2022/11/07

Adama - Telos Nagy Jáde Lemúriai Temploma és a Gyógyulás Lángja, Egy Ötödik Sugarú Aktivitás

Telos Nagy Jáde Lemúriai Temploma és a Gyógyulás Lángja, Egy Ötödik Sugarú Aktivitás



Aurelia Louise Jones© közvetítése Telos 1 könyvből

2004 május

Fordította: Hatejer Emese

Gárdi Marianna által készített hanganyag innen tölthető le:

https://www.mediafire.com/file/8rmosu7vswgoz50/5.sug%25C3%25A1r.mp3/file

Hallgathatós változat a youtube-n:

https://www.youtube.com/watch?v=DHCwrXKp-ok&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2_AidWojr-PifGrVa7NHgEFlVsVUerO4uDLA-q0G9XOOFoI8n3mCN81eU

 

Adama beszél most nekünk a gyógyulásról és Lemúriáról. Egy mélyreható meditációval elvisz minket Telos Nagy Jáde Templomába, ahol a hihetetlen gyógyulást és felfrissülést tapasztaljuk meg.

 

Üdvözlet, barátaim, Adama vagyok Telosból. Minden alkalommal, amikor meghívnak, hogy osszuk meg a tanításainkat, az mindenkor nagy öröm, élvezet, beteljesülés és megvalósítás ideje számunkra Telosban. Ma, szeretnénk megtárgyalni egy újfajta megközelítést a gyógyulásról és bemutatni számotokra egy csodálatos gyógyító templomot, amely Telosban található, és amit a Nagy Jáde Templomnak neveznek. Ehhez a csodálatos templomhoz való hozzáférést a felszíni lakosok számára lezárták, mióta a kontinensünk elsüllyedt 12 000 évvel ezelőtt. Az utóbbi időkben, a gyógyulás ezen nagy templomának ajtajait újra megnyitották mindenki számára, aki meg kívánja ezt látogatni. Meghívtak, hogy jöjjetek el ide az éterikus testeitekben, hogy újratöltődjetek, tisztuljatok és megtanuljátok, hogy a megértés egy új szintjével gyógyuljatok. Ez az új intézkedés valójában egy kiváltság számotokra, mindannyiotoknak a felszínen, hogy kihasználhassátok a változás és gyógyulás ezen monumentális időszakát az emberiség és a bolygó számára. A Nagy Jáde Templom fizikailag is jelen volt Lemúria idejében, és a fő célja mindig a gyógyulás volt a szavak igazi értelmében. Ennek az épületnek a szerkezete több százezer évvel ezelőtt került a helyére és az energiái megáldották az emberek életét. A templom belsejében a gyógyulás halhatatlan lángja égett a bolygóért. Ezt a lángot folyamatosan az angyali királyság, a Szent Lélek/Szellem és a Lemúriai emberek szeretete táplálta. Ennek a templomnak az energiái a valódi gyógyulás egyensúlyát tartották a helyükön a bolygó számára, mint önmagáért, a lakosságáért és a Föld Anyátokért is szintén.

Amikor ráeszméltünk, hogy a kontinensünk veszélyben van és végül el fog pusztulni, tudtunk, hogy ez a nagy templom el fogja veszteni a fizikai kifejeződését. Ezért úgy határoztunk, hogy felépítjük a fizikai másolatát Telosban. Bár a másolat egy kicsit kisebb, mint az eredeti templom, de a ”Gyógyulás Halhatatlan Lángjának” energiáinak összes feljegyzését tartalmazza, mióta ez a teremtmény átkerült ide Telosba. Ez a nap az összejövetel pillanata. Ez a megdöbbentő gyógyító energia a bolygó számára soha nem veszett el, a kontinensünk pusztulásával ellentétben. Az energiáinak és kincseinek mindegyike át lett költöztetve még Lemúria pusztulását megelőzően. Az épület másolatának megtervezése és a templom energiáinak áthelyezése Lemúria elmerülése előtt néhány ezer évvel már megtörtént. Sok másik fontos templom másolata is megépítésre került Telosban ugyanabban az időben. Annak érdekében, hogy megmentsük a kultúránkat és annyi emberünket, amennyi lehetséges volt, a stratégiánkat meg kellett terveznünk 5000 évvel az előre látható kataklizmát illetően.

A gyógyulásra nagy szükségetek van ebben az időben, és ezért nyitottuk meg a Nagy Jáde Templom ajtajait, hogy most segítsük az emberiséget.

A mi nagy ajándékunk számotokra, hogy meghívunk titeket, hogy éjszaka jöjjetek el ide az éterikus testetekben azért, hogy megkapjátok a valódi gyógyulás egy sokkal nagyobb és jobb megértését. Amikor idejöttök, az embereink közül sokan vezetőként segítségetekre lesznek, azok, akik mindig készek ”szárnyuk alá venni” titeket spirituálisan, hogy segítsenek számotokra a múlt és jelen mély traumáinak és bánatainak a meggyógyításában. Miközben meggyógyítjátok a belső szenvedést, fájdalmakat és traumákat, szintén meg fogjátok gyógyítani a nehéz körülményeket, a kondíciókat az életetekben, és a fizikai testeiteket is meggyógyítjátok. A külső szenvedések és nehézségek mindig a belső szenvedések, fájdalmak és félelmek külső tükörképei. Visszatükrözik számotokra, minek van szüksége a gyógyulásra és az átalakulásra a tudatosságotokban. Kijelölünk három tanácsadót/bizalmas embert mindannyiotok számára, nektek, amikor idejöttök; segíteni tudnak nektek bármivel, amire a leginkább szükségetek van, hogy visszatérjetek a teljességhez. Egy tanácsadód az érzelmi testedre koncentrál veled együtt, a másik a mentális testedre és egy harmadik a fizikai tested gyógyulására összpontosít veled együtt, mindegyik teljes harmóniában és szinkronicitásban dolgozik. Ezen a módon, a gyógyulásod sokkal kiegyensúlyozottabbá válik, mintha csak önmagad egy aspektusára fókuszálnál, anélkül, hogy megértenéd és átalakítanád a belső programozásodat. Megértve azt, hogy amikor önmagad egy aspektusa nincs tökéletes egyensúlyi állapotban, az hatással van a lényed összes többi aspektusára is.

Hogyan juthat el az egyén a Nagy Jáde Templomba az éterikus testében?

A szándék által, barátaim! Mindössze annyit kell tennetek, hogy meghatározzátok a szándékotokat, hogy eljöttök ebbe a templomba, a meditációtokban vagy mielőtt nyugovóra tértek éjszaka. A példa kedvéért, talán elmondhatjátok a következő kérést az Isteni Éneteknek és a vezetőiteknek és mestereiteknek: ”A Lényem Isteni Nagyurától/Úrnőjétől, kérem, hogy legyek elvíve a Telosban lévő a Nagy Jáde Templomba ma este. Kérem a vezetőimet, mestereimet és angyalaimat, hogy vigyenek el engem oda, amíg a testem kipiheni az aznapi tevékenységek fáradalmait.” Megfogalmazhatod a saját kéréseidet is. Határozd meg a szándékodat, hogy szeretnél eljönni ide újratöltésért, tisztításért, gyógyításért, tanácsadásért, vagy egyszerűen, azért hogy kommunikálj és kapcsolatba lépj velünk a gyógyítás lángjának energiái alatt. Tudjuk, hogyan vigyázzunk rád, ha egyszer eljutottál ide. Alapvetően, a felsőbb lélek testedben tudod, hogy hogyan juttasd el magad ide; egyszerűen bízz abban, hogy ez megtörténik, még ha, nem is rendelkezel semmilyen tudatos emlékkel az itt lévő tapasztalatodról, amikor felébredsz. Az éterikus tested szinte ugyanúgy néz ki, mint a fizikai tested, kivéve, hogy ez sokkal tökéletesebb. Ugyan olyan érzés is, mint a fizikai, amikor itt vagy. A jövőben, az átalakult testetek szintén nagyon fizikai érzést fog kelteni számotokra, habár ez szabad lesz a sok sűrűségtől és a frekvenciája egy sokkal magasabb fokon fog vibrálni. A folyamat alatt átalakítjátok a tudatosságotokat és a fizikai testeteket, nem vesztetek el semmit. Integráljátok a magasabb és sokkal finomabb rezgéseket és a nagyobb fényt. Mindannyian el fogjátok veszíteni a felesleges sűrűséget. A testetek sokkal kifinomultabbá, sokkal gyönyörűbbé, korlátlanabbá, halhatatlanná fog válni és érezni fog, ahogyan a fizikai test is teszi most. Nem fogtok semmiféle korlátozást tapasztalni; a fátylak eltűnnek. A fény sebességével fogtok utazni. Ez sokkal mókásabb lesz, ígérem!

Mikor folyamodjunk a gyógyulás templomába a gyógyulásunk elősegítéséért?

Alapvetően ezen a bolygón a legtöbb embernek vannak valamilyenfajta fizikai problémáik, és számos rejtett félelmeik, amelyek kihívásokat jelentenek a mindennapi életetekben. Vannak érzelmeitek, amik csapdába estek a tudatalatti és tudattalan elmétekben, amelyek belevésődtek a lelketekbe a sok múltbeli és elmúlt életbeli tapasztalatokból, amik nem csak fájdalmasak voltak, hanem gyakran nagyon traumatikusak is. Ezek a tapasztalatok leckék voltak, amelyeket megtanultatok az evolúciós ösvényetek mentén. Mindenkinek van felhalmozódott érzelmi traumája az érzelmi testében a sok ezer megtestesülésből. A feloldásra most szüksége van a végső megtisztulásért, a gyógyulásért és a nagyobb bölcsesség integrációjáért, amely ezeket a tapasztalatokat létrehozta. Bármilyen tapasztalat, amely nem tisztult meg egy adott életidőben az folyamatosan újrajátssza ugyanazt a programot újra és újra, minden további életben addig, amíg az igazi gyógyulás, a bölcsesség és a megértés helyet nem foglal a lélek mélységében. A szomorúság, bánat, fájdalom, érzelmi trauma, és bármi más, amit tapasztalsz, és amely nem tükrözi vissza a lényed természetes örömét, boldogságát és extázisát, azt jelzi, mit kell meggyógyítanod önmagadban. A tudatos és tudatalatti félelmek mindenkit visszatartanak és tisztázni kell őket, majd megtisztítani. A mentális méreganyagok/toxinok az életidőkből erednek; és téves/hibás hiedelem rendszereket és eltorzult programozásokat ölelnek át, és most felszínre kerülnek így vagy úgy, hogy végre megtisztulhassanak és meggyógyulhassanak. Fordítsatok figyelmet a lelketek késztetéseire, ösztönzéseire és hozzátok el a templomba az éjszaka ezeket a sürgető kérdéseket és gyógyításra váró dolgokat, a gyógyulás és feloldás végett. A vezetőid meg fogják beszélni veled a leckéket és a bölcsességet, amit meg kell értened és azt, hogy milyen lépéseket tehetsz, hogy elérd/megvalósítsd az igazságot és a tartós gyógyulást. A gyógyulásod összehasonlítható egy óriás hagyma lehámozásával, amely a rétegek százaiból áll. Egy réteget gyógyítasz meg egyszerre, amíg a gyógyulás teljesen meg nem történik. Ekkor az isteniséged egy teljes tükrévé válsz és minden dolog nyitva áll számodra, a legvadabb álmaidon is túl.

 

Ezekből a munkákból, feldolgozásokból sokat, na nem mindet, de meg tudtok tenni éjjel, miközben a testetek alszik és később integrálni tudjátok a mindennapi életetekben. Nem kell tudnotok, hogy miről szól az összes félelem és minden múltbeli tapasztalat. Mindössze annyit kell tudatosan tennetek, hogy elengeditek ezeket az energiákat, bárminek is nevezitek, azonban éreznetek kell, ahogyan feljönnek a tudatosságotokba. Ez a fajta munkát tudják a tanácsadóitok elvégezni veletek, ahogyan hozzáférnek az akashabeli feljegyzéseitekhez. Sok betekintést adhatnak a gyógyulásátokért. Másfelől, visszahozhatjátok/visszaidézhetitek és integrálhatjátok ezen új bölcsességet a tudatalattitokban, és az éber állapototokban, és elkezdhetitek alkalmazni ezt. A meditációitok az Isteni Jelenléttel feltámasztja majd a nagyobb tudást/tudatosságot arról, akik igazából vagytok. Ha szeretnél felemelkedni a következő évtizedben, akkor a tisztításnak és gyógyításnak önmagadban az elsődleges céllá kell válnia.

 

A belső munkád a legfontosabb feladat a számodra ebben az időben, hogy felgyorsuljon a fejlődésed, és hogy felkészüljél a hazatérésedre!

A tanácsadóink a templomban adni fognak neked - lélek szinten - egy kiszélesített perspektíva arról, hogy miért tapasztalsz bizonyos egészségügyi problémákat. Megmutatják majd miért állnak fenn bizonyos nehézségek még mindig az életetekben és hogyan hoztátok létre őket, legyenek ezek fizikaiak, mentálisak vagy érzelmiek. A tanácsadóink támogatásával, meg fogjátok tanulni, hogy hogyan gyógyítsátok meg önmagatokat és az összes fájdalmat és torzulásokat, amelyek bevésődtek a lelketekbe. Mielőtt bármilyen teljes és állandó fizikai gyógyulás bekövetkezne, az érzelmi okokat és torzulásokat a hitrendszereitekben meg kell szólítanotok és el kell engednetek. Most nem ragtapasz megoldásokra utalok, hanem állandó gyógyulásra.

 

Tudva, hogy az összes probléma, még ha balesetnek is tűnnek, mindig az érzelmi és mentális testekben gyökeredznek. A mentális stressznek és mentális betegségnek is vannak gyökerei az érzelmekben. Az érzelmi test a kiinduló pont a maradandó gyógyulásért. A traumák elszenvedése nagy többségben Lemúria és Atlantisz pusztulása alatt történt, amikor az emberek elkülönültek a szeretteiktől és családjuktól az egyik napról a másikra, ez rengeteg félelmet, szomorúságot, bánatot és kétségbe esést szült meg az emberiség lelkeiben, és cipeltétek ezeket a traumákat előrefelé életről életre. Eljött az ideje, hogy teljesen meggyógyítsátok a múltat és magatokhoz öleljétek a szeretet, a személyes meghatalmasodás és a példátlan kegyelem teljesen vadonatúj paradigmáját az életetek és a bolygótok végett. Telosban a testvéreitek és nővéreitek vagyunk, a múlt közeli barátai, akik mindannyiotokat olyan nagyon szeretnek. Ez az öröm számunkra, hogy kiterjeszthetjük nektek az összes támogatásunkat, amelyet megengedtek ez idő tájt, hogy teljesítsétek az átalakulásotokat, feltámadásotokat és felemelkedéseteket a Szeretet és Fény birodalmaiba. Tisztában vagyunk azzal, hogy a fájdalom és szenvedés szintje a felszínen olyan hatalmas volt, hogy bezárta a szíveteket, a védelem eszközeként a szenvedéstől, amit már nem tudott elviselni. Azt választottátok, hogy túlélési üzemmódban éltek ahelyett, hogy magatokhoz ölelnétek az élet örömét.

Mi is lekapcsolódtunk önmagunk számos különböző aspektusáról annak érdekében, hogy túléljünk itt ebben a 3. dimenziós valóságban. Hogyan tudjuk meggyógyítani ezt a traumát most néhány rövid év alatt és felkészülni a nagy planetáris változásra?

A gyógyulás belső folyamatának mélyre ható átadásán keresztül tudjátok ezt megvalósítani. A lényetek ”ÉN VAGYOK-ja” pontosan tudja, hogyan segítsen a teljes gyógyulásotokban és a legkevésbé fájdalmas módon egészen hazáig vigyen titeket. A múlt szenvedéseinek meggyógyítása egy fokozatos folyamat, állapot, de önmagatok összes inkarnációja közül a legeslegnagyobb kaland is egyben és az egyik, amiben ki fogjátok tárni a lelketek ajtajait a spirituális szabadságotokhoz. Ez vezet titeket, lépésről-lépére, tudatosan újrakapcsolódva a Nagyobb Énetek összes csodálatos aspektusával. A folyamat során a szívetek ezerszeresen meg fog nyílni. Ahogyan a szívetek megnyílik, elkezdtek meglátni és megérteni mindent, a lelketek szemein keresztül, ami körülöttetek történik. A szívetek a lelketek nagy intelligenciája és ez egy az Isten elméjével. Ez mindent tud, tartalmazza önmagatok összes aspektusának minden emlékét a kezdetektől és soha nem fog félrevezetni benneteket. A szívetek a lényegiségetek része, aminek meg kell tanulnia, tudni és igazán újrabízni. Bezártátok a szíveteket, kedveseim, mert a fájdalom és félelem olyan nagy lett volna. A bezárulás a védelem egy alakja volt számotokra a múltban. Ez a fejlődéseteket szolgálta csodálatos módokon, amit meg fogtok érteni egy napon, de most ez már többé nem szolgál benneteket. Itt az idő számotokra, hogy most már végre ”haza” jöjjetek az Isteniségetek Fényébe és Szeretetébe. Sokan még mindig ragaszkodtok a régi szenvedéshez és félelmekhez egyszerűen azért, mert féltek megnyitni a szíveiteket a feltétel nélküli szeretetre és elengedni a téves, hibás hiedelmeiteket. A régi félelmek és szenvedés olyan megszokottá váltak számotokra, hogy egy bizonyos szinten eltorzult kényelmet és biztonságot éreztek bennük.

Hogyan nyithatjuk meg valójában a szíveinket és tehetjük lehetővé az érzelmi testünknek, hogy belekezdjen a gyógyulás folyamatába?

Nincs olyan előírás erre, ami mindenkinek működni fog. Mindenkinek egyedi és különböző kérdésekkel kell foglalkoznia a gyógyulás terén. Mindnyájatoknak különböző érzelmi felépítése van és saját eltérő gyógyulási folyamatotok, de a sikert mindnyájan el fogjátok érni. Alapvetően, a választásotokon, tartós szándékotokon és a tudatos és aktív meditáción keresztül kezditek el a folyamatot. A napi kommunikáció a Felsőbb Énetekkel is elengedhetetlen. Kérd, hogy ez a részed, maradjon veled isteni teljességbe, és hogy feltárja számodra azt, aminek szüksége van a gyógyulásra a most pillanatában, és hogy hozza ezt fel a tudatos tudatodba. Kezdd el jelezni, az ÉN VAGYOK Jelenlétednek komoly szándék által, hogy fel akarsz emelkedni és újra egész akarsz lenni, és önmagad összes aspektusával újra akarsz kapcsolódni és integrálni őket. Készségesen átadva a vágyaidat bizalommal és szeretettel akármilyen eljárásnak/folyamatnak, ami szükséges azért, hogy megkapd a gyógyulást. Biztos lehetsz benne, hogy meg fogod kapni a Felsőbb Éned és a fény birodalom egészének teljes együttműködését/hozzájárulását. A gyógyulásod minden szinten meg fog történni. A Felsőbb Éned már régóta várta a kegyelembe való visszatérésedet. Biztos lehetsz a teljes körű együttműködésében. Soha ne engedd meg magadnak, hogy elítéld a folyamatot. Hamarosan a másik oldalon, vagyis a fény oldalán, fogod találni önmagadat, ebben a csodálatos világban, amire vágyakoztál és korszakokon keresztül álmodoztál róla. A Felsőbb Éned az érzéseiden keresztül kommunikál veled. Ez azt jelenti, hogy állandóan figyelmet kell szentelned annak, hogy mit érzel. Ha ez nem kellemes, egyszerűen csak szabadítsd fel ezt, és engedd átalakulni a szív tüzei révén és menj tovább a következő gyógyítani valóra, majd megint a következőre, addig amíg újra nem vagy egész. A Felsőbb Éned be fogja vonzani a számodra legmegfelelőbb könyveket, a megfelelő embereket és a megfelelő lehetőségeket, hogy biztosítsa a sikered. Ha megnyitod az elméd és a szíved a gyógyulásod előtt a kitartó szándékkal és igyekezettel, akkor a folyamat könnyedséggel és kegyelemmel bontakozik ki. A gyógyulásotok folyamata folytatni fogja az előmenetelét, ahogyan az összpontosított szándékotokban maradtok. Ez sok munkának tűnhet először, és kétség nélkül, ez van. Lásd ezt egy visszavezető utazásként a lényed ”napjához” és tudd, hogy az út mentén ez a folyamat jutalmakkal, megvalósulással és teljességgel van tele. Nem vagy egyedül ezen az úton. Az összes angyalod, vezetőd, mestered, ahogyan mi is az Új Lemúriában, minden lépésnél elkísérünk téged. Ennek a bolygónak az egész spirituális hierarchiája, a Föld Anyátok és a fény birodalmainak összessége a hátatok mögött vannak és hívjátok őket, hogy támogassák a gyógyulásotokat. Tudjuk, hogy vágyakoztok a szeretetünkre és támogatásunkra. Soha ne hezitáljatok kérni. Miközben a gyógyító folyamataitok, az energiátok visszatér, a fizikai testetek el fogja kezdeni elereszteni a múltbeli traumákat és szenvedést és elkezdtek majd újra megfiatalodni. Sokkal élőbbnek és vibrálóbbnak fogjátok érezni magatokat. Jelenleg az emberek, isteni lények, ezen (isteni lényük) teljes potenciáljával 5 és 10% között munkálkodnak. A lényetek maradéka még mindig szunnyadó állapotban van. Ébredjetek fel és gyógyítsátok meg önmagatokat! Miközben megnyitjátok a szíveiteket és útnak engeditek a fájdalmatokat, egyre inkább élőbbé fogtok válni. Úgy fogjátok érezni, hogy az öröm sokszor fel fog erősödni. A mentális képességeitek ki fognak bővülni és meg fogjátok tapasztalni a tisztelet/áhítat és szabadság egy új érzetét. Tudatosan nyissátok meg magatokat a kegyelemnek és engedjétek meg önmagatok számára, hogy részesüljetek ezekből az energiákból a testetekben napi szinten.

Vajon valaha is elérünk egy olyan pontot, ahol a gyógyulás meg fog történni?

Igen, barátaim. Minden alkalommal, amikor kidolgozzátok ezeket a dolgokat magatokból, egyre mélyebbre fogtok menni. Lehámozzátok a rétegeket, és néhányan nagyon mélyre ástok majd. Amikor úgy gondoljátok, hogy elértétek az utolsó réteget, sokkal jobban kezditek érezni magatokat és azt gondoljátok, hogy a gyógyulás teljes; de akkor, a fájdalom újra a felszínre tör azért, hogy egy sokkal mélyebb szinten kerüljön meggyógyításra. Ezért most, sokatok számára az utolsó inkarnáció ezen időszakában, a gyógyulás folyamata végtelenebbnek tűnik, mint azelőtt valaha is. Ebben az életidőben, minden összejön, nem egy vagy kettő vagy hat inkarnációból, hanem Földön leélt összes inkarnációtok teljességéből. Legtöbbetek több ezer inkarnációval rendelkezik ezen a bolygón. Most minden manifesztálódik az életetekben azért, hogy gyógyultak legyeteket, minden apróság. Minden sokkal rosszabbnak tűnhet most, mint régen, mert tudatosan vizsgáljátok meg ezt.

A toxicitás/méregtartalom/mérgező hatás, amivel a minden napi életünkbe találkozunk, kihatással van a gyógyulási folyamatunk gyorsaságára?

Hát igen, ez növeli a terheiteket. Hadd magyarázzam ezt el. Különböző testeitek vannak, amiket finom testeknek hívtok. Emellett van 4 fő test rendszeretek; a fizikai járművetek, az érzelmi testetek, a mentális testetek és az éterikus testetek. Ezeknek (a 4 testnek) mindegyike rendelkezik néhány szintalatti/ al (testtel) is; ezért beszélhetünk 9 finom testről vagy 12-ről vagy ennél is többről. Nem fogjuk feltárni most mindezt, mivel ez túlkomplikált ahhoz, hogy most megbeszéljük ezt. A 4 fő testre fogunk összpontosítani, és ezekből mindegyik a teljességetek 25 %-át képviseli. Együtt dolgoznak, tehát amikor elfojtjátok, elnyomjátok az egyiket, akkor az összes többit is elnyomjátok, elfojtjátok. Amikor az egyiket meggyógyítjátok, akkor megkönnyebbülést hoztok a többinek is. Fontos, hogy tudjátok, hogy amikor lenyeltek vagy belélegeztek mérgező vegyi anyagokat, akkor ezek közül néhányat egész könnyű kitisztítani a testből, miközben másokat a test nem képes ártalmatlanítani és megszüntetni. A 21. században a vegyi anyagok és szennyezés olyan alaposan belekeveredtek az ételetekbe, a vizetekbe, és levegőtökbe, hogy a testeteknek nagyon nehéz megszüntetni és ártalmatlanítani ezeket. A mérgezés szintjei a testeitekbe folytatják a beépülésüket. Amikor a testet megtervezték, ezek az ember alkotta mérgek nem léteztek. Van egy fajta hajlamuk, hogy odatapadjanak a sejtekhez, az önmagatokkal való munka, a homeopátia, Bach-virágterápia, a vibration medicine[=erről többet meg tudhatok és hallhatok a onedirect rádión] és minden egyéb dolog, amire késztetést éreztek, és ezek megfelelő alkalmazása tudja megszüntetni ezeket a nem kívánatos rezgéseket/vibrációkat. Ez elég bonyolult. Tegyél meg mindent, ha meg vannak az eszközeid hozzá, hogy csak a legtisztább típusú vizet és ételt juttasd be a testeidbe. Amikor nem érzed magad fizikailag túl jól, az érzelmeid csaponganak/lázonganak és a mentális képességeid nem olyan élesek. Amikor nem érzed magad érzelmileg kiegyensúlyozottnak, a fizikai tested sem érzi magát annak, mivel az összes kapcsolatban áll egymással. Amikor a gondolataid negatívak vagy ítélkezőek, akkor minden testedben alacsonyabb a vibráció. Nem különítheted el önmagad bármelyik részedtől, anélkül, hogy az hatással nem lenne az egészre.

Tisztában vagyok annak felfogásával, hogy soha nem lehetünk addig egészek, amíg nem ébredtünk fel, és amíg meg nem gyógyítjuk ezen testeink mindegyikét.

Nem válhatsz egésszé, ha elkerülöd az energetikai gyógyításod bármelyik részét. Valódi és állandó gyógyulási folyamat zajlik le, amikor kiegyensúlyozott gyógyulást hozol létre minden szinten. Vannak emberek, akik fizikailag betegek, mondjuk rákosak. Vagyonokat költenek arra, hogy megpróbálják megvalósítani/elérni a fizikai gyógyulásukat azáltal, hogy az egészségügyi létesítmények mérgező módozataival csonkítanak, égetnek és mérgeznek, de az érzelmi állapotuk, amely részben a rákot okozhatja, azzal soha nem foglalkoznak. Valójában ezekkel a kezelésekkel sok stressz és trauma adódik hozzá a már így is túlterhelt érzelmi testhez. Miféle tartós gyógyulást lehet elvárni az Én egy ilyen alapvető aspektusának tagadásával?

Több milliárd dollárt költenek évente az ilyen ragtapaszt megoldásokra. Néhány ember átmeneti javulást tapasztal meg időnként, de nem valós és állandó gyógyulást. Még, ha ideiglenes és rövidtávú megkönnyebbülést is nyernek, ha a lélek nem nyer/szerez bármilyen megértést vagy bölcsességet a betegség megtapasztalásából, a valódi gyógyulás nem történik meg. Ha egy személy meghal a csonkító, égető és mérgező módszerektől, a gyógyulást és megértést nem éri el, mivel a problémák gyökereit az érzelmi testben figyelmen kívül hagyták. Bármi legyen is a rák okozója, ha nem lett megszólítva az egyén életében, akkor ez meg fogja magát ismételni egy későbbi inkarnációban, addig, amíg mélyebb megértést és bölcsességet tanul. Az ÉN VAGYOK Jelenlétetek megköveteli, hogy megtanuljátok az igazság és bölcsesség minden leckéjét, mielőtt teljesen hozzáférhetek a teljes spirituális/szellemi szabadságotokhoz és visszatérhettek az egészhez. Ezért volt annyi inkarnációtok. Az angyalok és sok más lény a fény birodalmából munkálkodik az emberiséggel, és ezek a lények rendszeresen jönnek a templomba a tisztulásért és a feltöltődésért. A Nagy Jáde Templom az energetikai szennyeződés eltávolítójaként/fertőtlenítőjeként szolgál számukra, egy készülékként, amelyben megszabadulhatnak a diszharmonikus energiáktól, amelyeket felvettek az érintkezésük során a felszíni emberiségtől. Az Isten Énetek a teremtés szintjéről dolgozik. Nagyon szorosan együttműködik az angyalokkal, felemelkedett mesterekkel és velünk a gyógyulásotok elősegítésében. Az Isteni Jelenlétetek engedélye nélkül soha nem hajtunk végre rajtatok gyógyításokat. Minden erőfeszítésetekbe, hogy meggyógyítsátok önmagatokat, bele kell vennetek és újra kell kapcsolódnotok az ÉN VAGYOK Jelenlétetekkel és kijelenteni a szándékotokat bármiért, amit el akartok érni vagy meg akartok gyógyítani. Ha mindezt megtennénk a számotokra (az Isteni Jelenlétetek engedélye nélkül), hogyan is tudnátok valaha is az isteni kifejezés egy mesterévé válni? Néha, az emberek indulatosan viselkednek a felemelkedett mesterekkel vagy angyali jelenlétekkel szemben azért, mert az imáik kéréseire nem érkezett válasz, ahogyan azt várták. Ezáltal bosszúból, megtagadják a vágyaik isteni forrását, és bezárják a szíveiket a további segítség előtt. Talán bizonyos felemelkedett mestereket arra kértetek, hogy adjanak pénzt/vonzzák be számotokra a pénzt, hogy elmenjetek egy utazásra, és az utazás nem valósult meg, mivel nem teljesítették ezt a kéréseteket. Vagy manifesztálni akartatok egy kapcsolatot egy különleges személlyel, és ez sem történt meg. Ahelyett, hogy átadnád a kérést az Isteniséged nagyobb kegyelmének és bölcsességének, aki jobban tudja, mi a legjobb számodra a kiválasztott ösvényeden/utadon ebben az életben, ehelyett megharagszol az Istenre, az angyalokra vagy a Felemelkedett Mesterekre. Úgy döntesz, hogy többé nem csinálsz semmit se velük, és bezárod az ajtót az orruk előtt. Ez a fajta hozzáállás, szeretteim, gyakori az emberiségnél. Azok, akik ilyen érzelmekbe bocsátkoztak megfosztják önmagukat rengeteg támogatástól, kegyelemtől és áldásoktól, az adott inkarnációban. Amit nem ismertek fel az az, hogy nincs olyan Felemelkedett Mester vagy angyali jelenlét, aki túl tudná haladni a lelketek ösvényét. Az ”ÉN VAGYOK” pontosan tudja, mit kell megtanulnotok és megvalósítanotok, hogy találkozhassatok a céljaitokkal, amiket erre az életidőre határoztatok meg/tűztetek ki célul. Valamennyi angyal vagy Felemelkedett Mester mindig teljes együttműködésben fog dolgozni az Isteni Énetekkel, hogy segítsék a ”nagyobb terveteket” és a legvégső sorsotokat. Miközben a harmadik dimenzióban vagytok, fátyol van előtettek és nem látjátok az inkarnációtok szélesebb/átfogóbb perspektíváját. Az ”ÉN VAGYOK” a fő irányítotok/vezetőtök, és a lelketek képviseli minden tapasztalatotok összegzett teljességét. A felemelkedés folyamata az, ami egyesíti mindezt az egységbe; teljes egésszé válsz újra. Az Isteni Énetek megtestesítőjévé váltok, manifesztálva az isteniségetek teljességét. A felemelkedés végső fázisa a legcsodálatosabb esemény, ami valaha is megtörténhet bárki fejlődésében. Oly sok életen keresztül dolgoztatok ezen cél irányába, és ebben az életidőben megvalósíthatjátok ezt teljesen. Mindenné válhattok, amik valaha is akartatok lenni, azért mert a felemelkedés ajtaja most szélesre van nyitva, mint még soha sok millió év alatt. Ez a ti lehetőségetek, hogy igent mondjatok, erre a nagyszerű lehetőségre. Az összes segítség és támogatás, amire szükségetek van biztosítva lesz. Legyetek bölcsek és használjátok ki ezt a ritka alkalmat. A felemelkedés ajtajai bezárulnak, és megnyílnak az evolúció, különböző ciklusai szerint. Hosszú időszak lehet, mielőtt ezek újra ilyen szélesre nyílnak. Azt mondanám mindnyájatoknak, ha spirituális/szellemi szabadságot akartok nyerni ebben az életidőben, hogy teljesen korlátlanná váljatok, és hogy megtapasztaljátok a lelketek alkímiai házasságát az Isten Énetekkel a felemelkedés folyamatán keresztül, arra nincs jobb alkalom, mint a mostani, hogy elérjétek és megvalósítsátok ezt. Tudatosan és szándékosan kell ezt választanotok és akarnotok, jobban, mint bármi mást. Nem lesztek kényszerítve erre. Az összes lehetőség közül a legnagyobbat kínálták fel nektek ebben az időben. Meg fogjátok a kezeinket és elfogadjátok a segítségünket a hazatérésetekért? Mi már otthon vagyunk. Jöttök és csatlakoztok hozzánk?

Tudatos Meditáció a Nagy Jáde Templomban



A Nagy Jáde Templom egy híres és szakrális hely, ahol a lények az összes dimenzióból ezen a bolygón és azon túl gyógyulásért jönnek. Azok a fénybirodalmak, akik közvetlenül segítik az emberiséget szintén ebbe a templomba jönnek, hogy megtisztuljanak és feltöltsék az energiájukat. Ezt a galaktikus lények is szintén használatba veszik. A gyógyulás templomát számtalan civilizáció látogatja. Ez főleg a jáde legtisztább koncentrációjának szerkezete. Azt kérem most, hogy legyél a szíved közepében; helyezkedj el kényelmesen és lazíts; elkezdve befogadni és integrálni a gyógyulás energiáit. Most meghívlak, hogy jöjj velem egy utazásra a tudatosságba Telosba, hogy átéld a Nagy Jáde Templomot a Shasta-hegy alatt. Ide az éterikus testedben utazol. Miközben továbbra is a szíved belsejére fókuszálsz, kérd a Felsőbb Éned és a vezetőidet, hogy kísérjenek el ebben a tapasztalatban. Sokan vagyunk itt, várva, hogy fogadjunk téged. Hívd a vezetőidet, hogy vigyenek el Telos tudatosságába, a Nagy Jáde Templom bejáratához. Minden vezetőd ismeri ezt a helyet, és pontosan tudják, hogy hogyan vigyenek oda. Teljesen lazítsd el a tested és lélegezz mélyen, miközben arra a szándékodra fókuszálsz, hogy meglátogasd a Nagy Jáde Templomot. Most képzeld el önmagad itt. Lásd magad megérkezni ezen hatalmas templom bejáratában, ez egy négy-oldalú piramis, ami a legjobb minőségű jáde kövekből készült. A főpap, ezen templom egy őrzője, üdvözöl téged. Figyeld meg a padlót, ami jáde és tiszta arannyal (burkolólapokkal) van kirakva. A szökőkutak zöldes-arany színű lumineszkáló fényt lövellnek ki az esszenciájukból körülbelül 9, 14 méterre a levegőbe különböző területekről, nagyon mitikus hatást teremtve ezáltal. Érezd magad ott és vizsgáld meg, amit ez megmutat számodra. Érezd a levegőt, amit most belélegzel a templomban és érezd az éltető energiát, amit a tiszta gyógyulás energiájának összes szökőkútja hozott létre, ami áthatja a levegőt mindenhol. Mennyire felfrissítő és megfiatalító ez az egész tested számára! Bár most az éterikus testedben vagy itt, vissza fogsz hozni ezen vibrációból valamennyit a fizikai testedbe, amikor visszatérsz. Ezért olyan fontos, hogy mélyen lélegezz be, hogy magadba szívj annyi gyógyító energiát, amennyit tudsz. Virágokat láthatsz minden színben, méretben és formában, valamint sokféle smaragdzöld növényt, amelyek nagy jáde dobozokban növekszenek, a legvarázslatosabb környezetet teremtve meg. Miközben bámulod ezen legvarázslatosabb környezetet, érezd a templom energiáit. Befogadva amennyit csak bírsz ezekből az energiákból. A Főpap bemutat a Telosi közösségünk egy tagjának, aki vezetni, segíteni és támogatni fog az utazásodban itt. Miközben belépsz a templomba a vezetőddel, egy nagyon nagy követ pillantasz meg, ami színtiszta jáde kőből áll, ovális alakú, kb. 3 méter átmérőjű és 183 cm magas. Ez a kő a legtisztább és legmagasabb gyógyító vibrációkkal rezonál. A kő tetején, egy kerek kelyhet látsz, ami aranyból és jádéból készült. Egy darab lapos alaplapja és kb. 25, 5 cm magas oldalai vannak. Ez ad otthont a smaragdzöld Gyógyító Lángnak, amelynek nincs szüksége fizikai szintű táplálásra, azért, hogy rendíthetetlenül égjen, és ez évmilliókon át égett, hogy segítse az emberiséget. Most érezd ezt a hatalmas lángot mélyen a lelkedben, a szívedben és az érzelmi testedben. Igen, az érzelmi tested is el lett ide hozva. Ez a bámulatba ejtő láng örökké ég és fenntart egy jelentősebb gyógyító energia mátrixot a bolygó számára. Ennek a lángnak tudatossága van, barátaim. Ezt a Szentlélek, az angyali királyság és a mi szeretetünk szeretete táplálja örökké. Ahogyan megközelíted a Jáde követ, meghívást kapsz a Gyógyulás Lángjának Őrzőjétől arra nézve, hogy leülj egy olyan székre, ami színtiszta jáde, és hogy elmeditálj és elmélkedj azon, aminek az életedben leginkább szüksége van a gyógyulásra. Milyen változásokat vagy hajlandó meghozni a tudatosságodban, hogy előidézze ezt a gyógyulást? Miközben meditációban, telepatikus útmutatást, vezettetést kapsz a vezetőidtől és ez az útmutatás belevésődött a szívedbe és lelkedbe. Most, szünetet tartunk számodra, hogy meglegyen ez az interakció a vezetőiddel és a Felsőbb Éneddel a gyógyulásod végett. (szünet) Lásd és érezd a templom gyógyító energiáit, ékszereit és kristályait és lélegezd be őket. Lélegezd be ezt a gyógyító energiát mélyen, amennyire csak tudod; mivel vissza fogod vinni ezt az energiát a fizikai testedbe. Lélegezd ezt be folyamatosan. Az egyik leggyógyítóbb helyen vagy most a bolygón. Maradj annyi ideig, ameddig szükséges, nem kell sietned. Amikor teljesnek érzed (a folyamatot), kelj fel a székről és sétáld körbe a templomot a vezetőddel. Szívd fel magadba az összes szépséget és gyógyító energiát, amit tudsz. Nyugodtan közöld vele, akár férfi, akár nő, a szíved terheit és kérj további segítséget a gyógyuláshoz. Légy nyitott bármire, ami megmutatkozik számodra. Ha nem emlékszel az utazásodra tudatosan, ne ijedj meg. Mivel a legtöbbeteknél, nem kell így lennie és néha más szinteken kapjátok meg az információkat. Amikor teljesnek érzed magad, hozd vissza a tudatosságodat a testedbe és vegyél néhány mély lélegzetet. Tudd, hogy visszatérhetsz ide bármikor, amikor akarsz. Minden alkalommal ugyanolyan módon segítve leszel. Minél gyakrabban visszatérsz, annál nagyobb összhangot teremtesz velünk, és annál nagyobb lendületet generálsz a gyógyulásodért. Kinyújtjuk a kezeinket felétek. Azt kérjük, hogy most válaszolj és nyújtsd ki a kezed felénk szintén. Ez csak akkor működik, mikor mindannyian egymással együttműködünk. Most befejezzük ezt a meditációt azáltal, hogy szeretetet, békét és gyógyulást küldünk. Kinyújtjuk a kezeinket szeretettel, útmutatással, vezettetéssel és támogatással. Csak olyan messze vagyunk, mint egy gondolat, egy suttogás vagy egy kívánság a szívetektől. És ez így legyen! Adama vagyok.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések