2022/11/07

Aurelia Louise Jones - Adama csatornázásáról

Adama csatornázásáról



Aurelia Louise Jones

A jelenlegi időkben, egyre több ember állítja, hogy Adama-t csatornázza. Az interneten, minden fajta üzenet kering a nevében. Néhány esetben tudom, hogy ezek hitelesek, miközben másoknál tudom, hogy nem. Azért mert Adama nevét az üzenet aljára írták még nem szükségszerűen jelenti azt, hogy ez tőle jön.

Nem vállalok felelősséget semmilyen információért, amit más emberek tesznek közé Adama vagy Ahnahmar nevében, akár hiteles az információ akár nem.

Mióta a Telos 1,2 és 3 könyv publikálásra került, számos ember van, akik azt állítják, hogy Adama és Ahnahmar csatornáivá váltak. Mindenféle csatornázott információ kering most az interneten és másutt, különösen az Adama nevében közzétett hírcsoportokban. Egyesek édesek és úgy tűnik, hogy a szívből jövőek, míg mások egyszerűen tévesek és nem hordozzák a lemúriai rezgéseket. Sajnos, ez komolyan összezavarja az igazság keresőket és azok számára, akikben még nem alakultak ki elegendő megkülönböztető képesség és tisztaság ahhoz, hogy felismerjék a különbséget aközött ami hiteles és aközött ami nem az.

Adama-t gyakran kérdezik olyanok, akik szeretnék a megkülönböztetés egy szintjét elnyerni a nevében írt csatornázott információk tekintetében. Az emberek tudni akarják, hogy kiben bízhatnak, és hogy mondják meg a különbséget azok között, akik igazán őt csatornázzák és azok között, akik egyszerűen önmagukat vagy más alacsonyabb rezgésű entitásokat, akik Adama szerepében tetszelegnek.  Ez nem mindig egyszerű, még számomra sem, hogy megkülönböztessem, hogy ki hiteles és ki nem az, vagy hogy elítéljem mások szándékait, mivel az ítélkezések mindig csapdák. Minden embernek gyakorolnia kell a saját megkülönböztető (képességét), és így elnyerni az előrelépésüket a spirituális alap ismereteikben.

Itt van az, amit Adama mond:

“Az Isteni Törvény szerint, a Mester az, aki a saját (emberi) csatornáját megválasztja és nem az inkarnálódott személy, (teszi ugyanezt). Az embernek meg kell várnia egy hivatalos felkérést egy Mestertől a fátyol másik oldaláról azért, hogy csatornázza ezt a Mestert. Egyetlen mester sem szólalhat meg egy emberen keresztül, hacsak ez a mester nem kap engedélyt a Teremtőtől Önmagától. A jelöltnek, aki csatornává válik egy Mester számára keresztül kellett mennie a hierarchia általi spirituális beavatásokon több életidő alatt, hogy ilyen kiváltságot kapjon. Azok, akik engem akarnak csatornázni megfelelő előkészület nélkül és egy különleges felkérés nélkül akarják ezt megtenni, azon túl, hogy felajánlok/ajánlunk egy alkalmi üzenetet egy kis csoportnak vagy vigaszt nyújtunk a rászorulónak, ez egy illúziót is megjeleníthet, mivel nem mindig vagyok jelen vagy nem mindig vagyok hajlandó kommunikálni.

“Fennáll annak a veszélye, hogy tanításaink eltorzulnak és elferdülnek azoknak a kezében, akik még nem kapták meg a beavatásokat és a belső kiképzést. Ez gyakran teremt egy felhívást azoknak, akiknek személyes menetrendjük van arra, hogy meghamisítsák a tanításainkat igazságtalanságokkal/nem igaz dolgokkal tele hintve. Az eredeti tanításaink többé nem léteznek, mert újra és újra meghamisították őket, azok akik tanításokat megkövetelnek a szándék tisztasága vagy integritása nélkül.

“A tanításaink lemúriai tudatosságot hordoznak, az Isteni Forrásból eredőket. A torzítás mindig aggodalomra ad okot, különösen azok számára, akik profitálni akarnak egy népszerűbb témából (vagy népszerű lényből). Ez sok zavart okoz azoknak a szívében és lelkében, akiket megpróbálunk elérni, és azoknak, akik igyekeznek igazán eljutni hozzánk.

“Ha jelen vagyok az egyik összejöveteleteken, nem azt jelenti, hogy mindig alkalmas számomra, hogy egy üzenetet adjak át. Kívánjuk, hogy a kommunikációra vágyó emberek szíve érintkezzen a lemúriai energiák legmagasabb integritásával, és nem az Ahnahmarról, sem magamról vagy másokról a Telosból, és nem valaki (hangoztatása által), aki Ahnamarként, vagy önmagamként vagy más Telosiként pózol.

“Sokan vannak azok, akik a képemet használják és termék bemutatókat írnak a nevemben, hogy reklámozzák és forgalmazzák a termékeiket és a csalásaikat. Kérlek tudjátok, kedveseim, hogy nem veszek részt ilyen törekvésekben, és hogy biztosan nem vagyok kereskedő(segéd) az integritás nélküliek számára.

“Az összes, nem hiteles, csatornázott üzenet a személyes menetrend vibrációját tartja, és spirituális csapdákká válhatnak. Legyetek tudatában annak, barátaim, hogy sokan azok közül, akik mindkét kontinens pusztulásához hozzájárultak, ebben az időben is megtestesülnek, és némelyikük eltökélt szándéka, hogy megállítsa a Fény bejövetelét. Meg akarják állítani a Lemúriai megjelenést/felbukkanást bármilyen módon, ahogy csak tudják. Gyakran fogják önmagukat a Fény Angyalainak álcázni eljőve hozzátok megmentőként és mindenféle csábító ajánlatot téve nektek. Arra kérlek titeket, hogy ne engedjétek, hogy rászedjenek és mindig ellenőrizétek le (a dolgokat) a szívetekben lévő megkülönböztetéssel.

Ezen időszakban, barátaim, a tét túl magas a bolygó és a saját személyes fejlődésetek számára. Légy tudatában annak, hogy több szempontból szembesülsz a megkülönböztetés tesztjeivel. Legyetek szuverének az isteni erőitekben mesterekként. Tudjátok, hogy mindig örömömre szolgál, hogy közvetlenül összekapcsolódjak veletek és beszéljek hozzátok a szívetekben. Néha jelen vagyok a gyűléseken, amelyek árasztják/sugározzák az energiámat és a szeretetem mindnyájotokké, de csöndben maradok és észrevétlen. Számunkra, az energiánk, amiket hozzunk gyakran fontosabbak az átalakulásotokért, mint a szavak. Sokszor a szavak korlátozóak tudnak lenni. Kérlek titeket, hogy fogadjátok be és dédelgessétek ezeket az értékes pillanatokat, megtartva azt, ami mélyen a szívetekben van. Nem kell ezt megosztanotok az Interneten és mindenhol máshol, amit tőlünk kaptatok. A legtöbb közvetítés egyenesen és helyénvalóan ezeknek a jelenlévőknek szól abban a pillanatban és nem nyilvános terjesztésre szánják.

“Azt is hozzá kívánom adni, hogy Telosban, én vagyok az egyetlen, aki önkéntesen jelentkezett, hogy a nyilvánosság szeme elé lépjen a felszínen. A többieket, különösen Ahnahmart, nem választották ki erre, mert az ő idejük még nem jött el. Ahnahmar nem akarja, hogy a képe kereskedelmi forgalomba kerüljön, vagy nyilvánosságra kerüljön, csak alkalmanként közvetít itt-ott.

“Ahnahmart és engem biztosan nem érdekel, hogy üzeneteket adjunk át/hozzunk el azoknak a lényeknek, akik nem testesítik meg a Lemúriai vibrációit, integritását és áttekinthetőségét.

“Boldogok vagyunk, hogy személyes üzeneteket adhatunk nektek, amikor a szívetek ráhangolódik a miénkre a meditációtokban. Fontos, hogy megtanuljátok felismerni, hogy mikor oszthatjátok meg másokkal ezeket az üzeneteket, és mikor nem kell megosztani őket.

“Az összes üzenet tőlünk, és a fény birodalmának más lényeitől, a bölcsesség kulcsait tartalmazzák számotokra az előrelépésetekhez/fejlődésetekhez és be kell illeszteni/integrálni kell, ahogy folytatjátok az önmegvalósítás felé vezető utat. Sokkal fontosabb, hogy teljes mértékben integráljátok azt, amit már kaptatok, mint hogy továbbra is keressétek a következő üzenetet. Hacsak nem integráltátok, amit már kaptattok, zűrzavarrá/felfordulássá fog válni az elmétekben és nem mindig szolgál benneteket.

“Lemúria szíve mindnyájatokban ott lakozik. Ez a mi szent küldetésünk, Aurelia Louise Jones tanításai mellett és azok mellett, akik vele együtt dolgoznak, hogy segítsenek számotokra újra felébreszteni az isteniségetek teljességét és a saját szakrális utazásotokat.

“A hajlandóságotok arra, hogy megnyíljatok az energiáknak, az ami kitágítja/kiterjeszti a megértéseteket, hogy soha nem szabad a bizonytalanság érzésével fenyegetni. Ezért továbbra is emlékeztetünk benneteket arra, hogy engedjétek, hogy amit hallotok és olvastok az az igazság legyen a saját szívetekben, a szívetekben, ahol a hitelesség lakozik. Csak a szíveddel fogod észlelni/megkülönböztetni az Isteni vibrációkat és meghatározni azt, hogy melyik a legmegfelelőbb számotokra a most pillanatában.

“Adama vagyok, az emberiség tanítója.”

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések