2022/11/07

Adama és Serapis Bey - A Megtisztulás, Halhatatlanság és Transzformáció Felemelkedési Lángja, A Negyedik sugarú aktivitás

A Megtisztulás, Halhatatlanság és Transzformáció Felemelkedési Lángja, A Negyedik sugarú aktivitás

Társalgás Adama-val és Serapis Bey-jel

Aurélia Louise Jones: A Hét Szakrális Láng című könyvéből

2004. júniusban került kiadásra

Fordította: Hatejer Emese

Gárdi Marianna által készített hanganyag innen tölthető le:

http://www.mediafire.com/file/dcct5wfrbnb4tm4/Negyedik_sug%25C3%25A1r.mp3/file?fbclid=IwAR3dqjXVB1_zUCrDAj30Oh96pyGTGIEV8CY1GoaY2N36WsAkl2l7UX06OtI

Hallgathatós változat a youtube-n:

https://www.youtube.com/watch?v=opftJibq0M4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR29esPH1l-hc4s0EFm5KsQfQS59RrOnd21cC77ENQZcQVnR9Z6uLHBOrnI

 



Béke és Szeretet Lemúria Szívéből, itt Adama a Negyedik Sugár Chohanjával, a szeretett Serapis Bey-ünkkel. A Fényem áldásait és az ebben rejlő győzelmet hozom magammal számotokra. A legszívből jövőben üdvözölünk titeket. Ma, a Felemelkedés Lángjáról kívánunk beszélni nektek, a szakrális tűz egyik legcsodálatosabb tevékenységéről, ami elősegítheti az ösvényeteket a célotok szerint a felemelkedésre. Ha egy sokkal konkrétabb megértéssel rendelkeztek arról, hogy hogyan használjátok tudatosan a Megtisztulás ezen dicsőséges Lángját, akkor felgyorsíthatjátok a csakráitok tisztító folyamatát, a DNS-eteitek aktiválását és a különböző testeitek sejtjeit felkészíthetitek egy fizikai felemelkedésre. Ez nem utolsó sorban csodálatos barátaim.

Serapis Bey Nagyúr a mesterek csapatával érkezik ma, akik erre a szolgálatra szakosodtak. "Luxor Felemelkedési Testvériségeként" ismertek. Ezek a mesterek átadják most nektek a szívük szeretetének elixírjét a Felemelkedési Láng tisztító tüzei által. Lélegezzétek ezt be, szeretteim; ez egy ajándék a számotokra. Ezek az elkötelezett lények évszázadokon át szorosan együttműködtek és munkálkodtak a Serapis testvérünkkel, és megtervezték az emberi faj fejlődését arra az időre, ami most végre eljött. Életnek való szolgálatuk az energiáik elkötelezettségét jelenti a bolygó felemelkedésének előkészítésére az elkövetkező években.

A Felemelkedés Temploma Luxorban a Felemelkedési Láng pulzálását a Föld atmoszférájában őrzi meg, miképpen ezt teszi a Felemelkedési Templomunkba Telosban is.

Vizualizáljátok a két templomot, a tudatosságban és az energiában egyesülve, megáldva és szeretve minden nap és órában mindent a Földön a felemelkedő emberiség hasznáért. Minden egyes egymást követő tavaszi évszakban, ez a Szakrális Lángot szabadon és széles körben a természet királyság lényei felhasználják, hogy támogassák a Természet szépségének újjáéledését és feltámadását. Minden lélek a Földön, aki az inkarnációjának ciklusa alatt a Felemelkedés folyamatát kívánja beteljesíteni az a Krisztus Hivatala és a Felemelkedési Testvériség gyámsága alá kerül.

Néhány száz évvel ezelőtt, a tevékenységek és feljegyzések nagy részét, amelyet ez a nagy piramis tartott oly sokáig a Luxorban, vagy átkerült vagy átmásolásra került Telosba. A feljegyzések áthelyezését azért hajtották végre, mert a bolygó spirituális hierarchiája képes volt akkoriban jövőbeni potenciális problémákat megjósolni a bolygó ezen területén. E szent fókusz feljegyzéseit és energiáit nem lehetett veszélyeztetni olyan regionális vagy globális kataklizmák esetén, amelyek a láthatáron voltak. Tehát most, Telos a Felemelkedés fő központjává vált ezen bolygó számára teljes egyesülésbe és teljes együttműködésben Luxor nagy mestereivel. Mindannyian tökéletes harmóniában dolgozunk a kollektív hasznáért. Ez az ötödik dimenziós protokollok egyike.

Úgy döntöttek, hogy ennek a fontos bolygó központnak a feljegyzései nagyobb biztonságban lesznek a föld alatt, és jobb megőrzésre kerülnek az eredeti tisztaságban és szentségben, amelyet számos felemelkedett lélek táplál és nagyra értékel, mint például mi közülünk Telosban. Habár úgy tűnhet most más két Felemelkedési központ van a bolygón, azt mondom, hogy számunkra csak ez az egy van. A dimenzióban, ahol működünk, az idő és a tér, ahogy azt legtöbbjük megérti, nem létezik, és minden egy. Atlantisz és Lemúria elsüllyedése után, a felszíni népesség az egymás elleni harcukat egészen a mai napig folytatták. Tartsátok meg a reményt és a bátorságotokat, kedveseim. Tudva, hogy ez nem fogják sokáig eltűrni, és ezen tudatosság hamarosan véget ér és meggyógyítottá válik. Telos-ban, mindkét földrész megsemmisítése után egy rövididővel önként jelentkeztünk  a feladatra azért, hogy a Felemelkedés Lángját az emberiség nevében fenntartsuk szolgálatunkként ezen bolygó számára, annak érdekében, hogy biztosítsuk annak folytonosságát. A Szívünk Szeretetéből, kiterjesztjük számotokra ezen a napon a lehetőségeteket, hogy magatokhoz öleljétek és kiterjesszétek ezen csodálatos Lángot a szíveitekben a saját Felemelkedéseitekért. Azt mondtuk, hogy a szív emelkedik fel elsőként, és ekkor a többi majd követi.

Aurélia – Az emberiség hány százaléka emelkedik 2012-ig?

Adama - Még nem ismert, hogy 2012-ig hányan fog felemelkedni a bolygón. A bolygónkon 7 milliárd ember közül néhány millió potenciált látunk, de ez a szám bármikor megváltozhat az egyéni és kollektív döntések szerint. Gyakran halljuk, hogy akik önmagukat "fénymunkásoknak" hívják, azt mondják, hogy 2012-ig, az egész emberiség fel fog emelkedni az 5. dimenzióba feltétel nélkül, és hogy senki nem marad majd hátra. És azt mondjuk nektek, "Ez nem így megy". Senki sem fog hátramaradni, de mindenkinek a saját belső munkáját kell megcsinálnia először, és tudatosságot kell kifejlesztenie, mielőtt meghívják a nagy "Felemelkedési Csarnokba". Bár az emberiség számára nagyobb segítséget kínálnak fel, mint valaha a Föld történelmében, és a Felemelkedési folyamat könnyebbé válik, mint valaha, egyikőtök sem fog felemelkedni a Felemelkedés folyamatába, amíg nem teljesítetéttek az összes követelményt, és értétek el ezen frekvenciát a tudatosságában, nem számít, mennyi időbe telik az idő ciklusaiban.

A Felemelkedésre törekvőtől meg fogják követelni, hogy meggyógyítsátok és átalakítsátok az összes téves hiedelemrendszereteket és átölelje az isteniségetek szeretetét, az ártalmatlanságát és igazságát. Felismerve, hogy a 2012-es év nem a bolygó felemelkedési ciklusának vége, hanem csupán a csodálatos kezdete. A Föld teljes planetáris folyamata, az Ő teljes dicsőségének és sorsának teljesítésében egy 2000 éves terv. 2012-ben a Föld, Maga, teszi meg a Felemelkedését a Fénybe, azokkal együtt, akik teljesítették az összes szükséges követelményt. A 2012-es év után a Földön megtestesült lelkek tovább fognak fejlődni, és csak akkor emelkednek fel, ha készen állnak a lélek szintjén. Néhány esetben akár hat hónap is lehet, másoknak ez öt-nyolc évig tarthat, és sokak számára hosszabb lesz. Komolyan el kell köteleznetek magatokat a felemelkedéshez vezető beavatási folyamatba. Mindegyikőtök utazása egyedülálló, és bár a beavatás folyamata mindenki számára hasonló, minden egyes lélek számára különböző módon bontakozik ki, saját jellegzetes ösvényük szerint.

Az igaz, hogy mindenki számára, elvárás nélkül felajánlják a felemelkedés lehetőségét ebben az időben, de nem mindenki választja ezt. Azoknak a szeretett lelkeknek, akik úgy döntenek, hogy folytatják az elkülönültség megtapasztalását, vagy még nem állnak készen erre az evolúciós lépésre, lehetőséget kapnak arra, hogy valódi tempójukban folytathassák fejlődésüket valahol máshol. A Felemelkedés kegyelmét ismét felkínálják nekik egy későbbi időpontban, amikor ők kérik ezt. Idővel mindenki visszatér a Teremtő Szívének szeretetéhez. Ily módon senki sem marad hátra.

Aurélia - Adama, le tudnád írni a Felemelkedés Lángját?

Adama - Ez a Láng magában foglalja az összes többi Láng frekvenciáit és színét. Úgy láthatjátok vagy tapasztalhatjátok ezt, mint egy ragyogó, fényes, fehér vakító fényt, ami amikor érintkezésbe kerül bármivel felemészti azt, ami kevesebb, mint a Szeretet tökéletessége. Ennek ereje és fénye korlátlan, fenntartja a világokban a tökéletességet és szépséget. Azoknak, akik megidézik és dolgoznak vele fel kell készülniük a változásra. Ha egyszer megérinted ezt a Lángot, akkor soha többé nem leszel ugyanolyan. Mindenki tud dolgozni ezzel, természetesen, de a teljes intenzitásában, tartalmazza azt a képességet, hogy teljesen átalakítsa a beavatottat, aki elérte a Felemelkedés kapuját. Mikor végre készen álltok rá, hogy megtegyétek ezt az ugrást a fejlődésetekben, akkor meg fogtok mártózni ezen csodálatos energia frekvenciájába. Ez előre fele fog hajtani titeket a végső lépéshez, amikor is a Szeretet tüzei el fogják emészteni az összes emberi korlátozottságot, a teljes tudatosságotok helyre lesz állítva és az összes testetek össze fog hangolódni és egyesülni fognak. Ekkor meg fognak hívni, hogy csatlakozzatok a ”halhatatlanokhoz”, mint egy felemelkedett mester. Be fogtok lépni a dicsőséges szellemi szabadságba és tudatosan újrakapcsolódtok a Teremtőtökkel, és mindennel ami a szívében létezik. Ez a válasz a kérdésre, barátaim, hogy milyen erőteljes is a Felemelkedés Lángja.

Aurélia - Hogyan tudjuk tudatosan elérni és fenntartani a frekvencia ezen szintjét.

Adama - Ez az információt újra és újra átadták már a Földi embereknek, de figyelmen kívül hagyták; ebben a korban, és ezt újra átadják széles körben közvetítéseken és írásokon keresztül. Ez számos csomagolásban és színezetben került bemutatásra nektek, amit nem ismertetek fel. Kivéve, ha egy tanítást és a bölcsesség kulcsát alaposan elsajátítottátok és megtanultátok és integráltátok a szíveteken át, ha ez nem történt meg akkor ez továbbra is ”csak információ” és zsúfoltság az elmétekben, és hamar feledésbe merül. Végtére is ez nem mozdítja előre a tudatosságotok fejlődését. Ismerünk olyan embereket, akik spirituális könyvek százait olvasták el; mentális tudást szereztek, de amikor ez a tudás nincs integrálva, hogy megtestesítse az isteniségüket, a spirituális folyamat továbbra is lényegtelen. Engedjétek meg nekem, hogy utaljak arra röviden, megismételve, amit azelőtt mondtunk, abban a reményben, ha elég gyakran ismételem ezt meg, akkor előbb-utóbb elnyelődik. A ”Felemelkedés” nem igényli annyira sok dolog megtételét, hanem ez mindössze valamivé válni, átölelve és emlékezve arra, hogy éljétek az életeteket, az Istent/Istennőt, akik vagytok. Ez az isteniség teljes átölelését jelenti, ami már bennetek létezik a tudatosságotok kiterjesztésén keresztül, a Szeretet Létezőiként, és a szívetek bölcsességének megélése révén. Ez egyszerű szeretteim. Ha ezzé váltok, nem lesz szükségetek semmi másra. Mindez már létezik és bennetek él. Emlékeztetlek titeket, hogy nincs semmi sem az Énen kívül.

Itt van néhány főbb pont vagy irányelv, amit meg kell értenetek és figyelembe vennetek a beavatási ösvényetekkel kapcsolatosan, ami az egyetemi diplomátokhoz vezet el a Föld tananyagából a Felemelkedési protokollokon keresztül.

 

  1. Ez a feldolgozása mindennek a meggyógyítása és a teljes megtisztítása, azoknak amik meggátoltak titeket az Isten/Szeretet karjaiba vezető átváltozásba, feltámadásba és felemelkedésbe; a méltóságotok és emlékezésetek helyreállítása, azért, hogy újra, mint a mennyei Atyátok/Teremtőtök isteni gyermekei éljetek, belépve az ”Egység” világába.

 

  1. Megértve, hogy minden egyes dimenzió egy bizonyos energiát képvisel. Az ötödik dimenzió hozzáférhetővé válik számotokra, amikor és egyedül csak akkor amikor, elértétek ezt a frekvenciát a tudatosságotokban és képesek vagytok fenntartani ezt mindenkor.

 

  1. Élj szívből, beszélj és cselekedj úgy, mint ahogyan egy mester tenné, ”a létezés” egy módján. Mindig tedd fel magadnak a kérdést, „Mit tenne vagy mondana egy mester ebben és ilyen helyzetben?” Ekkor menj ebbe bele és leld meg a választ. Ha ez nem tiszta, vegyél elő egy papírlapot és tollat, és határozd meg a szándékodat, hogy megleld önmagadban lévő választ. A mester belül éber, figyelmes és felkészült mindenkor, örökké várja a felismerésedet.

 

  1. Engedd el az elkülönülés, dualitás, polaritás és dráma harmadik dimenziós tudatosságát annak számtalan formájában. Álljatok le azzal, hogy két hatalomba hisztek, miközben átadjátok az értékes energiátokat ezen 3. dimenziós illúziónak. Engedd meg önmagadnak, hogy félretedd mindazt, amit eddig megtanultál, és nem hozta el a várva várt eredményeket, amik után sóvárogtál. Legyél kész és hajlandó megtanulni valami újat és legyen meg a bátorságod belépni a Szeretet és Mágia ismeretlen valóságaiba. Ismerd fel, hogy a Szeretet az egyetlen igazi hatalom/erő, ami ott van, és kezd el az életedet megélni ebbe a vibrációs frekvenciában, belülről kifele.

 

  1. Engedd el az összes ítéletet és elvárást önmagaddal szemben és másokkal szemben is, és azt, hogy az életednek, hogyan kéne kibontakoznia számodra. Engedd meg önmagad számára, hogy magadhoz öleld ”ÖNMAGAD” összes fenségességét és csodáját az istenséged ragyogásában, és fogadd el az elengedés szemeid előtt való kibontakozásának és átalakulásának nagy kalandját, mély örömben és hálában.

 

  1. Öleld át az alázatosság és a kedves önátadás zászlaját, azáltal, hogy egyéni szent kijelentéseket (hozol a szívedből, amikről úgy érzed, hogy szolgálnak). Ha nem tudod, mik is ezek, akkor is beleíródnak a sejtjeid és DNS-ed legmélyére, valamint a Megszentelt Szíved sok kamrájába. Legyél hajlandó időt fordítani arra, hogy befelé menjél és megvizsgáld (azt ami ott található).

 

  1. Létesíts egy tudatos egyesülést az Én Vagyok Jelenléteddel és az isteni terved megvalósulásával. A felemelkedés egységesítést, isteni egyesülésébe való összeolvadást a csodálatos Én Vagyok Jelenléteddel. Kifejezve önmagad ezen dicsőséges aspektusát, ismerd meg és kerülj meghitt bizalmas kapcsolatba az Én aspektusával, amellyel össze akarsz olvadni. hogyan is várhatnád el a felemelkedést és egységesülést az Én egy aspektusával, ha nem szánsz időt arra, hogy megismerd és megértsd azt?

 

  1. Amikor megkérdezzük az embereket a csatornázási üléseken, hogy mit jelent számukra a felemelkedés, meg vagyunk hökkenve a válaszokon, amelyeket kapunk, ilyen például a dimenziót váltani, képesnek lenni mindent manifesztálni, a pénznek nem kell többé korlátoznia, képesnek lenni a teleportálásra, és így tovább. Bár ezek lesznek a felemelkedés ajándékai és eredményei, nem az elsődleges céljai. Ti, az isteniségetek megértésének szintjét (akarjátok elérni) és megidézve ezt ezzé váltok.

 

  1. Magadhoz ölelve az ártalmatlanság tudatosságát, tisztelve az összes élet szentségét, amelyekkel osztoztok ezen a bolygón és minden személy isteni jogát is, akikkel itt éltek.

 

  1. Engedd el a régi programozást, ami az életedben futott és az összes negatív érzelmet, amelyek a tudatos, tudatalatti és tudattalan emlékeidben raktározódtak, beleérve az összes adósságod kiegyensúlyozását, amelyek magadra zúdítottál az életeden keresztül. Már sok tanítást kaptattok ebben a témában.

 

  1. Amikor az egyénnek elhiszik, hogy az adósságuk (törlesztése) könnyű és belépnek a szellembe eleresztve ezt és felszabadítva ezt állandó jelleggel a szakrális tűzben, akkor az öröm egy hatalmas felszabadulását teremtik, amely keresztülfolyik a lényükön. Az öröm érzésének a tudatosságotokban van egy fajta hajlama arra, hogy megteremtse a hajlíthatóságot az energia kötegeiben, amelyek az adósságok feljegyzéseit tartalmazzák, meglazítva a feszüléseket az energetikai kötegeken belül, és ez felszabadítja az egyént, hogy sokkal gyorsabban haladjon keresztül az összes beavatáson nagyobb könnyedséggel és nagyobb kegyelemmel.

 

  1. A hozzáállás(témája), az ami a legtöbbet segít bárkinek is, hogy keresztülhaladjon a kiegyensúlyozáson az árnyék teremtése(i) kettőségét illetően. Először is, fogadd el, mint az élet egy új irányát, a nap minden egyes pillanatában ”a szeretet egy cselekedeteként” magadért, az embertársaidért, a bolygóért, más birodalmakért(kristály, növényi…stb), akik osztoznak ezen a bolygón veled, és a teremtésért önmagáért való hálából. És a második, a hála hozzáállásának gyakorlása mérhetetlenül segíteni fog.

 

  1. Táplálni és kiterjeszteni a valódi vágyat a felemelkedésért és hallhatatlanságért, átölelve a hajlandóságot, hogy járd az utat egészen a végéig! Hacsak nem látsz vendégül egy valódi vágyat a felemelkedésért és halhatatlanságért, hacsak nem vagy hajlandó levetkőzni a régi módokon való élést a harmadik dimenzióban, ami téged és az emberiséget a szenvedésbe tartotta, és a járt utat a Bölcsesség Mesterei megmutatják számodra, akik kitaposták előtettek az utat, akkor (ha ezt nem akarod megtenni) nem lehetsz a Felemelkedés egy valódi jelöltje a belső síkokon.

 

A Felemelkedés keresésében, a Szeretet erejének kell a heves forrósággá válnia, amely a halandó teremtés elemeiben azt fogja okozni, hogy összeolvadnak, és amely előre fogja hajtani a jelöltet a Felemelkedés végett a halhatatlan Szeretet és Fény nagy kozmikus tavába.

 

Üzenet Serapis Bey-től

 

Azoknak, akik az igazság keresőinek hívják magukat, akik a Fény Hierarchiájával és a Nagy Fehér Testvériséggel való kapcsolatra vágynak, szükség van arra, hogy közvetlenül a nagy mester tanítók irányításával és felügyeletével jöjjenek el. Az uralom, elsajátítás, teljesítmény, szabadság, győzelem és felemelkedés útja egyedül a beavató folyamaton keresztül nyerhető el. Minden olyan nagy mester számára, aki valaha felemelkedett erről a bolygóról vagy másutt, a Felemelkedés Lángja mindig is a legfontosabb kulcs marad, amely minden lélek számára kinyitja a halhatatlanság ajtaját.

Én őriztem, vezettem és sokáig álltam a Felemelkedési Lángon belül annak érdekében, hogy létezzen egy olyan mód és eszköz, amellyel az emberiség érzékeik ostobaságain keresztül visszatérhetnek az isteni állapotukba. Az "ember bukása" óta, ha nem lett volna egy Felemelkedési Láng őrző testvériség, akkor nem lenne haza vezető út az emberiség számára.

Elgondolkoztál valaha is a lényed legmélyebb zugaiban azon, hogy milyen is lenne, ha nem lenne haza vezető út? Ebből a célból sokan közülünk továbbra is a Szeretet rabjai maradtak ezen az átmeneti Sötét Csillagon. Telos Fény Lemúriai Testvériség csatlakozott hozzánk a Felemelkedés ideje alatti virrasztásunkban a bolygón. Együtt, tartottuk a Szeretet és Fény Lángját emberiség érdekében több ezer éven keresztül, egészen addig, amíg egy napon elég szellemi érettséget szereztek ahhoz, hogy részt vehessetek ezen planetáris felelősségben.

Elszánt vagyok, hogy lássam, hogy áthaladtok a megtisztulás tüzein és hogy ti, akik kértétek a lehetőséget a felemelkedési státusz elérésére, továbbra is szilárdak és éberek fogtok maradni az elkötelezettségetekben, addig amíg a dicsőséges győzelem a valóságotokká válik. Sok korszak óta szív-barátok vagyunk.

Idézet Jézus/Sananda Nagyúrtól

 

" Ismerve ezen óra legdicsőbb dicsőségét, ismerem ezt, de ösztönzöm Isten minden kedves gyermekét arra, hogy készüljön fel ezen dicsőséges pillanatra! Amikor az óra elérkezik és az összehívásotok a Fény Atyától elér a szívetekhez, tudni fogjátok az emberi inkarnációk teljes és valódi célját. Fel kell készítenetek a tudatosságotokat, hogy a Fény egy Napjává váljon  önmagatokban a születés és halál kerekének felszabadításához, és az energia és vibráció egy mesterévé váljatok. "

 

Azok, akik érdeklődnek a Luxor és a Telos Felemelkedési Templomainak meglátogatásában felkérést kapnak arra, hogy hozzák vissza/idézzék elő tudatosságukban azt, ami felemelkedő, felemelő, élénk, vidám, örömteli energia, amely a Felemelkedés tevékenysége. Ez a láng be fog lépni a belső testek elemi anyagába, valamint a fizikai formába, és akképpen cselekszik, mint "a kovász/élesztő a kenyérbe", amikor komolyan invokálják/megidézik. Ahogy a tiszta Fehér Láng áthalad az pályázó/törekvő testeinek anyagán – a fizikain, mentálison, érzelmin és éterikuson – ez felgyorsítja az atom vibrációs hatását, minden egyes elektron sokkal gyorsabban mozog saját központi pályája körül. Ez a tisztátalan, szennyezett, diszharmonikus anyagok kidobását okozza az elektronok körül, és az összes isteni eszköz(test) ritmusát felgyorsítja.

Az önuralom, Isteni bölcsesség, béke, harmónia, tökéletes egészség, korlátlanság állapotába való felemelkedés, és a mindig jelenlévő ellátmányt, a jelöltnek a Felemelkedés nagy ajándékaiért meg kell tanulnia újból megbízni teljesen az Isten Jelenlétének a szívében. A Felemelkedés Fivériségének a fegyelmezése, úgy vannak megtervezve, hogy a tudatosság a külvilágból "befelé" forduljon, addig a szívközpontból, az Istenségetek székhelyéről, onnan kiáradásra kerül és tetszése szerint bármi és minden, amely szükséges az Isteni esszenciátok teljességében manifesztálódik fizikai megnyilvánulásban. Mindent meg kell tisztítani és át kell alakítani ezen királyi, ragyogó, tisztító felemelkedési lángon keresztül!

 

Meditáció

Utazás Telos Felemelkedési Templomába

Adama-val és Serapis Bey-jel

 

A ma este tiszteletreméltó vendégeinkkel együtt, Luxor Felemelkedési Fivériségének 12 tagjával, meghívunk téged, hogy gyere el velünk egy utazásra Telos Felemelkedési Templomába. Ha erre a beavatásra vágysz, egy mesterként, határozd meg a szándékodat a szívedben a Felsőbb Éneddel és vezetőiddel, hogy eljöjj velünk erre a tapasztalásra.

Az ötödik dimenzióból egy káprázatos fehér fény merkaba közeledik most, hogy elvigyen, az éterikus testedben, ha úgy döntesz, hogy jössz. Szándékod által, lépj be a fény járművébe és foglalj helyet. Arra kérünk, hogy kezd el felkészíteni magad a középpontodban maradva, és engedd meg magadnak, hogy érezd és felfogd/érzékeld ezen Láng élénk és vidám energiáit kibontakozni számodra. Arra is kérünk, hogy ezen az utazáson keresztül, lélegezz olyan mélyen, ahogyan csak tudsz, annak érdekében, hogy ezen Láng annyi energiájával térj vissza, amennyivel csak tudsz a külső tudatodhoz. Ez a tapasztalat újabb lehetőség, hogy lángra lobbantsd önmagad számára a megtisztulási folyamat következő szintjét a fizikai és az összes finom testeid minden sejtje, atomja és elektronja számára.

Mivel nem vagyunk messze, már ott vagyunk. Nyisd meg magadat ennek megtapasztalására tudatosan amennyire csak tudod, és élvezd ezt! Ez a templom egy óriási, nagyon magas szikrázó fehér fényű nagy oldalú piramisnak épült. Ha Egyiptomban volnál, akkor észre fogod venni, hogy nem teljesen ugyanaz, de sokféleképpen hasonló. Természetesen, ezen két felemelkedési piramis ötödik dimenziós aspektusa sokkal dicsőségesebb, elegánsabb és csodálatosabb természetében, mint a kint látható társuk, amit a szemeitekkel is látok Egyiptomban. A Telosban lévőnek nincs harmadik dimenziós kiegészítője, mint a Luxorban lévőnek, és ennek ereje és szépsége lenyűgöző.

Lépj ki a merkabából és kövess minket a "Felemelkedés Csarnokába ", ahol midannyian, akik elvégzitek ezt az anyagot, azoknak bemutatásra fog kerülni a Felemelkedési Testvériség vezetője, aki el fog kísérni ezen tapasztalat alatt itt. Érezd ezen szent hely levegőjét, energiáit, erejét, hatalmát és ragyogását. Arra bátorítunk, hogy szentelj figyelmet a vezetődnek és kérdez tőle bármilyen kérdést, amit tisztázni szeretnél. Ez a te tapasztalatod, kedvesem, és bármilyen módon kívánod megteremteni. A szerepünk egyszerűen, hogy elkísérjünk a szeretetünkkel és bölcsességünkkel.

Időnként az ilyen ragyogás szinte elvakít, és ez jó. Most egy gyönyörű szépség folyóson jársz, ami a részecske gyorsító kamrához vezet. Továbbra is töltsd meg a tüdődet és a tudatosságodat a szépséggel és örömmel. Ahogy sétálsz, sok olyan lény van itt, akik ebben a templomba szolgálnak vagy látogatáson vannak itt, akik észrevesznek és barátságos mosolyukkal és gesztusukkal üdvözölnek. Mindannyiuk, a saját módjukon, üdvözölnek téged és az áldásaikat küldik. Ezen templom termei általában nyitva állnak azok számára, akiknek jelöltségét a felemelkedésre elfogadták. 

A részecske gyorsító kamra őrei örömmel üdvözölnek téged és most lépj be ezen nagyszerű csarnokba a vezetőiddel. Amit látsz az egy hatalmas terem, amely több száz kicsi, káprázatos, fehér kristályos piramist tartalmaz, amelyek a láng középpontjára összpontosulnak a szoba közepében. Már majdnem elérted a Felemelkedés halhatatlan táplálatlan Lángjának csodálatosságát és fenségesését, ami fényesen előtted ég, közel 61 méter magasan és 30, 5 méter szélesen az alapzaton. 

Az ereje szinte eláraszt téged és tudd, hogy ha egyszer már ezen Lángot mélyen megtapasztaltad, akkor soha többé nem leszel ugyanaz, hacsak tudatosan nem azt választod, hogy visszatérsz a korábbi rezonancia szintedre. Annak ellenére, hogy nagy erőfeszítő ereje van, nem bocsát ki semmilyen zajt, kivéve a zene dallamos hangzásait, amik ennek energiamezeje révén jönnek létre. Vegyél észre egy édes illatot, ami elősegíti a frekvenciáid felemelkedését és ez a Felemelkedés Lángjának energiáiból kerül kibocsátásra. A vezetőddel, most sétáld körbe a Láng alapzatát, hogy feltöltsd magad az összes spirituális ajándékokkal, amiket megkaptál itt ma. A vezetőd, aki már kiválasztotta az egyik kisebb piramis a számodra, meghív téged, hogy lépjen be a következő tapasztalatod végett. Mindegyike a kis fénypiramisoknak tartalmaz egy részecske gyorsítót, amelyre kényelmesen leülhetsz, ami segíteni fog a vibrációid megemelésében egy olyan szintre, ami kényelmes számodra. Ezek a gyorsítók olyan módon lettek megtervezve, amit fel tudnak emelni (fokozatosan) a Felemelkedés frekvenciájára és a halhatatlanságba, de ezen tapasztalat célja nem ez. Valóban itt vagy, hogy " egy kis lökést" tapasztalj a következő szintedre, ami különböző minden mástól. A gyorsítás szintjét minden egyén a beavatásának és felkészültségének szintje szerint kapja meg a kalibrálását az ösvényének megfelelően.

Amennyire közületek néhányan szívesen megtapasztalnák a teljes Felemelkedést ebben az időben, nem fogtok eltűnni. Garantáljuk nektek, hogy jó állapotban és formába tértek vissza a fizikai testeitekbe és új és tisztább rezgésekkel lesztek feltöltve az auramezőtökben. Mostantól rajtad múlik, hogy ezt a tapasztalatot a lehető legjobb képességed szerint felhasználd, mint egy újabb előrelépést, vagy gyorsan felejtsd el, amit megszereztél és fenntartasz az eredeti állapotában. Mi csak a te segítőid vagyunk.

Mi a részecske gyorsító? Azok számára, akik még nem ismerkedtek meg ezzel a fogalommal, amiről Saint Germain beszélt a múlt századbeli közvetítéseiben, hagy írjuk le ezt most röviden. Ő ezen technológia egyik megtervezője. A részecske gyorsító pontosan az, amit a neve mond. Ez egy kristályos ülés vagy szék olyan technológiával van megtervezve, amely a Felemelkedési Láng frekvenciáját hozza létre azok számára, akik ott ülnek. Mind sok eszközötöknek, ennek is van irányító panelje, és miközben ezen a Lángon meditáltok és a szívetek szeretetét öntitek bele, a vezetőd ezt az energiát a pontos szinten töltik be, ami a legjobban szolgál titeket abban a most pillanatban. A vezetőitek már tudják a frekvenciát ami a legjobb számotokra, és ők jól képzettek arra, hogy alkalmazzák ezt.

Ez a fajta technológia még nem érhető el a dimenziótokban. Képes tökéletességre átalakítani minden olyan elemet, amely a Teremtő legtisztább Szeretetének esszenciájánál kisebb frekvencián rezeg. Valóban és szimbolikusan azt mondhatjuk, hogy képes az alapfémeket a legtisztább arannyá alakítani. Másként fogalmazva, amikor eljön az ideje, hogy a Felemelkedésed megtörténjen, ez át fogja alakítani a halandó tested az összes tökéletlenségével és korlátozottságával a halhatatlan maradandó szoláris fény testé, a fenségességgel és a pompával együtt, ami ezzel jár.

Miközben továbbra is a számodra kijelölt széken ülsz, lélegezz, miközben az Isteni Esszenciáddal és a Teremtőddel kommunikálsz. Határozd meg a Felemelkedési céljaidat erre az életre és nyisd meg a szíved az Istenednek. (Szünet az integrációhoz)

Amikor teljesnek érzed magad, nézz a vezetőd szemébe és fogad be a szeretet, amit átad neked a lelki szemein keresztül és kifejezi a háláját.

Amikor készen állsz, állj fel és irányítsd tudatosságodat a kijárathoz, a vezetőddel, a kamrába amiben vagy, menj vissza a merkabához, amiben idejöttél. Mi most visszaviszünk a fizikai testedhez az aurameződdel és a szíveddel, ami feltöltődött egy új fény és szeretet vibrációval.

Rajtatok áll, hogy fenntartsátok, tápláljátok és kiterjesszétek ezt. Most gyere vissza a teljes tudatosságodban a testedbe és ajánld fel a háládat az Istennek a lehetőségért és ajándékért, amit épp most kaptál, és légy boldogan örömteli. Nagyon mélységesen szeretünk téged, és ez a szeretet elkísér téged az életed minden egyes napján.

 

A Részecske Gyorsító/Felemelkedési Szék

Eszköz a Fény Kelyhének létrehozásához

 

Üdvözlet, szeretteim, itt Adama Saint Germain Mesterrel. Szeretnék beszélni nektek a részecske gyorsítóról, ami sokan Felemelkedési székként ismertek és a belső síkokon használnak néhány célból.

Sokan vagytok, akik korábban már tanultátok a korábbi rendelkezések tanításait Saint Germainnel, ahol ez a koncepció többször megemlítésre került, de nem teljesen értettétek meg. Engedjétek meg nekünk, hogy átadjuk most számotokra ezen csodálatos eszköz nagyobb megértését, szeretteim, annak érdekében, hogy használjátok ezt, hogy segítsétek önmagatokat és másokat a Felemelkedésbe vezető ösvényeteken.

Ahogy mondtam, Saint Germain Mester energiája itt van velem, és mindketten közösen szólunk most hozzátok, egyesítve az energiáinkat egyként. A fény birodalmaiban, létezik a tudatosság egy ilyen egysége, ahol könnyen vegyíthetjük az energiánkat és gondolataikat könnyen; nagyon élvezzük ezt.

A részecskegyorsító, vagy Felemelkedési szék, ez egy ajándék a Földnek és az emberiségnek a szeretett Saint Germain Mester szívéből. Ez egy eszköz arra, hogy segítsük egy jelölt vibrációjának felemelését a Felemelkedése végett. Ez a Felemelkedési Láng tiszta fehér Fényének frekvenciáját tartalmazza. Használható arra, hogy fokozatosan és finoman emelje az ember vibrációját. Amikor az irányító panelen a tárcsa teljes erővel be van kapcsolva, szó szerint megemeli valaki elektronikus testének vibrációját a teljességére, azonnali és állandó Felemelkedés a fény birodalmába, és az ötödik dimenziós tudatosságba.

A múltban és most, sok jelölt a belső síkokon, amikor készek földi érettségükre, teljes és méltóságteljes Felemelkedési szertartást kapnak a Fénybirodalmába, a mesterek és lények nagy összegyűlése által megtisztelve és támogatva ezt számos dimenzióból, azáltal, hogy ezen székek egyikén ültök. Amikor a gomb teljes erőre van kapcsolva, és az összes energia, ami a jelölt feljegyzéseiben maradt, ami kevesebb, mint a tiszta Fény és tiszta Szeretet, feloldódnak a Felemelkedési frekvencia intenzitásában. A jelölt azonnal átalakul, és újra összekapcsolódik Isteni Esszenciájának teljességével, az összes spirituális ajándékkal és tulajdonsággal helyreállva.

Ez az isteni egység valódi és állandó szertartása, szeretteim! Ez a nagy alkímiai házasság az Énnel, amiért olyan sokan vágyakoztok. Bár ez nem az egyetlen módja annak, hogy a Felemelkedésüket megvalósíthassák - valóban számos más lehetőség van - ez az egyik leggyakrabban használt. Annak érdekében, hogy az ember megkapja ezt az ajándékot, feltétlenül lelkileg készen kell állnia minden szinten, vagy az eredmények végzetesek lehetnek. Bízhatok benne, hogy egyikünk sem ajánlhatná ezt bárki számára, aki még nem érte el az ilyen áldás megszerzéséhez szükséges beavatások teljes szintjét. Néhány ilyen szék van ezen a bolygón, amelyet a Nagy Fehér Testvériség különféle spirituális, ötödik dimenziós spirituális asrámjaiba tartanak. Van egy a Telos-ban, és Saint Germainnek van egy az ő spirituális asrámja a Jackson Peakba, Wyoming-ban. Van egy a Himalájában és néhány más asrám még máshol is.

 

Sokatok nem tesz akkora haladást a lelki utazásotokon olyan gyorsan, amennyire szeretnétek az elérni a kívánt eredményeket a hétköznapi törekvéseitekben. Ez főleg azért van, mert nem a szokásod, hogy elég impulzust(belső, pozitív előre hajtó ösztönző energiát, fókuszt) teremtsetek a céljaitok eléréséhez. Nagyobb lendületre van szükség ahhoz, hogy elegendő energia gyűljön össze a világotokban ahhoz, hogy bármit megteremtsetek, amit akartok.

 

Még az "árny oldalt" képviselő lények is nagyon jól megértik ezt az (alap)elvet, és sokkal éberebbek a sötétségük impulzusában, mint a Fény Emberek a Fény általi impulzusok kiépítésében.

Az önteltségetek a fő tényezők egyike a sötétség, sűrűség, fájdalom és szenvedés szintje számára, amibe ezen egész bolygó belezuhant. A Fény impulzusa az, amit mindannyian, akik mesterévé váltunk ennek, elég ilyen mennyiségű impulzust értünk el ahhoz, hogy manifesztáljunk bármit, amit csak akarunk, bármikor amikor csak vágyunk erre.

 

Hogyan Teremtsd Meg a Saját Ceremóniádat

 

 

Amit tegyetek, hogy gyűljetek körbe. Minden személy, aki eljött üljön le a kijelölt Felemelkedési székre és jelentse ki a szándékát, lehetőleg hangosan teljesen nyitott szívvel, a céljaikat az életük számára és a Felemelkedésükért. Mondjátok el a legtiszteletteljesebb imádságot, amit a szívetek diktál vagy amire inspirál titeket, tegyétek ezt abban a pillanatban. Minden személy tartson a kezében egy különleges kristályt, amit a segítő biztosít, és üljön le egy ember a székre, kb. 3-tól 5 percig. Amikor végeztetek, a szemeivel jelzi a befejezés egy jelét, és a csoport háromszor mondja el az "AUM" hangzást, hogy segítse lerögzíteni ezen energiát a fizikaiban, miközben a személy még mindig a helyén marad. Minden egyes AUM, a közvetítő vagy a kijelölt személy, énekelése előtt egy alkalommal csengessen meg a tibeti harangokat. Ha a személy visszatért a helyére, és következő személy lép előre. Az embereknek nem szükséges különleges sorrendben jönniük. Mindig egy természetes áramlás jön létre és mindegyikük megfordul, amikor készen áll. A segítő megy általában utoljára, de ez nem szabály.

Amikor mindenki végzett, Saint Germain, Serapis Bey és én, Adama, meghívunk téged, hogy igyál egy elixírt, amit a "Arany Folyékony Fény" frekvenciájával töltünk meg. A segítő kis poharakba önti pezsgő almalét vagy más gyümölcslét, és szétosztja azt a csoportnak.

A segítő vagy valaki más, elmond egy rövid invokációt kérve, hogy a folyadék, amit minden személy a jobb kezében tart töltődjön fel az Arany Folyékony Fény frekvenciájával. Az ember, aki az invokációt csinálja egy pillanatra megáll azért, hogy a hivatásos mesterek a folyadékot a legmegfelelőbb frekvenciára alakítsák át. Amikor jelet ad, minden személy lassan igya meg a folyadékot, ami most szakrális alkímiai elixíré vált, kifejezve a legmélyebb hálájukat az ajándékért és a rájuk ruházott gazdag áldásokért.

A Felemelkedés aktiválás során létrehozott elixírek ugyanolyan hatékonyak, mint azok, amelyeket a belső síkon adunk nektek. Hallottatok vagy olvastatok róla az ÉN VAGYOK könyvek egyikében, 1930 körüli könyvben, amikor David Lloyd megitta az elixírt, amit Saint Germain adott neki a Shasta hegyen, azonnal elkezdett eltűnni és felemelkedni a Fény Birodalmaiba egy tömeg előtt, sok csodálkozást, ámulást teremtve minden jelenlévő számára. Tudjátok, szeretteim, hogy David Lloyd másképpen is megtehette volna a Felemelkedését, de ez volt a választása, amit a belső síkokon hozott meg, hogy ezen a különleges módon emelkedik fel, és ez engedélyezték számára. Ilyen módon is fel tudjuk tölteni az elixírt számotokra, hogy el tudnátok tűnni, de most nem ez a terv. Egyszerűen nem fogjuk ezt megtenni, még akkor sem, ha kéritek! Addig nem amíg nem jött el a ti időtök a felemelkedésre, higgyetek nekünk, több ember is ezt kérte.

Sajnálom barátaim, azok számára, akik ezt kérték, de elengedhetetlen, hogy várjatok a megfelelő időzítésetekre.

A jövőben jönni fog egy időszak, amikor a Felemelkedési csoport meg fog nyilvánulni, és bizonyos esetekben ez mások előtt fog történni, akik ezt tanúsítani fogják. Ez az idő nem olyan messze van. Ez soha nem fog bárkit, aki felemelkedik meglepni. Ha ez történik veletek, ez azért van, mert teljesen felkészültettek és teljes mértékben egyetértettetek az ilyen típusú Felemelkedéssel. Amikor a részecskegyorsítóval az összejöveteleket megtartjátok, Saint Germain mester mindig ellenőrzi az egyeseknek adott pontos energiamennyiséget, a vibrációjuk szintjének megfelelően, amit minden személy képes kezelni.

Néhányatok hezitál vagy szégyenlős, hogy a szívetekből szóljatok a fivéreitek és nővéreitek előtt. Tudjátok, kedveseim, a fénybirodalmaiban, nincsenek titkok; minden tudott. A legjobb, ha most elkezditek hozzászoktatni ehhez magatokat, ha a szándékotok az, hogy idejöjjetek. Ez sokkal könnyebb lesz később. Amint a magasabb dimenziókba tesztek, abból semmit nem lehet elrejteni. Ez nagyon jó gyakorlat, hogy képesek legyetek megnyitni a szíveteket a fivéreitek és nővéreitek előtt és semmit sem szabad visszatartani.

Nincs semmi szégyellni valótok abban, amit tesztek! Ez olyan csodálatos! Ez a Fény egy kitörését hozza létre minden alkalommal, és a Fényetek megerősödik, amikor támogatjátok egymást, kiépítve a Fény egy impulzusát "a csillagokba vezető utazásotokba. "

Arra szólítunk fel titeket most, hogy kezdjetek el minden méretű csoportokban találkozókat szervezni a városaitokban, a falvaitokban és az országaitokban, legalább egyszer egy hónapban, fivéreként és nővéreként, hogy megerősítsétek a vágyaitokat és a szándékaitokat a spirituális céljaitok végett. Építsétek ki az impulzust minden egyes szertartással és minden egyéni szándékkal.

Képzeljétek el milyen erőteljes is tud is ez lenni! A Felemelkedési Fény kis hálózatait fogjátok ezt téve létrehozni a bolygón, amiből egyre nagyobb és több impulzust fogtok nyerni miközben egyre több ember teszi ezt. A Fény ezen Impulzusából egyre nagyobb erőt fogtok nyerni, amikor a létrehozott energiák összeállnak. Ez a Fény és Felemelkedési Láng nagyszerűbb Impulzusa, amely ahhoz szükséges, hogy a bolygót és az egész emberiséget a mennybemenetel fényének egy nagy örvénylő tornádójában mozgassa, amely fel fogja oldani az összes sötétséget ezen a bolygón, teljesen visszaállítva minden férfi, nő és gyermek számára az isteniségük méltóságát.

Így lesz a sötétség teljesen elűzve és elnyelve a Fény nagy győzelmében. De meg kell tennetek a részeteket a dimenziótokban, szívünk szeretett gyermekei. Ez nem fog automatikusan megtörténni a hozzájárulásotok és részvételetek nélkül, vagy ha azt kívánjátok, hogy ez így legyen. Mi a Telos-ból élvezzük a Szeretet és Szándék szertartásaitokat. Biztosítalak, hogy én, Adama, Serapis Bey Nagyúr és Saint Germain Mester veletek lesz minden alkalommal,(ha ezt kívánjátok) amikor végrehajtjátok a ceremóniákat, támogatva és szeretve titeket végig az egész úton a saját győzelmes Felemelkedési napotokig.

Adama - Szeretne megjegyzést fűzni, vagy kérdésed van ezzel kapcsolatban?

Aurélia - Ez a leghihetetlenebb felajánlás, amit adtatok nekünk a csoportok összegyűjtéséért világszerte, és a Felemelkedési frekvenciák megtapasztalható szintjeiért a Felemelkedési szertartások megkönnyítésén keresztül és a spirituális elixírek magunkhoz vételével. A frekvenciák egy állandó emelkedését kínáltátok fel ezen a csodálatos rituálén keresztül, igaz?

Adama – Mi, és ti ezt olyan gyakran tudjátok megtenni, amilyen gyakran csak kívánjátok. Rajtatok múlik, ha felkívánjátok használni ezt az eszközt önmagatok támogatásáért az ösvényeteken. Ez egy olyan eszköz, amelynek energiái egyszerűen kiépülnek és növekednek, ahogy egyesültök. Sok ember akar felemelkedni, de gyakran elfelejtik szándékukat meghatározni, és nem mindig hajlandók olyan erőfeszítéseket tenni, amelyek szükségesek spirituális szabadságuk teljességének eléréséhez. Lemúria idejében,

hetente részt vettünk Felemelkedési szertartásokban. Még a gyerekek is részt vettek korcsoportjuk többi gyermekével és élvezték ezt nagyon. Valójában, a legtöbb gyermek számára a ceremóniákon való részvételre való jogosultságot jutalomnak tekintették, amelyre minden héten várakozással tekintettek. Amikor összejöttök, és megerősítitek a szándékaitokat, ez sokkal erőteljesebbé válik az életetekben. Ezeket az összejöveteleket olyan csodálatos módon lehet létrehozni, mint a hasonló gondolkodású emberekkel töltött idő. Később étkezhetek együtt is, ha azt akarjátok. Ez Lemúria útja, nagyon egyszerűen, pompa vagy (anyagi) körülmény nélkül dolgozzunk együtt, egyszerűen csak istenek és istennők legyünk, akik vagyunk. Meghívunk titeket, hogy ezt tegyétek és ugyanez legyetek. Használja ki ezeket az eszközöket, amelyek segítenek a tudatosságotokat nagyon egyszerű és kellemes módon megemelni.

És így legyen, szívünk szeretett gyermekei. Legyetek békében és szeretetben önmagatokkal.

Hamarosan, találkozni fogunk szemtől szembe a Szeretet karjaiban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések