2022/10/18

A Csoport: Teremtés a Hármasságban

Üdvözlet Otthonról











Köszönjük, hogy üdvözöltetek minket Otthon, itt a Földön. Nehezen dolgoztatok, hogy felkészüljetek és megtisztítsátok saját energia mezőtöket, hogy meggyógyuljatok, dolgozzatok problémáitokon, hogy fizikai testeteket megtanuljátok uralni, elsajátítsatok egy sor emóciót, melyek a szellem iránti szereteteteket tükrözik – melyek valójában azt tükrözik, akik valójában fizikai lényetekben vagytok.
Ti, nagy bátorsággal mozogtatok mostanig, minden változásban.
Még most is, olyan emocionális változásokat tapasztaltok meg, melyek a mi leírási képességeinket meghaladják.
A fátyolnak ezen az oldalán – mindenhol, az evolúciók összes dimenzióiban - minden szem, a Föld Bolygó lakóira szegeződik. Idáig sehol nem felelt meg egyetlen játék sem annak, amit ti most megéltek.
Kvantum ugrásokat végeztek az evolúcióban, melyeket teljesen meg fogtok érteni majd akkor, amikor 100 év múlva visszanéztek ezekre az időkre.
Csupán akkor fogjátok majd teljesen értékelni ezt, amikor a mi perspektívánkból láthatjátok, úgy ahogyan mi látjuk.
Mi, Most élünk. Mi, abban az időben élünk, melyben a múlt, jelen és jövő egy helyen, egyként fuzionál.
Meg fogunk nektek mutatni egy kis titkot, hogy ti is megjelenhessetek a jelen időben, hogy olyannak láthassátok magatokat, amilyenek a valóságban vagytok – szellemeknek.
Ti azt választottátok, hogy ebben a játékban éljetek, egy lineáris időkeretben, azt állítva, hogy van egy jelenetek, egy múltatok és egy jövőtök.
És mégis, mi azt mondjuk nektek, hogy e háromból, csupán egy reális. Múltatok, csupán egy emlék.
A múltban, annyira vagytok jók, amennyire emlék foszlányaitok lehetővé teszik ezt.
Változtassátok meg azt az emléket és megváltoztatjátok azt, akik abban a pillanatban vagytok.
Igaz ez?
Kérdezitek és a magunk során, mi is kérdezünk titeket: mi a valóság? Mindaz, amit történelemnek láttok, amit ti, exakt tudománynak hisztek, melyről mi ugyanakkor azt mondjuk nektek, hogy sokkal rugalmasabb, mint hinnétek.
És a jövőről?
Az emberek a legmagasabb potenciált, jövőjükben tartják.
De ma?
Nem ültök csukott szemmel, egy körülöttetek lévő eredményre koncentrálva csupán azért, hogy megállapíthassátok azt, hogy a csoda már elment mellettetek.
Vajon, egy meglepő év fog lenni?
Igen, ezt mondjuk nektek, mivel az egész emberiség egy olyan szintre fejlődött, melyen megszülethet egy új valóság. A Föld bolygón, most egy aktiválás kezdődik.

Belépve az „E” Korba

Ezelőtt már nagyon sokszor tárgyaltunk erről. Beszéltünk az vissza-kapcsolódásról. (Reconnection)
Beszéltünk a 12 DNS láncról.
Beszéltünk a most zajló összekapcsolódásról, mely felkészít titeket, itteni tennivalótokra.
A Gyakorlati Mágia Sorozatokban, átvezettünk titeket az élet utolsó három stádiumán, hogy megláthassátok milyen volna ha megírnátok egy új élet forgatókönyvét, miközben még mindig ugyanebben a fizikai testben éltek - ismét újra kezdve, mielőtt Haza mennétek.
Hogy képesek legyetek tulajdonképpen egyes dolgokat megtenni, melyeket normális módon megtesztek akkor, amikor itt és most a szellemben vagytok, szándékosan egy környezetet teremtve növekedésetekhez és felhatalmazásotokhoz.
Beléptek, kedveseim az „E” korba és ez, semmilyen kapcsolatban nem áll kalendáriumotokkal.
Ez, vibrációs szintetekkel kapcsolatos.
Igen, az E – kor, – felhatalmazásotok – ma, itt van. Ettől a pillanattól kezdve minden, kapcsolatban lesz azzal a képességetekkel, hogy felhatalmazásotokban helyt álltok.
Ezt, közületek egyeseknek nagyon nehéz megérteni.
Kihívást jelent számotokra megérteni, hogy valójában miről beszélünk, mivel ti még mindig így éreztek: „Oh, én nem vagyok egy erős lény. Nekem csupán ennyi hatalmam van.”
Ha valaha igazán megértettétek volna azt, hogy mit jelent valójában a felhatalmazás ebben az életben, akkor tudnátok, hogy ti teremtitek a valóságot, minden nap, mindenik másodpercében. Gondolataitokkal teremtitek.
Cselekvéseitekkel teremtitek.
Behozott műveitekkel és összegyűjtött gondolataitokkal teremtitek. A Világegyetem mágnesei vagytok.
Egy vibrációt küldtök a Világegyetemnek, mely felétek vonzza ugyanazokat a gondolatokat és akciókat, mint a tieitek. Minden, ami hasonló, ami kapcsolatban van azzal a vibrációval, egy időben rezonál; ti, mágikus módon vonzzátok azokat.

Teremtés a Hármasságban

Adunk nektek egy példát arról, hogyan működhet ez, amikor beléptek a hármasság mezőjébe.
Egy mozgási folyamatban vagytok a dualitás mezejében, ahol a dolgokat így látjátok: fent vagy lent, helyes vagy helytelen, jó vagy rossz, szeretet vagy gyűlölet.
Elmozdultok a hármasság mezejébe, ahol víziótoknak központi pontja a felsőbb én, tehát ekkor már, magasabb énetek szempontjából láthattok. Valójában ez egy háromszöget képez – a legfelsőbb én, a fényes én és a sötét én hármasságát.
E dolog egy új felfogást/észlelést kölcsönöz számotokra, amint teremtő, felelősségteljes lényként előre haladtok az életben.
De, most a következő lépés a cselekvés.
Készen álltok?
Egyesek közületek hosszú eonokon keresztül vártak arra, hogy több dimenzió szinten játszhassák a játékot és épp most itt lehessenek, amikor e mágikus dolog megtörténik.
És íme, itt vagytok. A kedvező pillanatba helyeztétek magatokat. Sokan közületek lámpalázat kaptak lélekként és ezt mondták:
“Oh ne, gyerünk, hagyjatok belépni! Épp most, ott akarok lenni. Legalább 35 évvel a változások kezdete előtt akarok ott lenni, ezért most szeretnék visszatérni.”
És íme, itt vagytok.
Esettől függetlenül, ti nehezen dolgoztatok.
Nevetek már ott volt ezeken a székeken, mielőtt még léteztek volna e székek. Tereteket fenntartották erre a pillanatra és a mágia készen áll a kibontakozásra. Ti, épp ennek szívében vagytok.
Ti fogjátok a következő lépés felé vinni… mivel ti, a cselekvés felé haladtok ezen a ponton. A cselekvés lehetővé fogja tenni számotokra, hogy teremtő lényként, teljesen önmagatokba lépjetek.

Támogató Csoportok megalakítása

A következőkben át fogunk adni nektek néhány javaslatot és fogalmat, melyeket tovább vihettek majd, hogy meglássátok, tulajdonképpen milyen, mivel a hármasság mezőjében teremteni kissé más, mint a dualitás terében/mezőjében teremteni.
Bár számos eszme és fogalom azonos, egy kissé mégis változnak.
Az itt lenni hármasság-teremtése, eléggé különbözik attól, amit ti, társ-teremtésnek neveztek.
Ti, a szellemmel való gyakorlati munkának számos új eszméjébe léptek és ezek egyikét a mai napon közölni fogjuk veletek.
Az egyik dolog, melyről már első üzenetemben beszéltem, amit az Őrző adott át nektek az, hogy egy mágikus dolog történik akkor, amikor az emberek összegyűlnek.
Amikor a hasonló tulajdonságokkal rendelkezők összegyűlnek, amikor más szellemekkel egy helyre gyűltök és koncentráltok, akkor valami mágikus történik.
Ti, csodákat teremtetek.
A dualitásban, ha összegyűl öt személy, számíthattok arra, hogy az erő ötször nagyobb lesz.
Ez nem érvényes a hármasságban, mivel az energia exponenciálisan erősödik. Az exponenciális teremtő erő, hegyeket fog elmozdítani. Evolúciótoknak ebben a szakaszában, létezik egy dolog, amit mindenek felett megtehettek, mely nagy segítségetekre lehet: találkozzatok hasonló elmékkel.
Alakítsatok egy személyes támogató csoportot, mely gyakran találkozik. Nincs semmi különbség abban, ha egy száz fős vagy egy öt fős csoportról van szó. Alakítsatok egy támogató csoportot és lépjetek kapcsolatba olyan hasonló vibrációjú emberekkel, akikkel növekedni kívántok. Ezeknek olyan embereknek kell lenniük, akiket csodáltok és tiszteltek.
E csoport energiája hozni fog nektek egy olyan kollektív vibrációs skálát, mely exponenciálisan fel fogja erősíteni mindazt amit teremtetek. Miután megalakult a csoport, kötelezzétek el magatokat arra, hogy rendszeresen találkozni fogtok: havonta egyszer, hetente vagy kéthetente egyszer, de legyen egy elkötelezettség a rendszeres találkozásokra.

Felhatalmazás pontok a támogató csoportotoknak

Minden támogató csoport középpontja és szándéka az, hogy segítsen a csoport minden tagjának, egy magasabb felhatalmazási pont elérésére.
Minden találkozónak lehet egy felhatalmazás pontja, mely egyben a találkozó középpontja is. A felhatalmazás pontot mindenkivel megoszthatjátok vagy megtapasztalhatjátok.
Javasoljuk, hogy minden találkozót kezdjetek azzal, hogy egyénileg megosztjátok egymással az előző találkozó eredményeit és ennek felhatalmazás pontjának megtapasztalását mindennapi életetekben. Minden találkozó azon szándék kifejezésével fog befejeződni, hogy elsajátítjátok a mindennapi életeteknek megfelelő felhatalmazás pontot és feltárjátok ennek eredményeit egymás előtt, a következő találkozó alkalmával.
Megtudjátok majd, hogy a csoport erőt ad tapasztalatotoknak. Már tapasztalatotok egymással való megosztásának előrevetítése a következő találkozás alkalmával, motivációt ad nektek, a gyakorlatokon túlmenően.
Pár rövid találkozás után, megállapítjátok majd, hogy támogató csoportotok tagjai, egységesebbek lettek egymással, ami előzőleg nem volt érvényes.
Azt is meg fogjátok állapítani majd, hogy néhányan nagyon gyorsan el fogják hagyni a csoportot, mivel vibrációs és elkötelezettségi szintjük nem felel meg a csoport többi tagjáéval. Engedjétek megtörténni e dolgot és ha szükséges, hozzatok másokat a csoportba a megüresedett helyek betöltésére.
Amint megalakult az alap csoport, elkezdődik a mágikus rész.
Adunk nektek néhány ötletet arról, hogy mit tehettek ezekben a csoportokban.
Egyeseknek, egy új gondolkodásmód, reakció lesz majd a mindennapi élet helyzeteiben, míg mások, a mindennapi élet helyzeteiben kipróbálandó gyakorlatok lesznek majd.
Mindenik felhatalmazás pont, egy kulcs fog lenni az „E” Kor magasabb vibrációiban való megéléshez.
Olyan fogalmakat és eszméket is meg fogunk osztani veletek, melyek nem működtek.
Arra bátorítunk titeket, hogy alakítsátok meg ezeket a csoportokat, függetlenül attól, hogy milyennek tűnik számotokra. Akár barátoknak, akár támogató csoportoknak, akár fénykörnek is nevezhetitek ezt.
Ne kövessetek el hibákat. Mozgásotok közben felhatalmazásotokat hordozzátok, miközben még fizikai testben vagytok.
Ez, eddig még soha nem volt lehetséges.
Még csak nem is álmodtak erről, amikor elkezdtétek ezt a játékot és íme, itt vagytok – új, megnyílásra váró ajtókat teremtve, új munka lehetőségeket teremtve, a bennetek lévő isteni erővel.
Most megvan az a képességetek, hogy mindannyian megtartsátok magatokban, a Minden Létező teremtését.
Ez az „E” Kor.
Megtalálni azt a támogató csoportot, mely segíthet nektek megtenni ezt a dolgot, ez a legnagyobb lépés, amit ebben a stádiumban megtehettek.
Mi, bátorítunk titeket.
Mi provokálunk titeket. Találjátok meg!
Lépjetek kapcsolatba/kapcsolódjatok össze.

Felhatalmazás Pont az Első Találkozáshoz

Gyakorlat arra, hogy legalább egyszer, álljon szóba mindenki- mindenkivel.
Megadunk nektek egy egyszerű, de tréfás pontot, amit használhattok csoport találkozóitok alkalmával. Miután egy ideig folyamatosan gyakorlatba ültettétek együtt ezeket a gyakorlatokat, meg fog jelenni saját vezetőtök és nem lesz többé szükségetek a mi eszméinkre. Addig is, engedjétek meg nekünk, hogy adjunk nektek néhány javaslatot.
Amikor csoport minőségben összegyűltök, csatornázott szándékkal a támogató csoport megteremtéséhez, kolosszális lelkesedést vonzotok magatokhoz a fátyol túlsó oldaláról.
Számos lélek vár arra, hogy visszatérjen és megossza veletek birtokolt információit. Miközben fejlődtök, amint az embereknek magasabb lesz a vibrációja, közeledtek az Otthonhoz.
Közeledtek ahhoz, amit mennyországnak neveztek. Már mondtuk nektek, hogy közületek sokan elkezdtek közeledni a channelling általi kommunikációhoz, ha még nem történt ez meg.
A channeling fogalma, úgy ahogy ismeritek, el fog tűnni.
Nem fogjátok többé a “channelling” szót használni ahhoz, hogy leírjatok egy normálisnak tekintett dolgot, ami mindenkinek megvan.

Ismerjétek fel igazi mentorotokat

Itt az ideje, kedveseim, hogy felismerjétek saját hatalmatokat. Sokan közületek féltek megtenni ezt a dolgot, mivel úgy érezték, hogy egójuk mellékvágányra tért.
Úgy éreztétek, hogy a világ úgy fogja látni majd, hogy megpróbáltok mindenre választ találni, miközben tulajdonképpen ti, már mindezzel rendelkeztek.
Ez egy nagyon nehéz helyzet lehet közületek egyesek számára.
A másik korlát, amit egyesek közületek megtapasztaltak, az a félelem magva. A félelem magva a múltbéli tapasztalatokra alapoz, amikor a félelem jellemzett titeket belső erőtöket és a Fénymunkát illetően. Azt mondjuk, uraljátok hatalmatokat, mivel ma mindenkinek szüksége van a ti hatalmatokra.
Egy igazi vezető helyt ad azoknak akiket vezet, hogy teljesen támogassák őt.
Egy igazi vezető vállalja annak felelősségét, hogy mindenki számára a legjobb helyet teremti, nem pedig a saját egója felvirágzásának legjobb helyét.
Minden összejövetelen fényre kerül a mentor; még akkor is, ha úgy döntötök, hogy Támogató Csoportotoknak nincs szüksége vezetőre, valaki mégis fényre fog kerülni.
Következésképpen, megkérünk titeket, vegyétek figyelembe a csoport vezetésének rotációját.
Ez volt a titka a Kerek Asztal Lovagjainak.
Azért volt kerek asztal, kedveseim,…. hogy soha senki se üljön az asztalfőre.
Ez volt az a helyzet, amikor mindenki, mindenkivel beszélgetett legalább egy alkalommal és minden lovagot egyenlőnek tekintettek, bár minden találkozóért, egyetlen személy felelt.

Nézzétek, amint mindenki elkezd növekedni a csoportban, saját felhatalmazásában megjelenve. Utolsóként fogjátok meglátni, amint veletek megtörténik ez a dolog.
Kövessétek a többi személy növekedését és mondjátok el nekik becsületesen, azt amit láttok.
Ez a csoport minden tagjának feladata lesz becsületesen beszélni, a visszaélésektől való félelem nélkül, az miatt, amit a többiek életében fejlődni látnak.
Kövessétek milyen gyorsan kezdenek mozogni és milyen gyorsan sajátítják el felhatalmazásukat.

Ez a lelkesedés ideje.
Annyi mindenen átmentetek. Maga az emberiség megy át most egy fizikai újra-csatlakozáson, mely felkészít titeket arra, ami történni fog, hogy fizikai fájdalom nélkül léphessetek be ebbe. Hát nem szép lesz?
El tudtok képzelni magatoknak egy olyan világot, ahol minden személy teljes támogatást élvez?
Hamarosan képesek lesztek előre lépni egy ilyen világba, ahol a Támogató Csoportok, amiket most megalakítotok, a támogató társadalom modelljei fognak lenni.

A Harmadik Föld Megteremtése

Nemrég megadtuk nektek a Harmadik Föld fogalmát.
Csupán azért, hogy elképzelhessétek, hogy létezik egy másik föld is ott lebegve körülöttetek. E
z nem más mint egy hologram, melyben két vagy több fényforrás kereszteződik egymással, egy háromdimenziós képet teremtve az űrben/térben.
Ez a hologram: fénypontok kereszteződése. Képzeljetek el magatoknak egy fénysugarat, mely egy bizonyos szögből jön, képet alkotva. E
z a sugár kereszteződik egy másik fénysugárral, mely ugyanazt a képet hordozza, egy másik szögből.
Ekkor, ezek a fénysugarak kereszteződnek egymással, hologramot képezve.
A Föld és minden amit fizikailag láttok, egy fény hologramként kezdődött.
Megközelítőleg egy geometriai háromdimenziós alaknak látszik, melybe eljuthatsz. A fényforrások a ti saját gondolataitok, szenvedélyetek, eszméitek és fogalmaitok és akkor, amikor egy egész csapat ember van, akik fogalmaikat egy új földre koncentrálják, egy új fény hologram teremtődik.
Ez Isten gondolatává válik.
Egy megnyilvánulássá válik, amit ti magatok teremtettetek, és ami végső soron történni fog az, hogy a hologram akkora erőt fog nyerni mindazoktól a szép dolgoktól, melyeket ti az Új Földön kívántok, hogy bevésődik és elborítja azt az eredeti hologramot, mely a Föld bolygót megteremtette.
Ti, felemelkedésnek neveztétek ezt a dolgot.
Azt mondjuk nektek, hogy sokkal könnyebb, mivel ti ma ennek az ajtónak küszöbén vagytok.
Ez a bevésődés a Harmadik Földről, egyre erősebbé válik és rövid időn belül elkezd bevésődni és újra- összekapcsolódik a Földdel. Azok a lépések, melyekkel ma felhatalmazásotokba léptek, segíteni fog nektek megteremteni a Harmadik Földet.

Ez található ma előttetek, kedveseim és pontosan az orrotok előtt van. A játékasztal mágusai ülnek ma ebben a teremben, nézve ami történik. Ők azok akik ezt mondják: ”Ok. Megéltem mindezeket a tapasztalatokat az életben.
Mit tehetek még?” Most tehettek egy lépést előre.
Beléphettek a cselekvésbe és az örömbe. Adunk még nektek fogalmakat és javaslatokat.
És ti, eljöttök majd saját eszméitekkel és együtt ötvözve a mágiát, tudni fogjátok hogyan dolgozzatok saját világegyetemetekkel ahelyett, hogy engednétek, hogy ő dolgozzon veletek.
A választások lehetősége hihetetlen, kedveseim.
Az előttetek lévő út, lelkesedést váltott ki a tér és idő mindenik dimenziójában. Vegyétek el, öleljétek át, örüljetek neki, mert amikor ezt teszitek, karjaitokat kitárva fogtok ülni, ezt mondva:
“Megnyílok minden szenvedély előtt. Megnyílok”.
Szó szerint el fogjátok nyerni ezt a szenvedélyt és ez új értelmet fog adni az együttérzés szónak.
Jobban mint eddig valaha is, meg fogjátok érteni e két fogalom összefonódását.
Az egész emberiség együttérzése a szenvedélyre vonatkozik.
Ez az a dolog, amit ti mindannyian osztotok. Ez az a kötés, amivel mindannyian rendelkeztek.
Emlékezzetek arra, hogy ez egy játék és örüljetek az utazásnak. Ültessétek gyakorlatba az E faktort, minden alkalommal. Neveljétek egymást és játszatok szépen együtt. És így van ez.
Espavo
A Csoport

************************************************
Barbara Rother:
A Szív összekapcsolódása
Ünneplés

Lélegezzetek mélyen; így juttok be lelketek belsejébe igazán.
E dolog segít nektek abban, hogy összekapcsolódjatok azzal, akik valójában vagytok.
Elfoglalt életünkben gyakran megfeledkezünk arról, hogy lélegezzünk és önmagunkkal legyünk, a jelen pillanatban. Teremtsétek meg ezt a mágikus időt. Néha túl erősen támaszkodunk annak múltjára vagy jövőjére, akik vagyunk. Ez egy lényeges pillanat, ezért továbbra is lélegezzetek és tudjátok azt, hogy kik vagytok most. Oly sok nagyszerű emberrel, családotokkal és barátokkal voltatok együtt a vakációban, egy speciális év végének örülve. Úgy cselekedtünk, hogy a listánkon lévők, egy különleges ajándékot kapjanak, mely kifejezi szeretetünket. Ez a ti időtök, egy friss Új Évkezdéshez. Most van a pillanat, amikor önmagunknak is adhatunk, nem folytathatjuk azzal, hogy másoknak adunk, ha először nem értékeljük azt, aki vagyunk. Bárhogy kivetíthetjük jövőnket, kívánságunk szerint. Az Új Év megoldásai helyett, miért ne adhatnánk meg önmagunknak a szándék, felbecsülhetetlen ajándékát. Lássátok önmagatokat, amint eme új nap üdvözlésére siettek. A nap betölti körülöttetek az egész világot. Érezzétek a meleget, mely elborítja egész lényeteket. Ez arra késztet titeket, hogy érezzétek a szeretetet, értékeljétek annak tényét, hogy éltek. Érezzétek hogyan növekedik szívetek attól a szeretettől, amit önmagatoknak szenteltek. Jó ha elmerengtek azon, amit a legutóbbi évben megtapasztaltatok. Oly sok változás történt. Gondoljatok arra ami történt, a legfontosabb dolgokra: emberekre, akik az életetekben voltak, megvalósításaitokra, majd köszönjétek meg.
Koncentráljatok a pozitív oldalra majd merengjetek el az úgynevezett kihívást jelentő problémákon. Tudjátok, hogy most bármit legyőzhettek, lépésről-lépésre. Érezzétek kik vagytok ma, ebben a pillanatban és tudjátok, hogy az elkövetkező órák ma tele lesznek mágiával, választásaitoknak köszönhetően. Ti, bármit megteremthettek valóságotokban, gondolataitok segítségével. A jövő, 2007, oly csodálatos lesz. A lehetőségek ott vannak, hogy ti azokat választhassátok. Ismét, érezzétek csupán, hogy elmerültök bensőtökben. Terjesszétek a fényét annak aki vagytok, annak akik voltatok és akivé válni fogtok, majd térjetek vissza ehhez a pillanathoz. Folytassátok a szeretet küldését önmagatoknak és a körülöttetek lévők számára az elkövetkező napokra. Ti, egy egyedi szépséggel rendelkeztek, mely csak a tiétek. Élvezzétek ezt, először is szétszórva fényeteket, körül véve önmagatokat azzal a tudással, hogy mennyire speciálisak vagytok, majd vegyétek körül azokat is, akikkel mindennap kapcsolatba kerültök. Mi, mindannyian különbséget tehetünk, sorba véve egyenként a szíveket. A 2007-es év, tele lesz azzal a mágiával, amit most teremtetek.
Szeretet és Fény,
Barbara

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Adamus karácsonyi üzenete

Adamus karácsonyi üzenete 2008-12-21 Lendvai Dóra   Egy olyan ünnep előtt álltok, ami nagyon fontos mindannyiótok életében, akár így élitek ...

Népszerű bejegyzések