2022/10/21

Mihály Arkangyal - Mélyebbre merülve, magasabbra repülve és Nagyobb Rálátással érzékelni

Mélyebbre merülve, magasabbra repülve és Nagyobb Rálátással érzékelni

Mihály Arkangyal Celia Fennen keresztül 

Szeretett Fénycsaládom, az Átalakulás és Változás ezen időszakában, látjuk, hogy milyen sokan engeditek be az Új Fényt és az Energiát, amely Pulzáláson és Kódokon keresztül érkezik hozzátok a Kozmikus Szívből. 

Látjuk, ahogy nyújtózkodtok, hogy magasabbra nőjetek és fejlődjetek, és örvendünk a folyamatnak. Most pedig azt javasoljuk, hogy ideje egy másfajta változást is elindítani, és megengedni magatoknak, hogy Mélyebbre Merüljetek, Magasabbra Repüljetek, és inkább a Szeretet és Bölcsesség szemével Érzékeljetek igazán, és hogy megtapasztaljátok hogy Kik is Vagytok mostanság.

Szeretteim, ez nem egy nehéz feladat, ez az amit megengedtek a Fénytestetek Aktiválásával és a DNS Fénykódjaival. Valóban itt az idő túllendülni a régi életvitelen és léten, és magatokhoz ölelni azt, ami Lehetséges és Valószínű az Új Föld Valóságban.

Először is azt mondjuk, merüljetek mélyebbre Szívetekbe és Lelketekbe és Lényetekbe, és tapasztaljátok meg a Szeretet és Kapcsolat és Intimitás Mélységeit ami lehetővé vált az Új Energiával.

Ahogy azt már korábban jeleztük, 2010 éve lesz az az idő, amikor újradefiniáljátok Kapcsolataitokat és Párkapcsolataitokat, és megpróbáljátok egységbe hozni azokat a Mennyei Harmóniával és Akarattal. 

És ebben a Mennyei Harmóniában megtapasztaljátok majd a Mennyei Szeretet erőteljes mélységeit kapcsolataitok és párkapcsolataitok Lelki és Spirituális aspektusainak megtapasztalásával.

Szeretteim, ahogy az Ötödik Dimenzióba mozdultok, újra fogjátok definiálni Pár- és Partnerkapcsolataitokat hogy kifejezzétek a Szeretetet amely egyszerre Feltétel Nélküli és Mélyen Elkötelezett és Fókuszált Akaratában. Ez olyan Szeretet lesz, amely egyszerre tiszteli a Kozmikus és Egyéni aspektusait a Kapcsolatnak és Kommunikációnak a Föld Bolygón.

Azt javasoljuk, Szeretteim, hogy fontoljátok meg, hogy ezek alapján a tanácsok alapján definiáljátok és fejezitek ki a Szeretetet és Kapcsolatot egy magasabb Öröm és Intimitási szintjén. Azt tanácsoljuk, hogy vegyétek figyelembe a Szándék, Elhivatottság, Átlátszóság és Hála aspektusait mint a Párkapcsolat energiájának definiálását a Szívből és Lélekből az Új Földön.

Először is, a Szándék egy fontos arca bármilyen Párkapcsolatnak. Lelki kapcsolat szintjén a lelkek vonzódnak avagy mágnesesen közelednek egymás felé egy adott cél miatt, kölcsönös fejlődésük érdekében. 

Egy bölcs lélek definiálja és kifejezi a szándékot bármilyen párkapcsolatnál vagy kapcsolatnál. „Miről szól ez a kapcsolat és hogy tapasztalhatok belőle?” lehetnének a kérdések amelyeket feltesztek.

Természetesen Szeretteim, Párkapcsolataink változnak és nőnek idővel, de a definiált esszencia vagy szándék az, ami irányítja a növekedést és fejlődést egy bizonyos kapcsolatban.

Ha mindkét lélekben tiszta hogy mi a szándéka, akkor sokkal valószínűbb, hogy Harmóniában kapcsolódnak, a nélkül, hogy meg kellene tapasztalniuk olyan érzelmeket, mint a félelem, aggodalom vagy manipuláció, valamint olyan elvárásokat, amelyek idővel sem fognak teljesülni.

Amint a szándék tisztázott, Odaadással és Fókusszal kellene tisztelni.

Ez egy olyan aspektusa az interperszonális kapcsolatoknak, amely elveszett vagy gyengén megértett a társadalmatokban. Az Odaadás a Választás kifejeződése, és nem feltételez tulajdonlást vagy birtoklást. Azt jelenti, hogy amikor egy szándék létrejön a lélekszerződésen keresztül, azt integritással kell tisztelni. Ez Bizalmat és Békét alkot, ami elősegíti a Harmóniát és Örömöt. És ez cserébe létrehoz egy teret a mélyebb kapcsolathoz és osztozáshoz Szeretetben és Örömben.

Aztán az Átlátszóság is egy aspektusa a Párkapcsolatoknak. Nyitottságnak és őszinteségnek kellene lennie az emberek között egy Kapcsolatban. Ahol minden nyitott és nincsenek titkok vagy rejtett ügyek, ott a Bizalom virágozhat, és intimitássá mélyülhet a Szív és a Lélek szintjein. Az Új Energiában, ahol azt tanuljátok hogyan érezzetek és érzékeljetek empatikusan, rögtön „elkapjátok” azt, ha valaki nem őszinte és nyitott és átlátszó. Egy Párkapcsolat, amely nyitott és őszinte a Szabadság érzését kelti, és lehetőséget ad arra, hogy „az légy aki vagy”, félelem nélkül. És Szeretteim, ha egy Párkapcsolat vagy Partnerkapcsolat ezen a módon működik, akkor a Mennyei Áldás jelen van. A Mennyei Áldás az Abszolút Feltétel Nélküli Szeretet energiája, és Örömöt, Békét és Harmóniát teremt.

Ezen az Új Földön legyen a vágyatok és szándékotok behozni ezt a Mennyei Áldást életetekbe Párkapcsolataitokon keresztül, amelyek Mennyei Harmóniát alkotnak.

Menjetek mélyebbre Szívetekben és találjatok mély szeretetet és empátiát, amely segít majd nektek megalkotni Párkapcsolataitokat, ami Szent Közösség, ami felemel a Mennyei Áldáshoz életetekben.

Ez a Szent Kapcsolat esszenciája.

Tehát Szeretteim, képzeljétek el,hogy olyanok vagytok mint egy Delfin, és mélyen a Mennyei Szeretet Érzelmeinek és Érzéseinek Óceánjába merültök! Játékos és örömteli kifejezése lehet a Mennyei Fénynek Szívetekben! Aztán szeretteim, képzeljétek hogy Sasok vagytok, és suhanhattok az égen. Mit láttok ahogy feljebb és feljebb repültök?

Vajon fentről nem látnátok máshogy a dolgokat?

Nem lenne nagyobb rálátásotok életetekre és arra, hogyan éltek? Valóban, a Lélek jól társítható a szabad repülő madárhoz, és természetéből adódik, hogy felemelkedik és egy magasabb szemszögből vizsgálódik.

Ez a Magasabb Perspektíva azonosítható a Szív Érzéseivel és Érzelmeivel, hogy egység keletkezzék Test és Lélek, Föld és Menny között. Szeretteim, ahogy megtanuljátok újradefiniálni a módot, ahogy kifejezitek a Szeretetet és Kapcsolataitokat, tanuljatok meg felülemelkedni az élet fizikai aspektusain, és tegyétek fel a kérdést: „Mit lát és érez a Lelkem?” ebben a helyzetben. Engedjétek meg magatoknak a felemelkedést és lássátok életeteket és döntéseiteket a Felettes Én és Lélek szemszögéből.

Ahogy gyakorlottabban lesztek ebben a folyamatban, természetessé fog válni, és hamarosan állandó tudatossággal tanultok meg élni, életeteket a lélek szemszögéből vizsgálva. A magasabbra Repülés segíteni fog ily módon benneteket hogy egységbe hozzátok Döntéseiteket és Választásaitokat Lelketekkel és a Belső Mennyei Fényetekkel, állandó Fényt és Erőt létrehozva, amely kifejezi Szentségét mindannak, ami vagytok. 

Szeretteim, azért ajánljuk fel ezt az információt, mert oly sokan még mindig a szenvedés folyamatában vagytok, hogy definiáljátok és irányítsátok barátságaitokat és személyes kapcsolataitokat. Még mindig fennakadtok régi harmadik dimenzióbeli félelem-, birtoklás-, hiány- és konfliktusmintákon, amikor már szeretnétek a Harmónia és Öröm magasabb szintjein lenni.

Azt mondjuk, Szeretettek, egyszerűen hozzatok egy döntést hogy felemelitek kapcsolataitok energiáját a Mennyei Harmónia és Öröm szintjére, és megtanultok látni egy Magasabb Szemszögből, hogy milyen döntéseket kell meghozni és hogy tisztelhetitek ezeket a döntéseket életetekben.

Mert tudnotok kell, Szeretett Fénycsalád, hogy a Lélek mindig egyesülni akar a Szellemmel, és kívánja, hogy a Szeretet és Bölcsesség Szemeivel lássatok, és hogy kifejezzétek a Mennyei Feltétel Nélküli Szeretetet és Harmóniát mindenben amit tesztek és tapasztaltok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések