Spirilego tartalma sorban

2022/11/07

Adamával, Jézussal és Nada Úrnővel - A Feltámadás Lángja, a Hatodik Sugár Aktivitása

A Feltámadás Lángja, a Hatodik Sugár Aktivitása



Társalgás Adamával, Jézussal és Nada Úrnővel

Aurélia Louise Jones: A Hét Szakrális Láng című könyvéből

2004. júniusban került kiadásra

Fordította: Hatejer Emese

Letölthető hanganyag Gárdi Mariannától:

https://www.mediafire.com/file/9mzgk392o69xa6g/Hatodiksugar.mp3/file

Youtube-n hallgathatós verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=-38gU78bH58&list=PLBSY4uokMljr2FmlEpFL0uB4GxjGGvhrw&index=6

 

Csoport – Mit tervezel számunkra mára?

 

Aurélia – Adama a Feltámadás Lángjáról szeretne beszélni és annak gyógyító attribútumairól. Ez a csodálatos Láng nem ismert az emberek többségének ebben a dimenzióban, még azoknak sem, akik hallottak erről. Gyakran nem tudják, hogy hogyan használják ezt. A Feltámadás Lángja egyike Isten hét fő sugarának, ami elérhető az embereknek ezen a bolygón az idők kezdete óta. Ennek saját tevékenysége van, de szintén hordozza magában a gyógyítás aspektusát is.

Ebben az időben az egész világnak kétségbeesetten gyógyítás számos szintjére és fajtájára van szüksége. Mielőtt teljesek lehetnénk és kifejezhetnénk az "ÉN VAGYOK” teljességét ismét, önmagunk számos aspektusát kell meggyógyítanunk a legmélyebb szintekig a beteljesülésig. Az emberek annyira különböző módokon hallanak a harmadik dimenzióban a gyógyulásról, de a valódi és igazi gyógyulás kevéssé érthető számukra. Valójában, annak érdekében, hogy megértsétek a valódi gyógyulást, bölcs dolog lenne megismerni Isten hét fő lángjának a jellemzőit/attribútumait, amik folyamatosan áramlanak ezen a bolygón táplálva és fenntartva az Életet.

A megértés az, amit Adama egy magasabb szinten a gyógyulásról kíván közvetíteni ezen a napon, a valódi gyógyulás, nem csak egy átmeneti megoldás, amelyet véglegesen későbbi időpontban kell megoldani. A Feltámadás Lángja egy másik rendkívüli eszköz más eszközök között, amely szabadon elérhető, könnyű felhasználni és nagyon hatásos. Sajnos, az emberek többsége nem használja, mert a tudást elfelejtették. A Nagy Jáde Templom energiái és a Hevítés Ötödik Sugarú smaragdzöld vibrációja az egyik eszköz, de sok más bámulatba ejtő eszköz is van még. Minél tudatosabbá válunk ezekről az eszközökről és minél többet használjuk őket, annál többet tudunk könnyedén és kegyelemmel átalakítani az életünkben. Adama a Feltámadás Lángjának még nagyobb megértését kívánja átadni nekünk, megvitatjuk az elektronokat és azt, hogy hogyan tudjuk megemelni a tudatosságunkat azáltal, hogy felhasználjuk ezeket az eszközöket.

Egy héten 7 nap van, 7 hangjegy van a zenei skálán, hét fő csakra, hét fő endokrin mirigy, hét fő szerv és rendszer a testben…stb. A lista nagyon hosszú. Összeállt a kép? Mindegyike ezeknek a Sugaraknak egy adott színrezgést képvisel, és kapcsolódik azokhoz, amiket megneveztem. Például, a hét minden napját a Sugarak egyikének energiája erősíti a megfelelő színrezgéssel. A zenei oktávban minden egyes hangjegy egy meghatározott színt és Sugár energiát képvisel. A hét mirigy és hét fő szerv mindegyike a testetekben összekapcsolódik a hét fő csakra egyikével, amelyek viszont a Hét Sugár egyikéhez kapcsolódnak. A Feltámadás Lángja valami, amit az örökkévalóságon keresztül használhattok és mindig hasznot húzhattok ebből. És most jöjjön Adama.

oOoOoOo

Adama

Üdvözletem legkedvesebb barátaim, itt a barátotok és mentorotok Adama. Nagy öröm számomra és csapatomnak, hogy ma is veletek lehetünk, hogy a bölcsesség és tudás gyöngyeit képviselhetjük azoknak, akik ki akarják terjeszteni a tudatosságukat és az Isten csodálatos attribútumainak megértését.  Itt vagyok a Feltámadás Lángjának őrzőivel, Jézus/Sananada Nagyúrral és szeretett Nadájával, akit a világotokban Mária Magdolnaként vált ismerté az utolsó inkarnációjában. Eljöttek, hogy kisugározzák a szeretetük ragyogását mindannyiotok számára, és megosszák veletek az igazságot, amelyet hosszú időn át távol tartottak tőletek. Amit tanítottak nektek, az igazság Istenről és az isteniségetekről a rövid megtestesülésetek alatt, nagyon korlátozott, összehasonlítva azzal ami tudásként elérhető. Sok tudás áll rendelkezésetekre ma, hogy megismerjétek és megértsétek a tudatosságotok kibontakozásáért. Legtöbben több ezer megtestesülést tapasztaltak ezen a bolygón, és a jelenlegi inkarnációtokban, az igazi tudás csak néhány gyöngyszemét mutatták be számotokra. Ez most megváltozik. Ma meg fogunk osztani ezen spirituális kincsek közül egy másikat, hogy segítsük a gyógyulásotokat.

A Feltámadás Lángja nem csak egy Gyógyító Láng; tevékenységi területe hatalmas, és rövid időn belül csak egy általános megértést tudunk lefedni. A Feltámadás Lángja volt az, amit Jézus Mester 2000 évvel ezelőtt arra használt, hogy a keresztre feszítés után feltámassza a testét. Csak ennek egyedül, már adnia kell nektek egy forró nyomot erről. Amikor ennek nagyobb jelentésén elmélkedtek, hogy mit is jelent igazából a feltámadás? Amit ez a nagy Avatár tett, az nektek is működne. Ezen Láng attribútumai nem csökkentek le; éppen ellenkezőleg, azóta egyre nagyobb impulzust kapott.

Habár ez a Láng mindig aktív, Húsvéti időszak az, amikor az energiája az emberiség javára megduplázódik. A Feltámadás Lángja, mint Hatodik Sugarú Tevékenység, szintén kifejezi az Önzetlen Szolgálat és Odaadás energiáit. Ez az, amit Jézus kifejezett és képviselt az életével és az emberiségnek nyújtott az önzetlen szolgálatával. Ebben a szent hivatásban maradt a Vízöntő Korszak rendelkezésére.

A Feltámadás Lángjával kapcsolatos tapasztalata nem volt egyedülálló; egyszerűen tudta, hogyan kell használni ennek életadó energiáit.  Most hogy a tudatosságotokat a megértés egy nagyobb szintjére fejlesztettétek, fontos számotokra, hogy elkezdjétek használni ezen lángot a saját transzformációtokért. Számos eszköz áll rendelkezésetekre az életetek megkönnyítésére és a fejlődési utatok felgyorsítására. Egyszerűen tisztában kell lennetek velük és szorgalmasan felhasználni őket minden nap.

Amikor  vágytok a testetek meggyógyítására, a Feltámadás Láng energiáját használjátok fel, hogy elérjétek azt, hogy sokkal magasabb frekvenciát visztek be a testetekbe, mint amit már hordoztok. A felszínes, felületes, ideiglenes gyógyulás nem az, amit igazán akartok. Szükségetek van valamire, ami felemelő és állandó. Akarjátok a gyógyulásotokat, hogy tükrözze az isteni tökéletességeteket.

Amikor Jézus Mester azt mondta, "ÉN VAGYOK a Feltámadás és az Élet,"nem inkarnációban lévő emberi énjéről beszélt. A mindenható "ÉN VAGYOK" isteni törvényét tanította, ami a Megszentelt Szívetekben él, amit még nem fejeztettek ki teljesen a tudatosságotok jelenlegi állapotában. Megértve, hogy a Feltámadási Láng egy olyan energia, ami könnyedén felhasználhattok az előnyötökre azáltal, hogy erre összepontosítotok, invokáljátok ezt és játszotok ezzel. Legyetek kreatívak!

 

Csoport - Hihetetlenül hangzik számunkra. Amíg Aurélia nem említette, soha nem hallottunk róla. Hogyan tudjuk az életünkben működtetni?

 

Adama – Ez egyike Isten számos attribútumának [olyan tulajdonság/jellegzetesség, mely elválaszthatatlanul hozzátartozik valamihez, vagy valakihez]. Feltámaszthatjátok a pénzügyeiteket, feltámaszthatjátok a testeteket, feltámaszthatjátok a családi harmóniát és nagyszámú dolgot fel tudtok támasztani még, amit ki akartok terjeszteni/bővíteni az életetekben. Használhatjátok az "ÉN VAGYOK" szavait, tudva, hogy ez önmagatok korlátlan aspektusa, vagy mondhattok valami olyasmit, "A Lényem Isteniségéből, előhívlak most, hogy megkapjam a Feltámadási Láng nagy infúzióját minden sejtembe, atomomba és elektronba, a fizikai testembe, az érzelmi testembe, a mentális testembe, az éteri testembe, a test elementáljába és az összes finom testembe. Megkívánom gyógyítani és feltámasztani az életem összes aspektusát. (Nevezz meg egyéb dolgokat, amiket személyesen fel kívánsz támasztani, mint például pénzügyek, tehetségek, emlékezet, harmónia…stb)" az égvilágon semmi nem korlátoz le, hogy hogyan használd ezt az energiát. Ha bármiféle hiányt tapasztalsz az életedben, ha a tested nincs a Fényes és Halhatatlan állapotában, ha még nem manifesztáltál teljes isteni szépséget, fiatalságot és tökéletességet,  ez azt jelenti, hogy a fizikai szerkezetedet/felépítésedet alkotó elektronok még mindig torzulást szenvednek. Hívd a Feltámadási Lángot, hogy a segítségedre siessen.

 

Csoport – Milyen gyakran kell ezt tennünk?

 

Adama – A dimenziótokban, ahol az energia sokkal lassabban mozog, nem úgy, mint a miénkben, ahol is a teremtés azonnali, arra kell összpontosítani, hogy mit szeretnétek létrehozni, érdemes naponta többször, amíg el nem éritek a kívánt eredményt. Szükséges hozzárendelnetek ehhez, a szeretet és hála érzését, miközben a teremtésetekre fókuszáltok.

Ha csak egyszer összpontosítotok erre, a lehetőségetek a manifesztálására annak, amit akartok az meg lehetősen karcsú lesz. Nem az a kérés, hogy a megerősítéseket papagáj módjára ismételjétek meg, hanem küldjétek a szereteteteket az egész napon keresztül, amikor az üzletelni mentek, amikor dolgoztok…stb, teljesen tudva, hogy a teremtés a szeretetetek és szándékotok révén manifesztálódik. Ez az ahogyan a manifesztáció törvénye működik.

Ha azt választjátok, hogy megerősítéseket csináltok, amelyek nagyon hasznosak, legyetek biztos benne, hogy mikor megismétlitek őket, nem könyörgésként és robot módjára teszitek, hanem a szeretetteli szándék kinyilvánításának egy állapotában, az érzelmek teljes intenzitásával a szívetekből, megtelítődve a vágyatok tárgyával a lehető legnagyobb hittel és hálával, amennyire csak lehetséges. Mindig segítségetekre lehet, ha vizualizáljátok a Feltámadási Lángot, egy arany narancssárgás bíbor energiaként, foszforeszkáló színekben mint a naplemente. Tegyétek ezt valódivá. Adjatok életet ennek a szívetekben és elmétekben, mert ahogyan vizualizáljátok ezt, azzá válik ez. Ha gyógyulást akarsz, oltsd be ezt ezzel a lánggal a gondot, amit meg akarsz gyógyítani, és győződ meg róla, hogy elég hosszú ideig megtartod gondolataidban a kívánt eredményt, amire vágysz.

A Lángok energiái szintén összekapcsolódnak minden egyes csakrátokkal. Miközben fejlesztitek a tudatosságotokat, fel fogjátok fedezni, hogy sokkal több csakra fog aktiválódni, és sokkal több lánggal fogtok megismerkedni, mint csak ezzel a héttel. Minden láng külön, egyéni módon és együtt is dolgozik egyidejű módon, mint a fény szivárványa, hogy támogasson és fenntartson titeket. Gondolj olyan energiákra, mint az Öröm Lángja, a Harmónia Lángja, a Vigasz és a Béke Lángja, stb. A csodáik egyszerűen végtelenek.

 

Ezután szeretnék megosztani az elektronokról némi megértést.

 

Az élet (egyik) legkisebb megnyilvánulása olyan értelemben mérhető, amelyet az emberek elektronként értelmeznek. Ezek az elektronok a Legfőbb Teremtő testéből származó energia részecskéket képviselik, amelyek örökké önfenntartóak, elpusztíthatatlanok, világítók és intelligensek. Az elektronok tiszta univerzális fény szubsztanciák, villámcsapásként reagálnak, mind az Isten, mind az ember kreatív erejére. Különböző formákban, a fizikai világban atomokba állnak össze. A csillagközi űr a"fény esszenciával" van telítve. Az elektronok számát, amelyek egy adott atomban egymással összeállnak, a tudatos "gondolat" eredményezi és határozza meg. Az a sebesség, amellyel a központi mag körül keringenek, azt az "érzések" eredményezik és határozzák meg. Az örvénylő mozgás intenzitása a központi magban az "Isten lélegzete". Ezért az „Isteni Szeretet” legkoncentráltabb tevékenysége, az energia, ami az ételeiteket növeszti, a harmadik dimenzióban található anyagot, mindent az elektronok különböző megnyilvánulásai teremtenek, amiket másképp minősítettek. Minden ugyanazon "cuccból" készül, amit elektronnak hívtok. Valamennyi elektron az elsődleges Forrás energiából származik, ami a "Szeretet".

Az elektronok a tudatosság éteri síkjairól energia részecskékként kerülnek megteremtésre; energiájuk semleges és teljesen az Élet szolgálatában állnak. Kizárólag csak akkor manifesztálódnak formában, amikor az élet más tudatos részei által képesítetté válnak erre. Az elektronok különböző formákat, alakzatokat és sűrűséget vesznek fel attól függően, hogy hogyan minősítik/ruházzák fel őket. A világotokban, amikor a Tiszta Szeretetnél kevesebbel minősítitek fel az energiát, amikor félelemmel, dühvel és kapzsisággal teremtetek, rosszul használjátok az elektronokat, és torzulásokat hoznak létre, az Életet szolgáló eredeti céljukban. Ez a rossz módon való teremtés, ekkor a tiétekké válik karmaként. Együtt kell élnetek a programozással, amelyeket az elektronokkal minősítettetek. Amikor Szeretettel kiegyensúlyozzátok az összes adósságotokat az életben, megtisztítjátok az összes elektront, amit rosszul használtatok fel/amivel visszaéltetek. Ez az, amit a "karma ledolgozásának" hívtok.

 

Figyeljetek, kedves fivéreim és nővéreim, amit következőnek mondani fogok.

Ez a legfontosabb számotokra, hogy emlékezzetek mindenre.

 

Isten naponta korlátlan számú elektront ad nektek, amellyel megteremtitek az életeteket, és mindig szabadon teremthettek meg bármit bármilyen módon, amit csak kívántok. Aszerint, hogy mit teremtetek a gondolataitokkal, szándékaitokkal és érzelmeitekkel, az életetek visszatükrözi azt, ahogyan a számotokra elérhető elektronokat használjátok. Általánosságban elmondható, hogy az emberiség nem érti az elektronok megfelelő használatát, azaz a megfelelő energiafelhasználást. Ezt a tudást elfelejtették. Az energiákkal való visszaélés által, amit a Föld felszínén tesztek, sok fájdalmat, szenvedést és nehézséget teremtetek magatok számára, a bolygótok és mindenki más számára, aki itt fejlődik. 

 

Csoport – Helytelenül minősítjük az energia használatát az önkétségen, ítélkezésen, félelmen, negatív érzelmeken, és cselekedeteket keresztül, amik nem fejezik ki a szeretetet?

 

Adama - Igen, az elektronok válaszolni akarnak a Szeretetre. Amikor helytelenül minősítitek őket azon vibrációkkal, amelyek mások mint a Szeretet vagy az Öröm, eltorzultakká válnak, és ez a torzulás a kozmikus felelősségetekké válik.

Mit gondoltok, hogyan érzik magukat a nukleáris energiára vagy más típusú pusztító célokra használt elektronok? Ne feledjétek, a Legfelsőbb Teremtő tudatosságát és intelligenciáját hordozzák. Mivel megbízást kapnak arra, hogy feltétel nélkül szolgálják az Életet, szolgálniuk kell az emberiséget bármilyen módon, amiről az emberiség úgy dönt, hogy felhasználja őket. Ezek az elektronok, sokkal gyakrabban, mint sem, maradnak beágyazódva az emberiség negatívitásában néha eónokra. Ez nem az, amit akarnak, vagy amire megteremtették őket; fájdalmasan alá kell vetniük magukat ennek a visszaélésnek/a helytelenül való felhasználásnak.

Az emberiség fel tudja használni az elektronokat, hogy abszolút paradicsomot teremtsen önmagának, a bolygónak, mindennek maga körül, vagy felhasználhatják arra őket, hogy elpusztítsák önmagukat és a világukat.  Ez a szabad akarat kísérlete ezen a bolygón. Nem minden bolygón van szabad akarat olyan mértékben, mint amivel ti rendelkeztek a Földön.

A szabad akarat visszaélése nagyon fájdalmas élmény volt az emberiség számára. Ez az amiért az elektronok helyes használatát olyan fontos megérteni. A Feltámadási Láng segíthet nektek megtisztítani az elektronokat, amikkel visszaéltetek/helytelenül használtátok fel, hogy ismét a harmónia állapotába kerüljenek. Mint minden más, Isten minden lángja is elektronból áll.

 

Csoport – Azt mondod, hogy ha félelmek vagy negatív érzelmek felé orientálódunk, akkor az általunk használt energiával visszaélünk. A Teremtő Forrásból, az elektronok a Szeretettel telítődnek és az élő tudatossággal, hozzánk áramlik, hogy felhasználjuk őket.

 

Adama – Pontosan, ez állandó mindenhol az összes Univerzumban. Az elektronok képviselik az energiát, amit felhasználhattok, hogy napi szinten teremtsétek meg az életeteket. Ha helytelenül használjátok az elektronokat vagy energiát, akkor a sötétség mezőit hozzák létre bennetek és körülöttetek. Ha visszaéltek ezekkel, félelmet teremtetek önmagatok belsejében vagy az energia ezen (negatív) fajtáját vetítitek ki másokra, kétségben és ítélkezésben, a saját testetek elektronjai torzulttá válnak és végül is betegséget, zűrzavart, a életerő hiányt és korosodást teremtenek…stb.

 

Csoport – Hogyan használjuk fel a Feltámadási Lángot összhangba hozva a szükségleteinkkel, miközben a mesteriségünkbe lépünk, bölcsességet és megértést szerezve a tapasztalatainkból?

 

Adama - Először is meg kell értenetek, hogy a Feltámadási Láng nem az egyetlen Láng, ami az Életet táplálja. Nem tudtok következmények nélkül spontán visszaélni az Isteni energiával. Amikor az Isten energiáját Szeretettel minősítitek, az elektronok elkezdenek különböző módon áramlani, harmóniát létrehozva, azért mert ez a természetük. A természetetek isteni és ilyen az övék is.

Az érzelmeitekkel kell dolgoznotok, és nagyon tisztában kell lennetek a gondolatmintáitokkal és a cselekedeteitekkel. Invokálhatjátok a Feltámadás Lángját, hogy segítsen nektek helyreállítani a harmóniát az életetekben és meggyógyítani az összes kérdéseteket/problémátokat. Amikor elkezditek újraminősíteni az energiát vagy az elektronokat az Isten Lángjaival, az elektronok elkezdenek az óramutató járásával megegyező irányba forogni az óramutató járásával ellentétes irány helyett. Ezt a belső munkát életmódnak kell tekinteni, "a folyamat tevékenységének," nem olyannak, amit hébe-hóba tesztek. Ez a legfontosabb feladatotok és a spirituális szabadság kulcsa, amire régóta vágyódtok. Ennek a Lángnak az ajándékai személytelenek, nem korlátozódnak a 2000 évvel ezelőttire, hanem a Teremtő minden gyermekére, bármikor, bárhol.

Vannak, akik pénzügyeikre használják: "Én vagyok a feltámadás és a pénzem/pénzügyeim élete." Mások a gyógyulásukhoz használják: "Én vagyok a feltámadás és a tökéletes egészségem élete." Amikor elkezditek használni ezt, sok mindent megmutat a tudatosságotoknak a spirituális növekedésetekkel kapcsolatban. Mielőtt elérnétek, amit akartok, szükség lehet a tudatosságotok kertjének kigyomlálására. Miközben a vágyaitok egy tárgyára összpontosítotok, megmutatjuk nektek azt, amit újra át kell rendezni, és azt miképpen változik a tudatosságotok, és az életetek is sokkal jobbra változik.

Tudjátok, az öregség és a degeneráció soha nem volt az élet természetes jellegzetessége. A fizikai testetek kinézetét meghatározza az alacsonyabb járműveitek, az érzelmi, mentális, éteri és fizikai testetekben hordozott fény mennyisége. A fény ezen természetes kisugárzása ezen test rendszereken keresztül alakítja a védelmi falat, amire a körülöttetek lévő fénycsőként utalunk. Amikor az elektronok lassan mozognak saját hangszíneikben és sejtjeikben, kevesebb fényt vonnak ki a Felsőbb Énetekből, ami ellenállást és gyengébb fényáramot hoz létre. Hogy mennyi életerővel fogtok rendelkezni a testetekben, és hogy hogyan fogtok elkezdeni érzékelni, ez attól függ, hogy az elektronok milyen gyorsan tudnak forogni a testetekben.

Minél több méreganyaggal rendelkezel, annál kevesebb fényt tartalmazol, annál lassabb az elektronok keringése, és ez a testet az öregségre, a betegségre és a szervek, mirigyek és rendszerek hibás működésére és rendellenességére serkenti. Idővel az egész tested elkezd öregedni. Telosban, elértük a halhatatlanságot, azért mert megtanultuk megtartani/gondozni önmagunkat és mindent, amit a fizikai életünkben csinálunk, mentális hozzáállásainkban és érzelmi testeinkben teljesen tisztán a negatívitás mentesen. Rendszeresen megtisztítjuk magunkat azzal a sok eszközzel, amit nektek is tanítunk. Elektronjaink olyan sebességgel keringenek, hogy a testünk mindig fiatal és szép, csodálatos legyen. A halhatatlanság nem olyan rejtély, amit csak egyszer elkezdtek megérteni, hanem a "valódi Élet" kibontakozása, ami isteni és természetes.

 

Csoport – A mesterek is tudnak hibázni?

 

Adama – Fel kell ismernetek, amikor a mesterekről beszéltek és a mesteriségről, hogy ott különböző szintek vannak jelen. Ott vannak a 4. dimenzió mesterei, az ötödik dimenzió mesterei és ott vannak az összes dimenziók mesterei is. Mindegyik dimenzióban, az egyének a mesteriség egyre nagyobb szintjeit tanulják meg. Például, ha a negyedik dimenzióban lévő mesterekről beszélünk, igen, ők is követnek el hibákat, de ez szintén a tanulási folyamatuk, mint nektek is. Többnyire a hibáitokból tanultok. A hibák, amiket ejtenek nem komoly hibák, azért mert nagyobb bölcsességgel rendelkeznek és a magasabb dimenziós mesterek vezettetése alatt dolgoznak. A magasabb dimenziókban, a dolgokat csoportokban és egységben végezzük, úgy, hogy mindig az egész bölcsességéből hasznot húzzunk, és azokból, akik nagyobb spirituális eléréssel/megvalósítással rendelkeznek.

Bármi is történjen az életetekben, mondjuk azt, hogy például elvesztettétek a házatokat egy tűzben, vagy balesetben volt részetek, és elvesztettétek egy lábatokat, vagy vakká váltatok, vagy nagy pénzösszegeket vesztettetek el, vagy egy sérült kapcsolattól szenvedtetek, függetlenül attól, hogy mi az, hogy a kihívás kicsi vagy nagy, ahelyett hogy dühösek, depressziósak és keserűek lennétek, mi lenne, ha azt mondanátok:

"Mi az, amit meg tudok tanulni és meg tudok gyógyítani ebből a tapasztalatból?"

A leckéknek való önátadásotok, melyeket kötelesek vagytok a kihívásokból megtanulni,

 a kulcs ahhoz, hogy gyorsan túlléphessetek rajtuk. Az életetek megváltozik és nem kell ugyanazokat a leckéket magatokhoz ragadnotok. Haladhattok azokkal, amik sokkal több örömöt okoznak számotokra. A leckéket nem mindig kell nehézségek árán megtanulni; nehézkessé válnak azok számára, akik úgy döntöttek, hogy teljesen figyelmen kívül hagyják őket.

 

Vannak olyanok, akik életidőről életidőre nem akarják látni, tudni vagy bármi mást tenni a leckéikkel.

 

Ekkor eljön egy olyan idő, amikor az élet többé nem engedi meg nektek, hogy figyelmen kívül hagyjátok a lelketek sugalmazásait, és ez az amikor az élet nehézzé tud válni. Nem szükséges, hogy örökre megragadjátok a leckéket. Gyorsan túl tudtok rajtuk lépni addig, amíg elkezd kirajzolódni a csodálatos gyémánt fény megnyilvánulása, amik vagytok, és ekkor eléritek a megvilágosodásotokat. A leckék, amiket megtanultok manifesztálni, azért mert "ti" teremtettétek meg őket először. Ez nem az, amit Isten azért küld nektek, hogy bosszantson titeket. A szabad akaratotokkal való visszaélésen keresztül létrehoztátok a leckéiteket és a valóságotokat. Ahogyan felelősséget vállaltok és megvizsgáljátok a leckéiteket és azt mondjátok, "Mi az, amit meg kell tanulnom ebből a rendetlenségből/zűrzavarból, amit megteremtettem, és milyen áldások vannak benne? Mi az ajándék?" Bármilyen negatív vagy nehéz helyzet, amit az életben tapasztaltatok, átfordulhat valami csodálatosba, ha a helyes utat közelítitek meg. Még a betegségek vagy a pénzügyi veszteségek is megnyitják a lehetőségeket, hogy nagyobb áldások manifesztálódjanak, ha megnyitjátok a tudatosságotokat, hogy befogadjátok őket. Hány ember szerez nagy bölcsességet a betegségeiből vagy egy véget érő kapcsolatból?

Például, még mindig sok ember rosszul bánik az állatokkal a társadalmatokban, azért mert, a tudatosságukban, nagyon messze eltávolodtak az összes élet Egységének igazságától. Sokan még mindig abban az illúzióban élnek, hogy az állatok az élet alacsonyabb formái, igaz? Az állatokkal való visszaélés megengedett, hogy megtörténjen a társadalmatokban, kiróva a lelkükre a könyörtelen lemészárlásuk, eldobásuk, elhanyagolásuk, a ketrecbe zárás, a megláncolás, a laboratóriumi kísérletek stb. tapasztalatát, de ez nem a megvilágosodás minőségeit tükrözi.

Amikor az emberek rosszul bánnak az állatokkal vagy bántják őket, megtagadják azt, hogy a Legfőbb Teremtő ugyanazon elektronjaiból állnak. Miután teljesen felismeritek, hogy minden, ami az Isten energiáján kívüli életekben létezik, és az elsődleges energia ugyanaz, teljesen tudatába kerültök annak, hogy "soha sem" bánthatjátok az élet bármelyik más részét is anélkül, hogy magatokat ezzel egyenlő mértékű módon bántanátok és ezzel elviselve a karmát.

 

Aurélia – Hadd adjam még hozzá, Adama, ez nem csak az állati királyság, de a növényi és ásványi királyságok is, a természet szellemeire és az elementálokra is vonatkozik, amik a megvilágosulatlan emberek kezeitől szenvednek?

 

Adama – Ó, természetes. Én az állatokat csak egy példaként említettem. Vajon azok, akik szennyezik és megerőszakolják a bolygót, úgy gondolják, hogy nem felelősek a cselekedeteikért és mentesek a következményektől? Azok számára, akik megerőszakolják, szennyezik a bolygót, szennyezik a vizeket, szennyezik a levegőt, az Életetek nagy lélegzete szenvedni fogja a teremtésüknek visszatérését. Ahogy vetsz, úgy aratsz! Néhány ember a Földön még mindig nagy károkat okoz a bolygónak és az emberi testvéreiknek. Idővel a cselekedeteik következményeit fogják learatni. Senki sem menekülhet el az isteni igazságszolgáltatás nagy törvényétől.

 

Csoport – A másik körbekeringő félreértés az, hogy mindenki az 5. dimenzióba fog kerülni, ahogyan a Föld 2012-ben a Felemelkedés állapotába lép.

 

Adama - Mindenki, akik a tudatosságukat feltétel nélküli szeretetre váltották, és szorgalmasan teljesítették a Felemelkedés minden más követelményét, minden bizonnyal a bolygóval teszik ezt meg. De másoknak meg kell tapasztalniuk a teremtésüket, és folytatniuk kell az evolúciójukat, amíg "megkapják ezt", és átállnak a Szeretetre és az Egység tudatosságra. Sok segítséget és kegyelmet fognak kapni azok, akik ebben a pillanatban választják a Felemelkedést, de azok, akik nem ezt választják, nem fogják ezt megtenni ebben ciklusban. Alapvetően a bolygó legtöbb embere jó és szerető ember, még akkor is, ha még nem ébredtek fel szellemileg/spirituálisan.

Azok, akik újra és újra olyan sok problémát hoznak létre másoknak és a bolygónak, nem lesznek jogosultak a felemelkedésre, és megtapasztalják az eltorzult teremtéseik és visszaélésük (hozzájuk való) visszatérését. Számukra a Felemelkedés egy másik ciklusban válik lehetőséggé. Mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy az ötödik dimenzióhoz jusson, de ezt nem mindenki teszi meg még most.

 

Hívok mindenkit, hogy ezt a választást a szívetekben meghozzátok. Most akartok jönni vagy várni akartok egy másik hosszú ciklusig?

 

Mivel a Felemelkedés folyosói ebben az időben szélesre vannak tárva, nem jelenti azt, hogy örökre nyitva maradnak. A Felemelkedés folyosóit hosszú ideig bezárták a felszíni lakosok számára, és senki sem tudja, mikor fognak bezárulni vagy újra megnyílni. Ez a döntés nem tartozik a mi hatáskörünkbe. Még több ezer év is eltelhet, mielőtt újabb ilyen lehetőség nyílik a Felemelkedésre. Azt javasoljuk, hogy ne maradjatok karóhoz kötve a határozatlanságotok állapotában. Válasszatok most, és kövessétek a választásotokat.

Hagy tisztázzak valamit. Jelenleg vannak a Földön azok, a koruk miatt, mint például az időskorúak, akik úgy döntöttek, hogy a belső síkon a Felemelkedésbe lépnek, de ebben az életben nem jogosultak erre. Túl sok van számukra, amit még nem tisztítottak meg és nem értettek meg; néhány kedves léleknek öreg és beteg teste van és nem volt lehetősége arra, hogy teljes mértékben megnyissa a megértését.

Lélek szinten gyengéd emberek, akik ártalmatlanok. Sokan közülük elhagyják a testüket, de ez nem azt jelenti, hogy nem jutnak be a Felemelkedésbe. Az isteni kegyelem számukra az, hogy egy újabb lehetőséget kapnak arra, hogy inkarnálódjanak az "új világban", amibe most lépünk be, és a felemelkedés folyamatába lépjenek a következő életben, ami sokkal könnyebb és örömtelibb lesz számukra. Ez az isteni kegyelem nekik.

Miközben az emberek a bolygón belépnek a negyedik és ötödik dimenziós tudatosságba, továbbra is lesznek gyermekeik. A legtöbb civilizáció a magasabb dimenziókban is rendelkezik gyermekekkel. Sok ilyen lélek fizikailag felemelkedik a következő élettapasztalatukban. Minden lélek számára a megfelelő lehetőség lesz.

Most szeretném kibővíteni a mondanivalómat még inkább a Feltámadási Láng használatáról a fizikai test megfiatalítására és a halhatatlanság tárgyára. Fontos megérteni a Feltámadási Láng és az összes többi láng felhasználását. A Feltámadás energia kulcsfontosságú vibráció a fizikai test halhatatlanságának eléréséhez. Ha meg akarjátok tenni a változást a testetekkel, anélkül, hogy átmennétek a fizikai halál folyamatán, a Feltámadás Lángja nagyban segít nektek. Látjátok, amikor valóban érdeklődtök a saját fejlődésetek iránt, és hagyjátok, hogy a Feltámadás lángja rendszeresen áthaladjon a testeteken, nagyobb mértékű harmóniát, szépséget és vitalitást fogtok kifejezni. A halhatatlanság a nagyobb ifjúság és vitalitás kifejezésével kezdődik a szellemi energiátokban.

Az a lélek, aki elért bizonyos érettségi szintet, az arcán és formájában sokkal szebbnek és kifinomultabbnak kell lennie, ahogy az évek múlnak. Az öregedés során tapasztalható öregedési folyamat természetesen megváltozik az elkövetkező években. Már sokat változott. Ahogy öregszetek, és több fényt integráltok a tudatosságotokban, el fogtok majd kezdeni még több szépséget és tökéletességet kifejezni a fizikai testetekben. Ettől dalra fakadt a szívetek?

A torzulások létrehozása a testben, az életerő elvesztése és az egyre öregebbnek való kinézés nem isteni tulajdonságok. Arra ösztönözünk titeket, hogy kezdjétek el szándékkal kifejezni a Feltámadás Lángját azzal a képességével, hogy megfordítsa az öregedést és ragyogóvá tegyen titeket. El tudjátok képzelni, hogy ha minden sejt, atom és elektron a testetekben elkezdene ragyogni, akkor világossá és sugárzóvá válnátok? A testetek magára tudná ölteni a tökéletes szépséget és az isteni Énetek összes attribútumát/jellegzetességét.

Ahogyan korosodnátok, fokozatosan annál szebbé  és istenibbé fogtok ezáltal válni a fizikai formátokban. Ez az, amit elértünk Telosban, és ez az én fő üzenetem ma számotokra.  Mivel alapvetően azonosak vagyunk genetikailag, amit elértünk, mindannyian elérhetitek. Némelyikünk Telosban több ezer évet élt az öregedés jele nélkül. A Feltámadás Láng fontos tényező a fiatalosságunk fenntartásában. Készen álltok a meditációra?

 

Meditáció

Utazás a Feltámadás Templomába az Ötödik Dimenzióba

Adama Sananda Nagyúrral és Nada Úrnővel

 


Most meghívunk titeket, hogy tegyetek egy utazást tudatosságban a Feltámadás Templomába közel Jeruzsálemhez. Ezen templom egyik feladata az, hogy támogassa az emberiséget az igazi feltámadás energiáival, amelyek sok szinten történek meg. Az azonnali és jövőbeli fejlődésben, többé nem akartok egyszerűen felszínes vagy átmeneti gyógyulást manifesztálni különböző problémáknál, amelyek megterhelnek, függetlenül attól, hogy fizikai, érzelmi, mentális vagy spirituális természetűek-e. Amit meg kell tennetek az, hogy betöltitek a Feltámadás energiáját a testetekbe és a tudatosságotokba, tudva, hogy ez segíteni fog a vibrációtok megemelésében a jelenlegi életkörülményeitek frekvenciája felett. A Feltámadás Lángja elérhető számotokra bármikor, ingyen van és szabad. Mindössze egy kis időt vesz igénybe, az összpontosításotokat és a szereteteteket, hogy megidézzétek, és dolgozzatok vele.

Most kapcsolódj a szívedben az "ÉN VAGYOK Jelenlétedhez", miközben néhány mély lélegzetet veszel. Miközben ez a Jelenlét leereszkedik hozzád, a fénytestedben elvisz téged tudatosságban a Feltámadás Templomába; tudja, hogyan juttathat téged oda. Ha ezt akarod, most velünk együtt jöhetsz el ezen az úton, meghívlak téged, hogy fogalmazd meg szándékodat a szívedben most. (Szünet)

Ezt a templomot olyan anyag alkotja, amely hasonlít a "gyöngyházhoz". Körkörös kialakítású, úgy ragyog mint egy nap  a távolban, úgy néz ki mint a gyöngyök és arany napfény ragyogna ekörül mindenhol. Különböző helyeken más Lángok fényességét tükrözi. Kérd meg a vezetőidet, hogy vigyenek el ide a fénytestedben, és legyél tisztában ezen hellyel a tudatosságodban. Most lásd önmagadat ott, belépve egy hatalmas terembe, amit "A Feltámadás Csarnokának" hívnak. Ez sok termet és bejáratot tartalmaz. Sok különböző dimenziójú lény használja ezt a csarnokot. Ez különböző magas frekvenciákon rezeg az eltérő helyeken, hogy alkalmazkodjon más dimenziókhoz is. Most látod a lények egy csoportját, a templom őrzőit, közeledni, hogy üdvözöljenek téged és elkísérjenek téged az itteni tapasztalásodért. A harmadik dimenziós embereket a vibrációs tűrésüknek megfelelően tervezett kamrákba visszük be. Ez a templom jól látogatott; a galaxisból és azon túl is sok lélek van, aki meglátogatja ezt a bolygót, idejön feltöltődni. Lélegezd be a csodálatos Arany Bíbor Láng energiáját és engedd ennek, hogy beletöltődjön a lényed minden részecskéjébe. (Szünet)

Ez a Láng segíteni fogja a tudatosságod kiterjedését, az életed megértését és a következő szintre való fejlődésedet, mint amit jelenleg fenntartasz. Lélegezz be és integráld a Feltámadás tudatosságát és energiáját. Lélegezz be minden sejtedbe, minden atomodba és az összes tested elektronjaiba. Használd a Feltámadás Lángját rendszeresen napi szinten és ez folytatja a kiterjedését benned az örökkévalóságig. A magasabb dimenziós létezők még mindig használják ezt arra, hogy kiterjesszék a tudatosságúkat magasabb szintekre. Maradj velünk egy ideig a Feltámadás Csarnokában és a templomba azokkal, akik kedvesen önként vállalták, hogy elkísérnek téged. A Feltámadási Láng millió angyala táplálja, szolgálja és segíti az emberiséget, különösképpen azokat, akik tudatosan kapcsolatba lépnek velük és ezzel a Lánggal. Nem csak a Lánghoz, hanem minden olyan csodálatos angyalhoz is hozzáférhettek, aki hajlandó együtt dolgozni veletek négyszemközti alapon, hogy tápláljon és viszont szeressen téged, visszasegítsen a spirituális szabadságodba.

Miközben ezen arany csarnok csodálatában állsz, a Feltámadási Láng számtalan Arany Bíbor Lángját látod, az összes formájukban és méretükben égni, amelyek állandóan égnek, hogy segítsenek a Földnek és a fejlődő emberiségnek.

Sétálj körül a csarnokban, hogy megnézhesd az összes csodát. Miközben sétálsz, a vezetőid egy különleges körre vezetnek téged, amely a Föld felszíni lakói számára van fenntartva.

A kör különböző méretű és formájú lángokból áll, úgy néznek ki, mint a különböző változatú virágok. Ezen helyen székek vannak, a feltámadási székek egyike most megszólít téged, hogy csendesen ülj le és merülj bele az energiákba a testeiddel. Ez olyan érzés lehet, mint egy lótuszvirágban ülni, de ennek virág alakját és megjelenését veszi fel a Feltámadási Láng.

Ez az Arany Bíbor láng teljesen beburkol téged, hogy megemeld az energiáidat és előidézd a gyógyulást és kényelmet a lelked számára. Ahogy ülsz és szemléled a tapasztalatod csodáit, lélegezz be és szívd fel az összes energiát. Érezd lényed minden aspektusán áthatolni.

Most tölts el néhány percet, hogy tudatosan kérd azt, amit meg szeretnél tisztítani és az életed bármilyen területét is, amit leginkább fel szeretnél támasztani. Összpontosíts az egyedülálló ajándékra, amit ma kaptál, táplálva és szeretve a vezetőid és angyalaid által, akik elkísérnek. Lélegezz be még jobban, azért mert még többet akarsz visszavinni ezen energiából a fizikai testedbe.

Érezd a tested, miközben bevésődik és lenyomatot képez a Feltámadási Lángról és legyél tisztában azzal, hogy milyen hatással van ez rád. Felébreszti érzékszerveidet, hogy jobban érezd magad. Érezd az örömöt, amit ez előidéz a szívedben. Szívj fel mindent, amit tudsz és érezd, hogy mennyivel könnyebbé váltál ebben a székben. Úgy érzel, mintha az angyalok a fényszárnyaikon hordoznának. Tudatosan határozd meg a szándékod, hogy ez a csodálatos láng szó szerint felemeljen téged és kihozzon a nehéz helyzetekből, amiket megpróbálsz meggyógyítani és kiegyensúlyozni. Ne habozz meghívni Jézust/Sanandát a szeretett Nadá-jával és a Feltámadási Láng impulzusai támogatnak téged; ők ezen Láng mesterei és vezetői. Ha Sananda Jézusként feltudta emelni a saját testét  a halálból és ugyanezt az energiát használta, hogy Lázárt feltámassza a halálból, minden bizonnyal nagymértékben segíthet. Amit ő tett, ti is megtudjátok tenni, de egy bizonyos idő kell, hogy kiépítsétek a saját impulzusotokat. Használhatod ezt a Lángot, hogy szó szerint feltámaszd saját testedet a tökéletesség, a szépség, a ragyogás, a fényesség, a halhatatlanság és a végtelenség teljes isteni állapotába.

Amikor teljesnek érzed magad, térj vissza a teljes tudatosságodhoz. Kelj fel a helyedről, és térj vissza, hogy ismét találkozz velünk a Feltámadás Csarnokának bejáratánál. Visszaviszünk a fizikai testedhez, de a kapcsolatod a Lánggal meg fog maradni. Bármikor szívesen látnak és üdvözölnek a Feltámadási Templomban, hogy leülj egy székre bármikor amikor csak kívánod és megkapd az összes ezzel járó előnyt mindenkor. Mehetsz minden nap vagy annyiszor, ahányszor csak akarsz.

 

A Halhatatlanság Elixírjei a Feltámadás Lángjából származnak.

 

Most szeretetet, békét, harmóniát és gyógyulást küldünk Telosból és a Fény közösségünk tagjaitól. Tudjátok, hogy veletek vagyunk mindenkor és közel vagyunk hozzátok, amikor hívtok. Bármikor, amikor csak kapcsolatba kívántok lépni velünk, a szívünket megnyitjuk. Fivérek és nővérek vagyunk, és mélységesen szeretünk benneteket. És ez így van.

 

Aurélia - Nagyon köszönöm, Adama, a csodálatos, gyönyörű üzenetért és a meditációért, és azért, hogy bemutattad nekünk a Feltámadási Lángot és annak sok attribútumát az életünk számára. Milyen csodálatos ajándék és milyen áldás! Kifejezzük őszinte és szívből jövő hálánkat, Nadának és Sanandának, a jelenlétetekért és a szeretetetek és ragyogásotok közreműködéséért itt ma. Annyira szeretünk titeket, Adama, Sananda és Nada. Nagyon köszönjük nektek, hogy ilyen csodálatos tanáraink vannak, mint ti vagytok.

 

Adama – Örömünkre és élvezetünkre szolgált. Várakozással tekintünk arra a napra, amikor bemutathatjuk ezt a tanítást a felszíni embereknek. Mindannyian nagyon szeretünk titeket. Tudjátok, bármit is csináltok, vagy hanyagoltok el, soha nem marad észrevétlenül a mi birodalmunkban. A munkátok és igyekezetetek által a Szeretet csodálatos gyöngyeit hozzátok létre. Biztos vagyok abban, hogy egy nap le fogjátok aratni ezen gyöngyök terméseit. Bármit is teremtetek Szeretetből, le fogjátok aratni a Szeretet gyümölcsét!

Nagyon hálásak vagyunk Telosban, ezért a lehetőségért, hogy meghallgatásra és elolvasásra kerülünk, és hangot adhatunk a felszínen ennek végre. Már évszázadok óta vártunk erre a lehetőségre. Vágyódtunk, hogy újrakapcsolódhassunk" őszintén szívtől-szívig" a családunkkal a felszínen. A híd a civilizációnk és a civilizációtok között létrejött, de sokkal erősebb a mi oldalunkon. Még meg kell erősítenetek a hidakat velünk. A szív kapcsolatoknak sokkal nagyobb számú emberrel kell megtörténnie, mielőtt felbukkanhatnánk köztetek kézzelfoghatóan. Amikor elég ember áll készen és hajlandó elfogadni a tanításainkat, a jelenlétünket láthatóan és nyilvánosan köztudottá tesszük.

 

Csoport – Köszönjük nagyon, hálásak vagyunk a szeretetekért és a tanításaitokért. Ismét köszönjük nektek barátaink, minden pillanat megérte. Amíg újra nem találkozunk, áldást adunk nektek, Adamának, Sanandának, Nadának és a Telosi családunk többi tagjának.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése