyan egyesítse a két energiát. Engedjétek szabadon áramlani azokat. Egyszerűen engedjétek megtörténni, lehetővé téve, hogy egyre erősebbé, bizakodóbbá és biztonságosabbá váljon, ott meg, ahol megjelennek a düh vagy bármilyen hasonló érzelmek, engedjétek feloldódni azokat.

Engedjétek, hogy ez a férfias energia és az atyai energia mely átáramlik rajtatok, biztonságos térben tartsa az anyát a test alsó három csakrájában. Tartsátok őt abszolút biztonságban és egységben. Biztonságban fogja érezni magát ebben az energiában - szeretni fogja ezt az energiát - és ha nem történik meg, kérjétek meg Szűz Máriát, hogy menjen oda és szabadítson fel mindent, amit az anyának felszabadítania szükséges... Ugyanakkor ellenőrizzétek, hogy belső atyátok és anyátok helyesen helyezkednek-e el, testetek belsejében... Még egyszer és a belső anya esetében, engedjétek kiáradni a szent férfias energiát a koronacsakrán át és a szent női energiának kiáradását a gyökércsakrán keresztül és összeolvadásukat. Hagyjátok szabadon áramolni ezeket az energiákat - ők tudják hova menjenek - hagyjátok áramlani, engedjétek áramlani...

Bizonyosodjatok meg arról, hogy Szűz Mária és Krisztus, megajándékozták a belső anyát és apát, a kapcsolatban levés ajándékával. Amint létrejön köztük a kapcsolat, teremtsetek egy mágikus léggömböt belül és figyeljétek meg hogyan szerzik vissza a belső gyermek minden részeit, hogy minden egyes boldog rész, az egymással ilyen kapcsolatban lévő szülők közelében lehessen. Engedélyezzétek, hogy ezek a mágikus ballonban lévő gyermekek meggyógyuljanak és hatoljatok be a szívetekben lévő ama bizonyos speciális helyre....Engedjétek, hogy a szeretet kiáradjon szívetekből a szívem felé, az én szívemtől, a teremben lévő minden résztvevő szíve felé. Amint szíveitek összekapcsolódnak egymással, megsemmisül és eltűnik a Lemúriából és Atlantiszból hozott minden karma....

Kedveseim, itt Kryon, aki visszavonul. Csodálatos volt veletek dolgozni és szeretnénk megköszönni nektek és megtisztelni titeket. Bátorságotok nagyszerű volt. Vigyázzatok és Isten megáldjon titeket.

Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések