2022/10/23

Gárdi Marianna - ÉGI TEAM

 ÉGI TEAM

©Margardian  

Budapest.2009.09.06

Akik ismernek tudják, hogy a sok Új tudatosság tanaival dolgozó fénymukik,  az egyik felemelkedést segítő Kuthumival fémjelzett :) Arany Templom Tanításokat szoktam megerősíteni, azoknak a szívében és elméjében akik ezt az utat járják.  És mindig van felfelé az adott anyagokkal kapcsolatosan kérésem a mesterekhez, hogyan szemléltessem könnyebben befogadhatóan az adott anyagok.                                             



Majdnem mindig egy egy részt az adott anyagból feldobok a  nagyérdeműekhez. Legutóbb az alábbiakat a 9.9-es és a 9.19-es  aktiválásokból"Amikor lezárul az átjáró a régi paradigma asztrális síkjához, azzal megnyit egy igen erőteljes új rendszert, amiben az arra készen állók képesek lesznek teremteni. A leges legelső lépés, amit mindannyitoknak meg kell tennie az, hogy tudatosan döntsétek el, hogy mindennek hitelt adtok, ami új és semminek sem dőltök be, ami régi, régi a múltatok paradigmája értelmében, régi azon minták értelmében, melyeket ebben az életidőben tapasztaltatok meg." 

"Az elkövetkező dolgok dinamikái meghaladják a felfogóképességeteket. Azt kérjük most,hogy bízzatok benne, hogy létezik egy erő módszer messze túl a képzeleteteken, az emberi elménél, az emberi alaknál és a tudatosság jelenlegi szintjén álló emberi képességeknél hatalmasabb eljárás a teremtésre."

Evvel az anyaggal kapcsolatosan is volt egy "kinyújtózkodásom" a magasabb birodalmakba és csodálatosan megfogalmazott képekkel illusztrált fénycsomagot kaptam. Megpróbálom nektek emberi szavakba öntve prezentálni. 

- Az életed folyását már sokféleképpen szimbolizáltuk, tudod nagyon tetszett neked amikor a Képzeld el a Kozmikus Kereket CD-ként részhez értél N.D.W. Beszélgetések Istennel című könyvének olvasásában. Hasonló módszerrel mutatjuk meg most neked, hogyan képzeld el a teremtésnek- társteremtésnek folyamatát azon a szinten, aminek a beintegrálásában tudatosan közreműködsz és még rajtad kívül sokan mások.

Hogy vidám, humoros, és emészthető legyen... vegyük példának a Forma 1-et mit is gondoljatok arról, miként létezik az a fentebb említett "erő módszer" ami messze túl a képzeleteteken, az emberi elménél, az emberi alaknál és a tudatosság jelenlegi szintjén álló emberi képességeknél hatalmasabb eljárás a teremtésre.

(Nem semmi volt ahogy a Team -et csakra kereket cserélni láttam, meg huzalokat sorosan bekötni, kiiktatni és megszakitókat beiktatni az agyi idegpályáimon.) 

Közben jött a magyarázat: 

Az égi Forma 1-nen Te vagy a pilóta. Neved az egyhegyűség kedvéért legyen: Homo Kristos.

És vagyon az "istálló" aminek jelen esetben nincs jelentősége, de Marga (mármint én:) a Hungaro-Magharo nevet adta, (és vegyétek tudomásul, már nem "ring" (KÖR) hanem spirál) 

Tehát tagja vagy , te..... az új energiával hajtott, szivárvány színekben pompázó forma, a Szabvány.

Több istállóban is lehetsz tag, mivel multidimenzionális lény vagy.

A más istállókból ittlévőket a teljesség igénye által, de a Nincs Idő miatt hagyom ki.

Szóval mi ezt a szabványt, Téged, Titeket kértük és kérjük, hogy bízzon abban a támogatásban, ami a magasabb birodalmakból érkezik, folyvást folytonosan.

Kis betekintés a Csapat munkájáról: 

Amikor a Box-ba érsz (mert kis felemelkedési tünetek miatt kiálltál a mezőnyből) az Égi Team villámgyorsan ellenőrzi a kerekeket,(csakrák) a motort (szív) az üzemanyag szintet (energia-összetevők), a szűrőt, a féket, ésatöbbi ésatöbbi , majd beállít mindent az új körre.

A Szoláris Csapat földi tagjaként önmagad szervizelésének és a team segítségének "eredményeként" aktiválódott csili-vili járműved, és a Galaktikus Központ által bevésett díszítő elemei , felkeltik a figyelmét sokaknak. A rögzült tudatosság szinten lévők ezt a Fény-futamot csak Flúgos Futamnak nevezik.

Rá se ránts...mert ..kisodródhatsz. :) /Ha láttál már Forma 1-es közvetítést, akkor tudod milyen nehéz visszatérni a pályára : Ami a ti esetetekben a Tökély Útja. De ott van segíteni Soltec, Babadji, Hilarion, Kuthumival az élen, felsorolni sem lehet még mennyi mesterrel karöltve, segíteni téged megélni az Isten-ségedet, s visszaterel téged életed bulijába!  A tökély útja útszakaszainak befutása egyre könnyebbé válik , a belső hangod egyre erősebben hallhatod és rábízhatod a "mitfárer" szerepét.

Az "erőmódszert" a teremtésre, mivel jelenleg még ténylegesen meghaladja az emberi képzeletet, elmét és tudatosságot, a GPS-re hagyhatod (GPS = Gaia, Plejadian, Syrius) 

Rájuk hangolódva félrehúzódik a sokat emlegetett fátyol, villanásnyi apró betekintést nyerhetsz az eljárásba, amit azon nyomban megértesz és el is felejtesz. 

Ami marad az a bizalom, és az a filing, hogy. (bocsánat a kifejezésért)   - Aztaaaa! Ezek aztán tudnak !

És ez , nem jelenti azt, hogy átadtad a hatalmadat az életed irányításával kapcsolatban, mert részük vagy. Bennük vagy és ők, tebenned.

 Amikor teljes bizalmadat érzi a team, akkor megkezdődik az áramlása feléd , szent szerződésednek megfelelően mindennek, ami az autentikus, teljes és tökéletes Énednek kell. Ez a pár mondat, csak egy csipetnyi ismertetés volt, a földi emberi lény -isteni társteremtéséről az Égi teammel.  

Margardian vagyok, voltam, leszek, többek között a Kuthumi istállóból, amit a Nagy Fehér Testvériség szponzorál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések